Hayat annelerimize güzel olsun! <3
#AnnelerGünü
#AnnelerGünü
Seni merak ettiğinde iki dakikalık bir görüntülü konuşmanın içini rahatlatmasını sağlayacak bir akıllı telefon
En sevdiği dizisinden tatile çıktığınızda da ayrılmamasını sağlayacak bir tablet
Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri
Kendine daha çok zaman ayırmasını ve daha iyi hissetmesini garantileyecek kişisel bakım ürünleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
Teknoloji diyince tek aklıma gelen Teknosa'nın annelerimizi unutmaması ne kadar güzel bir şey. Arkadaşlarıyla rahatça iletişim kurması için telefon alacağım. Ürünlerinizi inceledim. :)
Bir mutfak robotu alsam dünyalar onun olur :)
Öğretmenken öğle arasında dinlenmek yerine eve gelip beni besledikten sonra koşturarak okula giden ve bunu yıllarca yapan...
Biz paraları düşünmeden harcarken gerekirse 5 market dolaşıp her şeyin en hesaplısını alan...
Bizler ayakkabıya, kıyafete yakışıklı olacağım derken paraları dökerken buna ses çıkarmayan. Kendisi diktiği ve en ucuzunu aldığı kıyafetlerle güzel ve şık olmayı başaran...
Ailede kimse yemek beğenmezken yıllarca herkesi bir kere olsun aç bırakmayan :)
Temizlik, ütü, çamaşır , bulaşık ve sayamadığım yüzlerce işi tek başına yapan annemin hakkını ödeyemem :)
Sayarak bitmez ki annelerimizin bizim için karşılık beklemeden yaptıkları... Kendisi için değil bizim için yaşayan o güzelliklere borcumuzu nasıl ödeyebiliriz ki?
Tüm annelerin anneler gününü kutlarım. Onların bizden beklediği hediye değil saygı, sevgi , bir gülümsemedir. Hayırlı bir evlat olmamızdır.
Şimdi gidip bir hediye alsam oğlum neden paranı harcıyorsun benim hiçbir şeye ihtiyacım yok diyecek biliyorum. O yüzden hediye seçimim zor olacak.
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun :) Annelerimizin hayatını güzelleştirecek şey hediyeler değil onların değerini bilen evlatlarıdır :)
Anneme hediyem okulu erken bitirmek. 3 senedir universiteye basladigimdan beri yaz tatillerinde alttan ders aldigimi zannediyor ama aslinda ustten ders aliyorum ve 2 bolum okuyorum. biri 2 yillik digeri 4 yillik. Hep notlari kotu ogrenci numarasi yaptim. 2 diplomayi birde aldigjm sertifikalari gorunce şok olacak 😍
vay be helal olsun
@ZeusunOğluu estagfurullah takdirlik birsey degil egitim de is gibidir, takdirle olculmeyen birsey. ama yine de tesekkur ederim. vaktim veya rahat bir kafam olmasaydi emin olun yapamazdim.
Allah inşallah emekleriniz karşılığını fazlasıyla verir azminizi kutlarım boş zamanı olupta zamanını boş şeylere harcayan insalar oldukça fazla keşke sizin gibi azimli olabilseler
@ZeusunOğluu başarılar
@mpmpgy sağolun
Annelerimizin biz evlatlarından istediği tek şey aslında küçük bir güleryüz ve yanağına konan bir öpücükten ibaret. Bunu annelerimize verebiliyorsak zaten tüm TEKNOSA'yı ona bağışlamış olursunuz aslında. Benim annemin teknoloji ile pek arası yoktur. Telefonmuş, bilgisayarmış, tabletmiş gibi. Daha çok mutfak eşyaları dikkati çeker. Kahve makinesi hediyeside o yüzden mükemmel bir fikir olmuş :)
https://www.youtube.com/watch?v=n90FRdeg3ksKahraman Tazeoğlu'nun Annem Şiiri tüm annelerimize armağan ediyorum.
Tüm annelerin, anne adaylarının ve geleceğin annelerinin "ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM."
Çifte sorarlar erkek mi kız mı diye kız der, o şimdiden kendi ayaklarının üzerinde durmak için çabalıyor bir kadının bu çabası hayatının sonuna kadar devam ediyor duyduğu kelime anne olduktan sonra bile tekrardan başlıyor bu çaba... Kadınlar tarihte yakılıp yıkılıp taşlanıp nehirlere atılırken erkeklere karşı hep esnek davranılmış bunları okuduğumda kadına karşı saygım 2 kat 3 kat daha arttı o yüzden benim anneme vericeğim en güzel hediye bütün kadınlara karşı göstericeğim saygı ve sevgiydi annem şu an benden bunları duyduğunda mutlu oluyor bir tablet bir telefon ne kadar önemli olabilir ki takdir kiminse artık... Kadına ve anneye karşı bakışı artniyetli olan bir toplum gelişemeyen bir tohumdur... Şimdiden herkesin anneler günü kutlu olsun ellerinden öpüyorum annemin ve bütün annelerin teşekkürler.
