İnternet & Teknoloji Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? (Sayfa 13) Teknosa Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2925 Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 54 kişi beğendi
giftirgit Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Annem fazla teknolojiye girmesin yeterli 😂 0 0 Yorumla
jellymallow Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl küçük ev aletleriyle telefon arasında kaldım 👀 0 0 Yorumla
Hao_Asakura Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl annem bunları kullanmaz, siz tableti bana verin. 0 0 Yorumla
Pamukluşekermiş Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Annem sen varsın yeter diyor.. Çok seviyorum. 0 0 Yorumla
axoy_axoy Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Anneme telefon alacam hem de ellemeli :D 0 0 Yorumla
42SeLman42 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl İyi bir gelin adayı annemi çok mutlu eder sanırım 0 0 Yorumla
AzizMRL Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl IPhone 7 128gb bilmem kaç bin tl felan işte 0 0 Yorumla
Gzmlphn Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 45% +1 yıl anneler herşeyin en güzelini haketmez mi zaten 0 0 Yorumla
DearPresident Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 36% +1 yıl mutfakta çalışacak büyük bir makina lazım aslında 0 0 Yorumla
izmir35555 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl tuşlarına basamadıgı telefonunu degiştirmeyi :) 0 0 Yorumla
aylakmadamınızz Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl annemin akıllı telefonu pert onun olsun isterdi 😀 0 0 Yorumla
efendi_genc Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Benim annem her şeyin en güzeline layık 😊 0 0 Yorumla
bilinmiyoasahbs Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl iyi bir akıllı telefon olabilir 👍 0 0 Yorumla
provesprobe Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl bir hediyeye nasıl sığdırır insan...😉 0 0 Yorumla
mandalinadanyuzuk Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl güzel bir telefon çok işine yarar aslında 0 0 Yorumla
hayattanb Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Evde işlerini kolaylaştıracak olan ev aletleri :) 0 0 Yorumla
unalanxx Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 66% +1 yıl kucuk ev aletleri annemin cok hoşuna giderr😌 0 0 Yorumla
MiRKaN_KiRaN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl keske annem yanimda olsa hediye alsam. 0 0 Yorumla
merveminek Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Ev aletleri onun yeteri kadar zamanını alıyor ❤️ 0 0 Yorumla
musiclower Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl güzel kullanışlı bir telefon olabilir aslında :) 0 0 Yorumla
unicornderler Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Burdakilerden çok daha fazlasını hak edito 0 0 Yorumla
kelebek574 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl bir anne mutfak aletlerine her zaman asıktır 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı. tablet derim tabletsiz yapamıyor bu aralar 0 0 Yorumla
verbisdiablo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Akıllı telefon almak isterdim ama şu an imkansız 0 0 Yorumla
bay_enco Takip Et Master Yaş: 50 , eic 39% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anneler nedense teknoloji özürlü. :) 0 0 Yorumla
Okaliptus001 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Taplet güzel olurdu nezamandır istiyor zaten 0 0 Yorumla
boşversenbeni Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Kucuk ev aletleri olabilir aslinda 0 0 Yorumla
Asılbike Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 72% +1 yıl Bende anneyim kişisel bakım ürünü tercih ederim. 0 0 Yorumla
sananeonanebanane Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Tabii ki de küçük ev aletleri :) 0 0 Yorumla
TipitipTıpçı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Bir tek annem olsun; Gerisi yalan olsun... 0 0 Yorumla
7even7 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Dünyanın en tatlı annesine sahip olabilirim :D 0 0 Yorumla
zararsızkarinca Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl tüm annelerin anneler günü kutlu olsun 0 0 Yorumla
PushingForɱyÐreams Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl İşlerinin hafiflemesi annem için iyi oluyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
Annem fazla teknolojiye girmesin yeterli 😂
küçük ev aletleriyle telefon arasında kaldım 👀
iyi bir tablete ihtiyacı var
Sen haklıydın her zaman Annem gibi <3
Anneciğime herşeyin güzeli olur❤
annem bunları kullanmaz, siz tableti bana verin.
Annem sen varsın yeter diyor.. Çok seviyorum.
her turlu seyle mutlu olabilir
küçük ev aletleri candır her zaman
Anneme telefon alacam hem de ellemeli :D
çocuklarla görüntülü konuşma
İyi bir gelin adayı annemi çok mutlu eder sanırım
IPhone 7 128gb bilmem kaç bin tl felan işte
anneler herşeyin en güzelini haketmez mi zaten
mutfakta çalışacak büyük bir makina lazım aslında
tuşlarına basamadıgı telefonunu degiştirmeyi :)
annemin akıllı telefonu pert onun olsun isterdi 😀
Benim annem her şeyin en güzeline layık 😊
iyi bir akıllı telefon olabilir 👍
bir hediyeye nasıl sığdırır insan...😉
güzel bir telefon çok işine yarar aslında
annem telefon seviyorerr
Evde işlerini kolaylaştıracak olan ev aletleri :)
kucuk ev aletleri annemin cok hoşuna giderr😌
keske annem yanimda olsa hediye alsam.
Ev aletleri onun yeteri kadar zamanını alıyor ❤️
güzel kullanışlı bir telefon olabilir aslında :)
Akıllı bir telefon 😊
Burdakilerden çok daha fazlasını hak edito
Annemin işleri kolaylaşsın tabiki
yenş telefon hakediyor :)
bir anne mutfak aletlerine her zaman asıktır
Bence kesinlikle kisisel bakim urunleri
Ne zamandır telefon istiyordu :)
Anneler keşke ölümsüz olsa
Kesinlikle küçük ev aletleri :D
küçük ev aletleri süper olurdu
tablet derim tabletsiz yapamıyor bu aralar
Akıllı telefon almak isterdim ama şu an imkansız
Stresten uzak olmasi icin tatil 😊
Telefonu baya eskidi, telefon olabilir
Anneler nedense teknoloji özürlü. :)
Uçak bileti olurdu sanırım...
Taplet güzel olurdu nezamandır istiyor zaten
Kucuk ev aletleri olabilir aslinda
Şu an en çok ihtiyacı olan şey
Bende anneyim kişisel bakım ürünü tercih ederim.
Tabii ki de küçük ev aletleri :)
Bir tek annem olsun; Gerisi yalan olsun...
Teknolojik anne, iyiymiş.
en mantıklısı küçük ev aletlerı almak
Anneme ömrümü koysam önüne az kalır
Hmm bu ürünler anneme çok yakışır
İşlerini hafifletsek iyi olur :D
Dünyanın en tatlı annesine sahip olabilirim :D
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun
İşlerinin hafiflemesi annem için iyi oluyor.
annem e yeni bir telefon 😂
Anneme hepsi hepsii layik
hepsi yakisir kraliceme ❤❤