Ben de az çok bir şe biliyorum Web sitesi satmak istiyorum amacım yüksek para almak falan değil harcılığımı çıkarmak. Kaç ayı bulur Benim bu sektöre girmem bilgisayar okudum yabancı değilim Temel'im var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen uğrasıyorum ve parada kazaniyorum Şu an en cok kazanabilcen para
İnstagram takipci sitesi yapip satmak yani kendi scriptini yazabiliyosan lisans basina 800 tl falan alirsin ama yazamiyosan editlemeyi deneye bilirsin aciklari kapatip 200 falan lisans atabilirsin06 Yorumla- +1 yıl
Satmak istiyosan e ticaret veya oto kiralama scriptlere para eder
İnstagram takipci scripto yazarsan veya editleyip aciklarini kapatirsan alici bulmak basit sitenin youtubeda tanitimini yaparak kullanicilara ulasirsin veya forumlar uzerinden ben oyle yapiyorum - +1 yıl
phpnet. us
- +1 yıl
Burdan ucretsiz host ve domainle deneme yapabilirsin
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben bu işi yapıyorum. Kendine bir site açarak neler yaptığını barındırabilir ve google'a reklam vererek müşteri çekebilirsin.
Ek olarak iş yapmaya başladıktan sonra kulaktan kulağa sizin sitenizi kim yaptı diye sorularak referans ile iş alınıyor.08 Yorumla
Bu sitenin sahibiyim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılİlerlemek istiyorsan gerçekten yardımcı olurum sana, yazılımcıyım fakat ben bu işlere HTML, CSS dillerini öğrenerek başlamıştım
110 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyosun demedim zaten? Ukalalığın lüzumu yok bence
- +1 yıl
Wordpress teması hazırlayıp, themeforest. net ve creativemarket. com üzerinden satabilirsin, kendine ait bir web sitesi kurup hazırladığın işleri ekleyip kendi reklamını sosyal medyada yap
- +1 yıl
İllaki Wordpress hazırlamanada gerek yok PHP bilgin var mı bilmiyorum, HTML temalarda hazırlayıp satabilirsin, minimum 10$'dan satılıyor araştır biraz bence
- +1 yıl
. NET varsa sen aç kalmazsın zaten GitHub, Stackoverflow gibi platformlarda aktif ol
+1 yılBirşeyleri yapmak güzel fikir, satmak için ise reklama ihtiyacın var, seo'ya ihtiyacın var 👍
04 Yorumla- +1 yıl
Kız cadı reklam yapıyorsun demedim. Reklama ihtiyacın var dedim. :)
- +1 yıl
Seo işi baya bir vakit aldığı gibi nakitinde sağlam olması şart
Benimde sitem var hazır pijamaicgiyim isim hakki ve siteyi komple satiyorum almak isteyen olursa yardımcı olirim 3000 e yakin instagram sayfamda var ve sitede hazirda musteri portföyümde var.
10 Yorumla
+1 yılBende html css javascript vs. öprenmek ve site yapıp satmak istiyorum ve sıfırdan başlıyacağım sizce ilk paramı kazanmam kaç ay sürer ve minumum ne kadar kazanırım?
10 YorumlaYaptım ama satmadım kendim için 😊
07 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım