Hiç bi fikrim yok telefonu yenide başlat internete bak whatsapi sil tekrar yükle vs. Dene birini mutlak çalışır bence arapça şarkı dinliyorum çok güzel
Saddam huseyini neden devirdi bu Iraklılar ne güzel yönetiyor du be sen Saddam Hüseyin zamanı i gordunmu ben çocuktum ozamanlar Saddam'ın öldürdüğü adamların fotoğraflarını gazeteye basiyorlarsi çok korkardım bakamazdim fotograflara
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sorun var sanırım
Sanal dünyanın insanları getirdiği durum bu işte WhatsApp çalışmayınca insanın dünyası yıkılmış gibi olmamalı.
Evet ama tamda eski sevgilim yazarken oldu bu 🙄
Yenisine ne oldu :)
Nasıl çalışmıyor?
Gerçi mesaj atanımız olsa burada boş boş takılmazdık.
Meta (WhatsApp instagram ve Facebook) genel olarak çöktü deniyor. Düzeltirler.
Iyi bnmki
Ms gitmio aaa
Evet
Öyle bir problem yok.
Bende niye var ya
Bilmiyorum sorun bildirisi yap.
Deniyim
bende de ayni
Yarısı çalışıyor yarısı çalışmıyor nasıl oluyor böyle ya
harbiden
Numaranı ver deniyelim çalışıyor mu diye
Hayır çalışıyor whatsup bende
Bende çalışmıyor
Hiç bi fikrim yok telefonu yenide başlat internete bak whatsapi sil tekrar yükle vs. Dene birini mutlak çalışır bence arapça şarkı dinliyorum çok güzel
Denedim ama düzelmedi iyi
Saddam huseyini neden devirdi bu Iraklılar ne güzel yönetiyor du be sen Saddam Hüseyin zamanı i gordunmu ben çocuktum ozamanlar Saddam'ın öldürdüğü adamların fotoğraflarını gazeteye basiyorlarsi çok korkardım bakamazdim fotograflara
Ayyy evet yarım yamalak hatırlıyorum idam edildiği zamanı 😑
Hapishaneye iraklilari koyup işkence yapıyorlardı Saddam'ın adamları elektrikli sandalyeye oturdup elektrik verirlerdi adamlara
Fazla hatırlamıyorum ama ya sadece idam edildiği zaman aklımda kalmış
Oğlu uday Hüseyin vardı oda çok kişi öldürdü ahirette cennettelermi bilmem ama güzel yonetirlersi
evet çöktü
normal calısıyo
Benim giriyor
Bağlanıyor diyor
Çökmüş