İnternet & Teknoloji WhatsApp açılmıyor bende. Sizde açılıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beyaz ekran veriyor ne yapıcam ya? Güncellemeler+1 yıl WhatsApp silersem mesajlar gider WhatsApp açılmıyor bende. Sizde açılıyor mu? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Allah Allah numaranı ver bi mesaj atim sana bakalım belki düzelir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çık gizliden özelden atayim Yorumla Kirmizizevk +1 yıl Aa ne çabuk Yorumla
HORUShar Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Evet , şu an yazışıyorum hatta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimki açılmıyor hala Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Bende açılıyor 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Evet Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Telefonun android ve yerin yoksa açmayabilir. Yerin varsa sil bi daha yükşe Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Geçmiş olsun 😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Napcam ya yardım edin Yorumla hazarayva +1 yıl Şaka beee bilmiyorum ki Yorumla hazarayva +1 yıl Silip tekrar yükle bence Yorumla
Habat_Riyah_Al_Asifa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çalışıyor bende 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende neden nole Yorumla
amorlokçu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sil bidaha yükle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Silersem mesajlar gider Yorumla amorlokçu +1 yıl Yedekleme açıksa gitmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Allah Allah numaranı ver bi mesaj atim sana bakalım belki düzelir
Çık gizliden özelden atayim
Aa ne çabuk
Evet , şu an yazışıyorum hatta
Benimki açılmıyor hala
Bende açılıyor 😂
Cidden mi
Evet
Telefonun android ve yerin yoksa açmayabilir. Yerin varsa sil bi daha yükşe