Özellikle Instagram'da ortak hesap açma durumu var. Sence bunu birbirlerine çok aşık olduklarından mı yapıyorlar yoksa birbirlerine güven mi duymuyorlar. Sosyal medyada ortak hesap olmalı mı?
Eşlerin ortak sosyal medya hesabı kullanması sence aşk mı, güven sorunu mu?
Eşim olursa ortak bir hesap istemem herkesin hesabı kendine birbirimizin şiflerini bilmiyor olsak bile kimse kimseden telefonunu şifresini kaçırmasın ben istediğim zaman telefonunu alıp kullanabileyim o da aynî şekilde benim telefonumu istediği zaman alsın kullansın eğer bu durumda benden birşyler saklıyorsa geçmiş olsun buyrun cenaze namazına
Bence saçma. Ben kadın olarak büyük makyaj sayfalarını takibe alicm o da erkek olarak spor sayfalarinifalann bn anasayfaya geldgmde ismini cismini duymadgm futbolcuların resmini nedn gorim istemem böyle bsi ya da tanimadgm kişilerin resmini istemem saçma yanni herkesin kendi kisisel hesabı olsun sonuçta bunun ayrılması boşanması var dmi
O kadar saçma ki... Benim de manitanın da iki ayrı dünyalarımız var. Ha güvenmiyosan, ver bakiyim sen ne karıştırıyorsun orada diyorsan evlenmicen ya da sevgili olmican.