Annem hepsini hak eder. Telefonu android değil. arkadas whatsap grubuna beni eklemişler her girip çıktığımda yüzlerce mesaj oluyor tabi bu durumdan haliyle rahatsizim. param olunca ilk onu yapacağım. hediye etmeniz beni annemi ve annemin arkadaşlarını mutlu edecektir.😇 kozmetik alıyorum zaten sadece krem kullanıyor oda dert değil. evde leptop var ama taşımakta zorlanıyor tablet hediye etseniz güzel olur ama o telefon ihtiyacı varken lükse kaçar. blandiri yandı sanırım calismiyor zaten bana yaptırdığı için dert etmiyor ama olsa ona bırakırdım arada benim için iyi olurdu😉
Sevgili @Teknosa,
Öncelikle, sitemize geldiğin için sana teşekkür ederiz.
Annelerin hayatını güzelleştirecek şeyler çok.
Mesela TEKNOSA'da satılan bir elektrikli ev aleti. Mutfak robotu.
Ne dersin, bize hediye çeki vermek ister misin he?
. d Mersinin gülüü Yampican
Çek ortaklaşa untma ;)
Sevgili annecigim, bir gün umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur…Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine…
Anne seni seviyorum…Belki sevgimi her zaman gösteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun…
Rüyasında süpürge almadığımı görmüş, tersine çıkıyor ya rüyalar😂. Anladım ben onu. Teknolojide severde beni takip eder bide almam. 🙄 Tablet iyi fikir.
Her şeyin, en iyisini hakeden anneme/annelere hediye almakta zorluk çekecek gibiyim. 😏
Evdeki işlerini hafifletecek ev aleti ya da kişisel bakım ürünü olabilir.
Tabi sadece kutlamakla da yetinsem, dünyanın en mutlu insanı olur orası ayrı.
Allah, annelerimizi ve annemiz gibi sevdiğimiz insanları başımızdan eksik etmesin.
Aminn. Ne guzel yazmissin :)
Teşekkür ettim
Beni hayatına kattığın andan beri ben uyumadan uyumadığın, ben doymadan doymadığın, ben mutlu olmadan mutlu olmadığın, ben gülmeden gülmediğin, bana dünyanın en iyi anneliğini gösterdiğin için sana çok teşekkür ediyorum. Canım annem seni her şeyden çok seviyorum.
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karsılıksız sevgiyi tarif et desen bana, herhalde sadece "anne" derdim.. Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her Saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim icin çok özelsin. Her hastalandigim da başimda bekledin. Her derdime çare, derman oldun her yarama ilaç oldun ANNEM benim birtanem dunyam hayatımın tek anlami seni coooookkk seviyorummm Allah'im senin yokluğunu göstermesin..
img.bestofinsta.org/.../...922053_1347261084_n.jpg
Bakım ürünü.
