Spotify premium edinmeden memnun olan var mı Allah aşkına? Sürekli bir engel ve sorun var. Ücretsiz neden adam gibi hizmet vermiyorlar. Ücretsiz indiriyoruz ama yine eninde sonunda ücrete tabî tutuyorlar...
Spotify premium edinmeden memnun olan var mı Allah aşkına?
İnternet & Teknoloji konusunda 626 cevap paylaştı.
Denemen için premium yapıyorlar ilk üyelikte sonra free oluyorsun. İndirmek istiyorsan, reklamsız dinlemek istiyorsan ve ses kalitesini yüksek yapmak istiyorsan premium olman gerekiyor. 3 yıl kadar premium kullandım sonra uygulamayı kullanmayı bıraktım. Hatta premiumun son 1 yılını kullanmadan boşa gitmişti. Telden pek dinlemiyorum artım müzik ama eğer telde müzik dinliyorsan kesinlikle en iyi uygulama Spotify.
nasıl para kazanacaklar peki? bir hayır kuruluşu değil sportify. bugün bir kampanyaları var 3 aylığına ayda sadece 0.99 tl. hadi durma sen de bu coşkuyu yakala :D
Sportify sahibinin sen olduğunu düşün. Yüzbinlerce şarkı satın almış, milyonlarca dolar telif hakkı ödemişsin. Bu uygulamayı ücretsiz dağıtır mısın? Sportify gibi hizmetler güzel, bir miktar kaynak ayırmayı da hak ediyor. Yine de yok ben kaynak ayırmam diyorsan, istediğin şarkıyı youtubedan indirip dinleyebilirsin o zaman
En İyi Cevaplar