yazılıma baya merakım var ve yazılım mühendisi olmak istiyorum. Ama kafam karısık. Bazıları bosuna okursun diyor bazıları da sacmalama kalmazsın diyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Bu kullandığın site bile bir yazılım. Bu sitenin para kazanması için aktif kalması lazım. Aktif kalması için ise buranın bakımının yapılması lazım onuda yazılımcılar yapıyor. Bu en basit örneği. Eğer gerçekten emek harcar ve öğrenir isen iş bulabilirsin. Yok yata yata okursan ancak diploma almış olursun. İkinci seçenek her bölümde aynı sonucu doğurur. İlk seçenek ise çoğu bölümde başarıyı getirir.
20 Yorumla
Ruşen amcanın oğlu Sedat la seni kıyaslayaları dinlememelisin. Öncelikle sevdiğin işi yapman çok önemli, yoksa başarılı olamaz, para da kazanamazsın. Ben sistemciyim ama şunu diyebilirim ki kendini iyi yetiştirmiş yazılım ya da sistem mühendisi, iyi paralar alıp çalışabileceğini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılEndüstri 4.0 a geçti dünya -biz henüz Ortaçağ Avrupa'sını yaşıyoruz- bütün her şey yazılımla mümkün oluyor. İşsiz kalmak ne demek ya. Selçuk Şirin'in kitaplarını derhal okumanı tavsiye ediyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
neyle ilgili o kitaplar?
- +1 yıl
Türkiye'de yaşanan ekonomik, sosyal, siyasal sıkıntıların nedenlerini ve ülkenin nasıl kalkınacağını anlatan,
Gelişmiş ülkelerin yarattığı digital pazara hangi şekilde dahil olacağımızla alakalı istatistikler ve realist çözümler sunan kitaplar. - +1 yıl
hmm anladım tesekkür ederim okuyacagım 😃
- +1 yıl
Rica ederim 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılKalmazsın. Yazılım mühendisliği geleceğin mesleği ve Türkiye'de bulamasan bile Avrupa'da ya da Amerika'da illa bulursun onlar bu mesleğe değer veriyor.
00 Yorumla
+1 yılBaya geliştirirsen kendini işsiz kalmazsın bu ülkeye çok lazım yazılımcı
00 YorumlaBoşuna olurmu ya yazılım alanında kendini geliştirdiğinde mükemmel bir gelicek vadediyor
00 YorumlaTürkiye İş bulamaz isen yurt dışında bulursun sen o bölümü oku önü açık
00 Yorumla
+1 yılbu ülkede anca inşaat iş yapar
00 Yorumla
+1 yılYok erkeklere yazarsın 😃
00 YorumlaKalmaz hic birsey olmaz sen gonlunu ferah tut
00 Yorumla
+1 yılKalınmaz işini iyi yaparsan
00 YorumlaDün de sordun kendini geliştirir sen kalmazsin
00 YorumlaKendi hayatın kendi gelişimine bağlı olacak herşey
00 YorumlaDaha düzgün bölüm secsen?
00 Yorumla
+1 yılEver