İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
#SelamGençlik Kesinlikle iki tarafın da kendilerine ait hesapları olması tarafıyım. Kadın ve erkek birbirine tam ve kesintisiz güvenerek yaşasın sevgilerini. Birbirlerine yapışık ikiz gibi olan ilişki ezik ve acınası bir ilişki. Tasvip etmiyorum. Güven ve özgürlük elele yürümeli sevgililik veya evlilik ikisinde de. Hem ortak hem tek hesaplara falan da karşıyım. İnsan sevdiğinin her ânında güven duygusunu hissetmeli sevdiğine. Ve sevdiğini kendi alanında özgür yaşarken izledikçe bundan her anlamda haz ve gurur duymalı. Birbirine şifre vermek yeterli.. #TubaSueda
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Hayır niye itici bulayım ki böyle bir şey itici değil aslında güzel bir şey ama sürekli işte bak biz çok iyi anlaşıyoruz çok iyi bir ilişkimiz var diyerek etrafa sokma amaçlı hesabı evet çok aşırı saçma geliyor ama genelde aynı hesabı kullanmak saçma değil efendi gibi hesabı kullanabilirsin
Bu bana çok saçma geliyor. Herkesin kendi özeli olması gerektiğini düşünüyorum. Benden habersiz hesabımı kurcalıyorsa zaten bana güvenmiyordur. Bana güvenmeyen bir kişide sevgilim olamaz.
Bunların genelde başka hesapları daha oluyor, gizli gizli kullandıkları 🙂 İticilik değil de gereksiz geliyor bana. Ya hiç kullanma ya da kendine özel bir alanın olsun.