Canım anneme tabiki de ona mutfak ta yardimci olcak bir hediye almak isterim o en kiymetlim beni bu yasa kadar büyütüp gece gündüz benimle olan annem herseyin en iyisine layık hele bu hasta olduğu zamanlarda ona en güzel hediyeyi almak istiyorum bitanecik annem ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun seni çok seviyorum anncim
Kendinden çok bizi düşünen Canım annem mutfaktan çıkmaz ki o yüzden ona mutfak eşyası almak istiyorum.. Bize hep en güzel yemekleri yapar tıka basa doyurmadan da kalkamazsın masadan :) canım annem benim dolu dolu katar hep tabağa yemekleri üniversite de onu çok arıyorum çok özlüyorum ❤️
Benim annem her şeyin en iyisine layık? Ne gibi iyi şeyler mi? Mesela; LG D1450WF1 A++ 5 PROGRAM BEYAZ BULAŞIK MAKİNESİ (1.9003.0001) + LG GC-M502HQHM A++ 70 CM 454 LT BRÜT HACİM BEYAZ BUZDOLABI + LG FH4U2VFNP3 A+++ 9 KG 1400 DEVİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ seti veya APPLE MMGF2TU/A MACBOOK AiR 13" i5/8GB/128GB SSD veya SAMSUNG GALAXY A310F A3 2016 WHITE AKILLI TELEFON ;)
teşekkürler '' Teknosa '' :D Annelerimiz bizim her şeyimiz :>)
https://i.hizliresim.com/LyWvl0.jpg
Dizilerini rahat rahat izleyeceği ve benim macbookumu rahat bıraktıracak tablet kesinlikle ! Aramızda geçen diyalog aynen şöyle gelişiyor
-kızım bilgisayarı ver dizi izliycem
-bende dizi izliyorum anne
-sen bütün gün evdesin izlersin ben işe gidiyorum hadi kırma anneni
En sonunda tüm yalvarışlarıma rağmen alıp gidiyor ve gidiyor gönlümün efendisi moduna giriyorum
Çünkü anneler için ne para ne kuaför ne de başka bir şey önemlidir evladının ağzından çıkan ve iki heceden oluşan Anne kelimesini duymak yeterlidir. Ne kadar kızıp bağırsaklarda içinde keşke yapmasaydim diyen pamuk kalpli bir insan yatar bu yüzden anneler için evlat her şeyden daha ileri gelir
Bugün Teknosa'dan 6S aldım. İndirim çeki gibi bir şey olsaydı keşke; KızlarSoruyor'u araya koyar biraz daha indirimden yararlanırdım. Sonuç itibariyle hem çalışan hem öğrenci insanız.😭 Tüm nakitim, maaş kartımdaki paracıklarım gittiği gibi kredi kartım da sıfırlandı.🙈
annem baya kilolu bir kadin kilo vermek. içinde sebzeleri sikip sularini falan iciyordu taki mikser bozulana kadar annemin hayatini kolaylastiracak alet bence mikser meyve sikici ezici deniliyor herhalde adini tam bilmiyorda tahmini mikser deniliyo heralde Canim annem annelerin hakki odenmez iyiki varsin burdan herkesin anneler gunu kutlu olsun
#annelerölümsüzolmalı
bütün annelerin anneler gunu kutlu olsun oncelikle. onlarin evlatlari olarak onlara verilecek en guzel hediye gulumsememiz ve sevgimizdir. kucuk esyalar ve hediyeler aslinda sadece kucuk mutluluklar. esyalar sadece mutlu olmamizi pekistirebilir ancak. annenize bir esya hediye etmenizden cok onlarla vakit gecirmek ya da bu esyalari birlikte kullanmak onlari kat kat mutlu edecektir. tum guzel annelerin anneler gunu kutlu olsun
Annesi olmayan bir insan bu yorumları okuyunca kendine nasıl hakim olabilir ki ağlamamak için?
Kıymetini bilin, sevin öpün koklayın.
Allah başımızdan eksik etmesin
, annesini ailesini kaybedenlere sabır versin cidden düşüncesi bile çok zor lakin o zorluğun içinde hayata tutnmaya çalışıyorlar :(
Kaybedeceğinizi bildiğiniz herşeyin kıymetini bilin derler.
Annem bana ve kardeşime yaşımıza rağmen çok düşkündür hala. Ancak ne yazık ki, bizimle görüntülü görüşeceği tarzda bir telefon kullanmıyor. Daha eski bir model kullandığı için bu böyle. Akıllı telefonu yok ve o telefonun annemin olmasını elbette çok isterdim. Ama olmasa bile tüm annelerimizi anneler gününde hatırlayalım ve bir çiçek ya da bir kucaklaşmayla mutlu olmalarını sağlayalım. Çünkü onlar evlatlarından hiç birşey beklemiyor. Sevgi dışında.
Annem için en iyisi bir akıllı telefon olur. Hem küçük ve her an yanında, hem çok yönlü işlevlere sahip ve çok kullanışlı! Yemek tariflerinden sosyal medya hesaplarına, el işi modellerinden uzaklardaki akrabalarıyla haberleşmeye kadar birçok işini görebilir!
Hiç düşündünüz mü? Anne ile yaşanan iki hayatımız var; Biri Anne karnında 9 ay 1 günden başlayıp doğum ile biten bir hayat ve sonrasında yeniden bir başlangıç ve yeni bir hayata merhaba, annelik zor ama bir o kadar güzel, insan çocukları olunca anlıyor; bir annenin yaptıklarını evlatları için neler yapabileceklerini iyi ki varsın bir gün değil her gün kalbimizdesin...
