story olarak paylaşmıyorlarsa yarın bir gün ayrılırlarsa ayrılıktan ziyade o paylaşımları tek tek silmek daha zor ve yorucu bir iş olacaktır. Aman gençler mutlu olun ayrılmayın, bu devirde hem ruhuna hitap eden hem de karakterli insanlar zor bulunuyor. Biz düğün tbt'lerinizi tek tek yüklemenize de alıştık zaten :)
Valla ben de ''bu kız lisede ne ezikti ulan o bile sevgiliyi yapmış'' diyorum. Ama anneleriyle babalarını da düşünmüyor değilim. Sen tut sevgilinle dağa çık. Tırmanma mıdır ne o sporu yap. İki kişi tek başına. Ve sevgili bunlar. Vıy vıy vıy
yanlızlıktır. şahsen ben her anını sosyal medyada paylaşan çift olsun veya birey olsun insanları yanlız olarak kabul ederim.. çünkü sürekli telefonla ilgilenirler belki çevrelerinde çok insan var ama telefon onların yaşam tarzı olmuştur telefonlarıyla yanlızlıgı seçmişlerdir.
Ben sosyal medyada eşim veya sevgilimin kendini sergilemesinden rahatsız olurum. sosyal medya hesabı olabilir ama resimlerini paylaşmasına izin vermem. bende paylasmiyorum
Neden bir beraberliğinin olması ve bunu olduğu gibi yaşamanın nesi ayıp? Mesela anası babası öpüşmüyor sanki? Ben her anını paylaşan insanları sadece fake buluyorum. Reklam derdinde koşmaktan yaşıyor gibi gösterdiği hayatını yaşamıyor.
aslında mutluymuş gibi yapmak bence. gerçekten mutlu olan insan o an telefonu eline alıp sosyal medya ile uğraşmak oradakilerin beğenisini düşünmek aklına gelmez.
Benim mutlu anımı paylaşmak aklıma gelmiyor. O an benim için önemi yok bir şeyin. Nasıl sürekli fotoğraf falan çekilmek akıllarına geliyor anlamıyorum.
Sosyal medyada eşleri ile çok sık foto paylaşan insanlar gerçek hayatta çok problemli insanlarmış. Yani sahte mutluluk pozlarınız çok da şeyimde eee umrumda değil 😂
facebookda mesela çok normal geliyor, sonuçta zaten arkadaşlarımızla bir şeyler paylaşmak için değil mi? He sizin arkadaş listenizde sadece arkadaşlarınız yoksa bilemicüm
Annesi babası değilseniz derdinin size düşmemesi lazım. İnsanlar mağlesef kendi hayatlarını yaşamak yerine başkalarının hayatlarıyla ömürlerini çürütüyorlar.
En İyi Cevaplar