Deneme süresinin 60 gün olduğu Spotify servisini, milyonlarca kişinin hileli olarak ücretsiz kullandığı ortaya çıktı. 21 Martta tespit edilen açığın, 31 Aralık 2017'den beridir bu şekilde kullanıldığı açıklandı. 159 milyon olan kullanıcı sayısı, hileli kullanımdan kaynaklı 2 milyon düşürüldü. Konuyla ilgili düşünceleriniz neler? Hileli uygulama kullanır misiniz?
Milyonlarca kişi Spotify'i ücretsiz kullanmış, hileli kullanım hakkında neler düşünüyorsunuz?
Hırsızlık her şekilde hırsızlıktır. Bunu öyle ya da böyle süslü yollarla anlatmak, kendi haklı çıkarmaya çalışmak yersiz. Para vermek istemiyorsan indireceksin ücretsiz uygulama, istediğin şarkıyı indir, dinle. Paralı ürün kullanıyorsan, para verenlerin hakkına geçmeyeceksin. Ödeme yapmayanların çoğu şimdi ödeme yapanları Keriz yerine koyuyordur. Ahlaklı davranmak arsız olana absürt gelir zaten.
Maddi olarak biraz sıkıntım var o yüzden korsan program kullanıyorum. Korsan programlarla ilgili belirli bir kriterim var kriterlerime uyuyorsa ilerde satın alıp destekleyeceğim listesine ekliyorum.
Kullanmadım ama kullananlara bir şey diyemem sonuç olarak birşeylere bu şekilde ulaşılması gerekiyor örneğin tam donanımlı bir bilgisayar için yüzlerce lira programlara para ödemez kimse eminim şu ben kullanmam muhabbeti yapan arkadaşlarında vardır bilgisayarında crack'li birşeyler 😂😂
En İyi Cevaplar