Bütün değerleri annelerin anneler gününü şimdiden kutluyor onlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum! Teknoloji ve beyaz eşya ürünleri ile her daim içli dışlı anneme güzelinden; LG D1450WF1 A++ 5 PROGRAM BEYAZ BULAŞIK MAKİNESİ (1.9003.0001) + LG GC-M502HQHM A++ 70 CM 454 LT BRÜT HACİM BEYAZ BUZDOLABI + LG FH4U2VFNP3 A+++ 9 KG 1400 DEVİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ seti veya APPLE MMGF2TU/A MACBOOK AiR 13" i5/8GB/128GB SSD dizüstü yakışır! :)
anneme akıllı tlfon lazım ses sistemi ile çalışan ee okuma yazması yok oğlum ali yi görüntülü ara dediği zaman direk beni arıyacak kapat deyince kapanacak yani biz tlfon düşmanları nasıl profesörü olduysak o akkıllı tlfon da annemizi o konuda profesör yapsın
annenizden uzaktaysanız eğer, ve uzun zamandır bir birinizi göremiyorsanız en büyük hediyr ona sürpriz yapıp yanına gitmek olur. Hiç bir teknolojik alet ve edevat evladının kokusunu almak kadar değerli değildir. Bir baba olarak bunu yazıyorum, Dünyayı verseler, çocuğumun o cennet kokusuna değişmem. Elbette hediye alın ama eğer gurbetteyseniz ona bu güzel ve büyük sürprizi yapın. Ben Anneme ikimizin olduğu bir resmi büyütüp tablo şeklinde yaptırıp hediye edeceğim. 👍
ilk önce tüm annelerin anneler günü kutlu olsun! <3
annemin tableti var ama bozuk iyi çalışmıyor, tam da akıllı telefona ihtiyacı varken bu anketi gördüm umarım 1 üniversite yılı sonra annemi görmeye giderken yanımda ona çok güzel bir hediye de götürürüm :)
Teknosadan anneciğimin hayatını güzelleştirebilecek bir telefon lazım. Bu onun için bir ihtiyaç zaten telefonu olmadığından hayatını güzelleştirecek ve bizi de anneciğimi de fazlasıyla mutlu edecek. Umarım bu anneler gününde anneme bir telefon hediye edebilirim. Teşekkürler @kızlarsoruyor
@KızlarSoruyor
olmayan bir anne için yanında olabilme ihtimalim, benim için ise kendimi avutmak için anneanneme hediye almamam Anneler gününde hayatımızı güzelleştirebilirdi
Yüzünü goremiyoruz olayi tam bizi anlatmış canim annemle uzak olduğumuz için gorusemiyoruz.. Dünyadaki en değerli varliklarimiz olan anne ve babalarimiz bir gün değil her gün hatirlanmali boylesine değerli gunleri es geçmeyen teknosaya ve KS ekibine tesekkur eder tüm annelerin ve anne adaylarinin anneler gününü kutlarim. Hayat kisa yarin ne olacagi bilinmez henüz hayattayken sizi karsiliksiz ve oldugu gibi seven annelerimizin kiymetini bilelim hayat kirmaya ve de kirilmaya gelmez..
anneme yeni bir akıllı telefon lazım aslında, fazlasıyla eskidi elindeki.
Ay benim annem oyle bir cicege tav olmuyor alttan alta laf soyler :)) guzel bir seyler bakmam lazim mesela mutfak icin isini kolaylastiracak bir seyler dusunebilirim.
Akilli anneleri hic sevmem anne dedigin evladindan daha zeki olmamali. Kandirmasi zor oluyor yoksa
Akıllı telefon derim buradaki seçeneklerden.
Ama anneme, zamanını biz çocuklarına ayırdığı için nasıl geçtiğini anlamadığını ve gençliğinin en güzel zamanlarını annelik yaparak geçirdiği için minnetimi sukrumu vefa borcumu karşılamasa da ona güzel bir saat hediye ederdim. Zaman kıymetli.. o ise kıymetli zamanını üç kızıni en iyi şekilde yetiştirerek harcadı.. iyiki varsın annem.. rabbim başımızdan eksik etmesin yokluğunu göstermesin..
Anneler her zaman bizim birer hediye olduğumuzu bir öpücüğün yeteceğini söylerler. Malesef o mis yanaklarından öpemicek kadar uzaktayım umarım bu hediye sayesinde yanındaymışcasına gözlerine bakabilirim ❤
Uzakta olan anneciğimle birbirimizi görebilmemiz için kaliteli bir cep telefonu alacağım. Fiyatlar çok iyiymiş baktım da. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.
