Spotify dinlediğin için teşekkürler. Ciddiyim. Radyo dinliyor olabilirdin, kaset çalıyor olabilirdin, plak çalıyor olabilirdin ya da 8 parçalı teyp dinliyor olabilirdin. Eğer 8 parçalı teybin neye benzediğini biliyor olsaydın. Ama spotify dinliyorsun. Tekrar teşekkürler
İnternet & Teknoloji konusunda 962 cevap paylaştı.
Hi-Fi kalitesinde ses desteği vermeyen bir uygulamaya da 30 TL verilmez. Misal Apple Music hem daha uygun, hem de Yüksek Çözünürlükte Ses Kalitesi destekliyor.
Değmez ama kullanmak zorundayım iphone 11 kullandığım için şarkı indiıyorum Androidtelefonumda var Samsung ona ücretsiz indirebiliyorum ama ios da olmuyor
Gerçekten de gerekli mi? Bu paraya değer mi? sence. Eskiden wolkman lerimizi alır radyo dinlerdik. ya da yanımıza sevdiğimiz sanatçının kasetini alır çalar dinlerdik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Free takılmaya devam. Reklam meklam ne yapalım.
bi ton dezavantajı var onun da yaa bari premium apk yükle
Spotify dinlediğin için teşekkürler. Ciddiyim. Radyo dinliyor olabilirdin, kaset çalıyor olabilirdin, plak çalıyor olabilirdin ya da 8 parçalı teyp dinliyor olabilirdin. Eğer 8 parçalı teybin neye benzediğini biliyor olsaydın. Ama spotify dinliyorsun. Tekrar teşekkürler
Yine duyacaz demek bunları
Adamın sesinle okudum 🤣
Hi-Fi kalitesinde ses desteği vermeyen bir uygulamaya da 30 TL verilmez. Misal Apple Music hem daha uygun, hem de Yüksek Çözünürlükte Ses Kalitesi destekliyor.
Değmez ama kullanmak zorundayım iphone 11 kullandığım için şarkı indiıyorum Android telefonumda var Samsung ona ücretsiz indirebiliyorum ama ios da olmuyor
Gerçekten de gerekli mi? Bu paraya değer mi? sence. Eskiden wolkman lerimizi alır radyo dinlerdik. ya da yanımıza sevdiğimiz sanatçının kasetini alır çalar dinlerdik.
Youtube varken spotify kullanmakta ne biliyim yani ben spotify kullancaksam bile premiuma para vermem crackliypte kullanırım.
Çok ya:( ben zaten yeğenimin aboneliğini kullanıyorum:))😬😂
reklamlardada 30 saniye sesini kısabilirsiniz abatmayın ahaha rüyasında görür 50 tlyi.
Kullandığım tarife nedeniyle ücretsiz ama sevemedim.
Youtube Premium kullanıyorum. Sprotify gerek olmuyor.
Değmez bence. Ben crackli spotify premium kullanıyorum.
Papara paycel nays gibi uygulamalardan ödeme yaptınızda yari fiyatına geliyor. Deneyin derim
Yine mi zam yapmışlar 😏 Ben kullanmıyorum aslında ancak çevremde kullanan çok
Apk kullanırsanız para ödemek zorunda kalmazsınız
Apk kullanınca şarkı indiremiyoruz onu nasıl yapacaz
@GD_Demir_01 indirme
@GD_Demir_01 indirmeye gerek yok?
Ona değmez buna değmez diye diye hiçbir şey yapamicaz.
Az önce mesaj geldi 29.99 dan 39 a çıktı diye. Memnunum ve devam
Spotify için değer ama yine de papara kullanarak ödemesini yaparsanız %50 para iadesi alıyorsunuz
Tek seferlik mi?
@latus Sürekli
@Alessapl Teşekkürler dostum. Kart geldiğinde bir düşüneyim bunu. Şarkılar mp3 kalitesinde mi yoksa youtube' daki gibi düşük kalitede mi?
@latus Ayarlardan hd yapabiliyorsun
Ben Cracklisini kullanıyorum bana giren çıkan yok😄
Youtube premium kullanıyorum o da 17den 30 oldu. Ama bu zamanda normal. Hem youtube reklamsız izliyorum hemde müzik programını kullanıyorum
Müzik dinlemeyi seven biri konforlu şekilde dinliyor işte 30 iyidir bir paket sigara