Sevgilim böyle bir şey teklif ederse zaten ayrılırım. :D En nefret ettiğim şeydir. Benim sevgilimle yaşadığım şeyler özeldir ki öyle her boku çekip atmaya gerek yok. Beraber güzel bir günde mutlu olduğumuz birkaç fotoğraf koyarız olur biter onun dışında ki tüm fotoğraflar kendimiz içindir. Ortak hesap falan ergen işi bile değil. Normal akıl sağlığı olan kişiler yapmaz.
Mutlu çiftler görmek beni mutlu ediyor açıkçası instagramda veya farklı bir platformda. Uzun süreli ilişkileri olan insanlar özellikle baktığım zaman gerçek geliyor. Ama daha yeni başlamış bir ilişkiyi sabah akşam hikaye atmak, sürekli görmemiş gibi fotoğraf paylaşmak, her yere şarkılarla kalplerle etiketlemek komik geliyor açıkçası ergense bu kişi yaşına bağlarsın hani bir şey demezsin ama yetişkin insanların bunu halen yapması çok garip. İlişkin varsa bu kadar paylaşmana ne gerek var, hayattaki tek başarın bu mu? Bunu düşünüyorum sadece. Başka hayatları mı yok veya? Bir şeyin sürekli göze sokulması hoş değil diye düşünüyorum bu sadece çiftler için değil sosyal medyada olan her şey için. Keza arkadaşlıklar da öyle artık bir gün yan yana gördüğün kardeşim, canım, cicim diye dip dibe gezenler ertesi gün atarlı giderli söz paylaşma peşinde.
Çok kınamışlığım var doğru bulmuyorum ama bioya sadece tarih yazılabilir belki yapabilirim😂 ama baş harfini yazmak evli yazmak böyle bana çok saçma geliyor ya da sürekli düğün fotoğrafı atmakda:)
Bu biraz görmemişlik düzeyinde olmuş. Özellikle o yazı bir hayli itici duruyor doğrusu. O sosyal medya hesabı da nazar ve göz mıknatısı gibi adeta. Eger hala birliktelerse ayrı değilllerse onlari canı gönülden tebrik ediyorum
Çok abartmamak kaydıyla yani sosyal medyada paylaşılabilir sevgili. Ben de profilimin açıklama kısmına bir zamanlar birileri için ismimizin baş harflerini koyup altına tarih atmıştım bir daha da kolay kolay kimse için yapmayacağım. Sonra bir şey sanıyor o yar kendini 😏
Benlik bir hareket degil. Yapan yapsin ama sanki tum dunya onlarin askini kiskaniyormus gibi davranmak fazla sacma. Kimsenin umrunda degil. Isminin basharfini yaz yeter. (Ben onuda yapmam.) Mesele sevgilin oldugunu gostermek degil mi o yeter iste. Bide cikma tarihi, soz tarihi, nikah tarihi, dugun tarihi, bebek falan hepsini alt alta yazanlar var cok acayip kafalar.
Olan var olamayan var kıskanırlar şarkısı geldi aklıma Içim bayılıyor benim böylelerine Kime neyi ispat ediyorsunuz Bir güzellik varsa yaşanan Bırakın içinizde kalsın Gizli saklı yaşanan şeyin Acısı da gizli kalır. Birgün bir olay olur ayrılık olur Birde herkese anlatma derdi var olayın Hadi onu geçtim Yürekte olandan ellere ne ki? Gizli yaşanan özel ve güzel olan değil midir?
Bu kadar gösteriş yapan, sürekli fotoğraf atanlar midemi bulandırıyor. Tamam diyelim ki ortak hesap açtın, şu tarih nedir? Her gün gösterişle atılan o fotoğraflar nedir? Hele hele "Mustafa'nin prensesi" gibi yazılan o iğrenç kullanıcı adları nedir? Hem komik buluyorum, hem iyy diye bakıyorum.😂 Sonra aman büyük konuşma yine de ya sen de yaparsan diyip, tövbe ediyorum.😅
Beraber fotoğraf paylaşılabilir ama iş görseldeki gibi saçma bir gösterişe dönünce aşırı kalitesiz, vizyonsuz ve ucuz görünüyor ki o insanlar da öyle oldukları için kendilerinin de farkında olmuyorlar.
Denk geldiğimde gördüğümde 😏😏 yaparak 2 sn içinde geçtiğim bi durumdur.. Kaliteli ilişki gösteriş budalalığı değildir, kaliteli ilişki insanların övgüyle söz etmesini sağlayan özeli gizli yaşanan ilişkilerdir..
Bende tiktok ta kız isteme gösterişi yapanlara sinir oluyorum. kapıyı kı, açıyor. damat giriyor. tuzlu kajve içerken kasılmalar falan, hep engelliyorum, bitmiyor. en sonunda tiktoku telden sildim kurtuldum.
O gösteriş yapanlar ilk ayrılan tipler olacaklar, başkalarını kıskandırmaya çalışırken kendilerini ezik gibi gösteriyorlar. Ama tabii ki isteyen istediğini yapar, karışamayız
Bunun üzerine detaylı bi makale yazardım ancak gerek duymuyorum hayattaki tek başarıları eşleri olduğu için onla övünüyolar nasıl bi aşağılık kompleksi ise devamlı bir seyleri kanıtlama çabasındalar ironik durumlar ortaya çıkıyor kndi kndilerini rezil ediyolar
Midem bulanıyor artık ben kendi resmimi bile paylaşmıyorum sosyal medyayı o kadar önemsemiyorum sırf komik videolar ve gündemi takip etmek için giriyorum
bu beyni olmıyan bi insana senin neden beynin yok demek gibi bişey yani demek istedigim şaçmalık soyal medyanın getirdigi gereksiz onca şeyden biri diyebilirim