İnternet & Teknoloji WhatsApp Bilgisayarda Açılmıyor? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor WhatsApp Web için kodu bilgisayara taratıyorum. Karşıma çıkan yazıda parmak izi istiyor. Onunla da girilmiyor. Değişik doğrulama biçimi.. kısmına tıklayınca da hiç bir şey olmuyor. Bilgisayara WhatsApp web uygulaması kurdum. onda da olmuyor. WhatsApp Bilgisayarda Açılmıyor? Cevapla Bilgisayar Soruları WhatsApp Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Efelitkeko Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ayarlardan parmak izini kaldır öyle dene 0 11 Yorumla Efelitkeko +1 yıl wp de kilit varsa da kaldır Yorumla Soran +1 yıl kaldırdım parmak izi kilidini. yıne parmak izi istiyor Yorumla Soran +1 yıl başka kilit yok. Yorumla Efelitkeko +1 yıl wp güncel mi şu an peki Yorumla Soran +1 yıl guncel. WhatsApp silip yenıden kurabilirim ama hiç işime gelmiyor 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl way arkadaş ya. WhatsApp uygulama verılerını sildim. çıktım yenıden girdım. yıne aynı Yorumla Efelitkeko +1 yıl Ciddi olamazsın onu yapmanı isteyecektim de sohbetler gider diye söylemek istemedim gene mi aynı Yorumla Soran +1 yıl Buldum!!! benım telefonumda parmak izi kilidi var. ekran açmak için kullanıyorum. onu iptal ettim oldu. Yorumla Efelitkeko +1 yıl ben başından beri kilidi kaldır derken ondan bahsediyordum ki zaten deli :D neyse sorunun çözüldüyse sıkıntı yok Yorumla Soran +1 yıl heee o yuzden wp de varsa onu da kaldır dedın. ben de ne dıyo dıyorum 😃 Yorumla Efelitkeko +1 yıl Ahahah :d Yorumla
oLderman Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl bende hergün açık :) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl bendede her gun açıktı. bı kapattım bi daha açılmıyo gıcık Yorumla oLderman +1 yıl bilgisayarın google geçmişini sil telefondan da sil sonra yeniden dene olur yapamazsan ben bilgisayarına bağlanabilirim bilgisayar öğretmeniyim Yorumla Soran +1 yıl çözdum teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl telefonumda ekran kilidi var. parmak izi. o yuzden olmuyormuş. Yorumla oLderman +1 yıl rica ederim ne demek başka bir şey olursa bana direk yazabilirsin bilgisayar konusunda :) her şey benden sorulur Yorumla Soran +1 yıl wow. olur. Yorumla oLderman +1 yıl ekran kilidi ile alakası yok sonuçta kare kod okutuyosun Yorumla oLderman +1 yıl olur tabi neden olmasın cadılık yapma Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. başka browserda dene 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ayarlardan parmak izini kaldır öyle dene
wp de kilit varsa da kaldır
kaldırdım parmak izi kilidini. yıne parmak izi istiyor
başka kilit yok.
wp güncel mi şu an peki
guncel. WhatsApp silip yenıden kurabilirim ama hiç işime gelmiyor 🙄🙄
way arkadaş ya. WhatsApp uygulama verılerını sildim. çıktım yenıden girdım. yıne aynı
Ciddi olamazsın onu yapmanı isteyecektim de sohbetler gider diye söylemek istemedim gene mi aynı
Buldum!!! benım telefonumda parmak izi kilidi var. ekran açmak için kullanıyorum. onu iptal ettim oldu.
ben başından beri kilidi kaldır derken ondan bahsediyordum ki zaten deli :D neyse sorunun çözüldüyse sıkıntı yok
heee o yuzden wp de varsa onu da kaldır dedın. ben de ne dıyo dıyorum 😃
Ahahah :d
bende hergün açık :)
bendede her gun açıktı. bı kapattım bi daha açılmıyo gıcık
bilgisayarın google geçmişini sil telefondan da sil sonra yeniden dene olur yapamazsan ben bilgisayarına bağlanabilirim bilgisayar öğretmeniyim
çözdum teşekkür ederim
telefonumda ekran kilidi var. parmak izi. o yuzden olmuyormuş.
rica ederim ne demek başka bir şey olursa bana direk yazabilirsin bilgisayar konusunda :) her şey benden sorulur
wow. olur.
ekran kilidi ile alakası yok sonuçta kare kod okutuyosun
olur tabi neden olmasın cadılık yapma
başka browserda dene