Şu an beni seven biri var mı diye sordum olmazlara inat çıktı jdjxnx
Çok kalp kırıcı bir faldı 😅

Şu an beni seven biri var mı diye sordum olmazlara inat çıktı jdjxnx
Çok kalp kırıcı bir faldı 😅

Spotify, yıl sonu özetinden sonra yine çok eğlenceli bir yenilikle geldi! Spotify fal özelliği çok eğlenceli zaman geçirmeyi sağlıyor. Hemen denedim ve bu özelliği öğrendim. Bilmeyenlerde benden öğrensin diye hemen cevabımı yazmaya geldimmm!
Spotify fal bakma, uygulama kullanıcılarının sorduğu sorulara eğlenceli bir şekilde şarkılarla yanıt veren bir özellik. Sorulan sorunun yanıtı şarkının adından, sözlerinden tahmin edilmeye çalışıyor. Tamamen eğlence amaçlı ve kullanıcıların keyifli vakit geçirmesi için.
Spotify uygulamasının yeni fal bakma özelliğini açmak ve kullanmak çok basit. Bazı kullanıcılar uygulamayı açar açmaz bu özelliği gördü ama bazılarında ana ekranda çıkmadı.
Spotify falı özelliği nasıl açılır sorusu için kısa bir bilgi vereceğim. Uygulamayı açın ve arama kısmına “Şarkı Falı” yazın. Çıkan sonuç ve önerilerden şarkı falı olanı seçin. Açılan ekran “Soru Sor” düğmesine basın, burada sorunuzu kendiniz yazabilir ya da örnek sorulardan seçebilirsiniz. Soru seçildikten sonra rastgele bir şarkı yanıt olarak ekrana geliyor.
Eğlenceli bir özellik olmuş, bana sürekli Ebru Gündeş Evet şarkısı çıktı. :D
Hiç sorma bende az önce denedim, erkek arkadaşımla ruh eşi miyiz diye bana Atiye - salla çıktı. Fazla kırıcı dediğin gibi:(
Cevap
5Cevap
bence gereksiz olmuş
Sen söylemesen haberim olmayacaktı. Bakacağım.
Sonucu paylaş ne çıkacak bakalım
Cem Belevi ve İrem Derici belki.
Fal da arada kalmış djdj
nasıl kullanıyoruz onu
Spotify'ı açınca karşıma çıktı direkt
danke
Np
Mal gibi bir iş olmuş o zaman
Var mı yok mu anlamadım djdj
Ben söyleyeyim sana yok
Üzdün
Üzülme nasip neyse o olur