Duygularını kolay kolay belli edemeyen biri olarak anneme sarıldığımı ya da öptüğümü hiç hatırlamıyorum. Ama onu çok seviyorum. Belki bir sarılmam bile hayatını inanılmaz güzelleştirecek. Yarın da sarılamayacağımı biliyorum :)
Benim biricik kendinden önce bizleri düşünen anneme kendi telefonu eskise de kendine degil bize yenisini alan bizim eskilerimizi kullanmakla yetinen sesini çıkartmayan anneme son model bir telefon yakışmaz mi beee :)
Tabiki de ayfon serisinden 😂😂
Sanırım tablet iyi olurdu. Kendisi dizileri tvde izler ama ders yapabilir tablette. Ben Grafik Tasarım okuyorum ve işim hep pc de. Benden sürekli pc yi istiyor. Eğer tableti olsaydı rahatlıkla ders çalışabilirdi.
Anneme bu anneler gününde polo marka çanta almayı tercih ettim. Kendisi seçti zaten hoşunada gitti. Oh ne güzel.
Anneye alınan hediye gibisi yok. Hayır duası eder en azından. :) Anne ya anne ne diyim ben var mı anne gibisi yok.
Ne hediye alırsak alalım annelerin üzerimizdeki tek emeğini ödeyemeyiz. Öncelikle bu vatan uğruna evlatlarını toprağa vermiş anneler olmak üzere tüm annelerin anneler günü kurtlu olsun. değerlerini bilelim
Annemi en mutlu edecek şey bunlardan herhangi biri gelince gelen yeni cihazı bana hediye edip ben mutlu oldukça benden daha çok mutlu olmaktır. Kendinden önce evlatlarını düşünür benim annem, tüm anneler...
Küçük ev aletleri güzel bir anneler günü hediyesi olur kanımca :)
Bu arada tüm annelerin anneler gününü şimdiden kutluyorum ve hepsinin ellerinden öpüyorum.
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.
Umarım bundan sonra kadınlarımıza hakettikleri değeri veren ve kadına şiddetin olmadığı ya da en az olduğu ülkelerden biri oluruz...
İnsanlara satın alabilecekleri esyalara degil
Ellerinde bedava olan sevgilerinden ,
Paylaşmayı öğretin yeter.
Anneme herkesin ulasamayacagi birsey
Almak isterdim , kendimden uzak kendisine yakın.
annem ev işi yapmıyo ev aletlerini eledim dizide izlemez tabletide eledim zaten üst model bir akıllı telefonu var onuda eledim kişisel bakım ürünleri olabilir ama 2 kere kullandıktan sonra sıkılıp bunalıyor
Ev aletlerini anneler gününde almak kırıcı geliyor bana aslında. Sanki anneyi hep birşeyler yapmak zorunda hissettirir gibi. Ama istedipi bişeyse tbiki olabilir.
Annem bu zamana kadar beni yetistirdi. O zamanlar teknolojide yoktu. İyi ki bunca zorluga ragmen pes etmemis iyi ki hep yanimda olmus. Canim annem cok fazla dusuncem var ama biraya sigmaz. Umarim bu anneler gununde teknosa her zaman yaptigi gibi bu sefer de bir mutlu eder. Hem ben hem annem mutlu olur. Ve biliyorum ki bizim mutlulugumuz TEKNOSA'NIN MUTLULUĞUDUR.. TEŞEKKÜRLER TEKNOSA ❤❤❤
Teknolojiyi sonradan yakalayan annemin bu hevesini köstekleyecek telefonunu yoksayıp ona beni ve bizleri gorebılecegı bır telefon hediye etmek ısterdım...
Öncelikle annesi hayatta olan herkesin anneler günü kutlu olsun. "Cennet annelerin ayağı altındadır." Şükürler olsun ki annem hala hayatımda... Hediye hakkında söyleceğim herkes gibi ben de isterim anneme güzel bir hediye almasını ama benden daha çok ihtiyacı olan varsa ona gitmesini dilerim. Hoşça kalin sevgilerle 💕
Canım annem akıllı bir telefona en çok sevinir çünkü 3 çocuğu da üniversitede okuyor hepimizi çok özlüyor galiba yazın ona alıcam telefon tabi kısmetse..
Ev aletleri güzel olur tabi ki en azından daha pratikleşir işleri yorulmasın ayakları cennet kokan annelerimiz ellerinden öperim tüm annelerin hepsi herşeyin en iyisine layık. :)
Bakımlı bir anneye sahibim son şık daha yakın geldi :) lâkin onlar her halleriyle özel ve güzel oldukları için herşeyin en güzel ve en özelini hak ediyorlar ne alsak ne etsek azdır vesselam
Anne bir kız için vazgeçilmez , yeri de başka hickimseyle doldurulamayan tek varlık. Hepsi de her şeyin en iyisini hakediyor. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun 💐💐💐
annemi iyi hissettirecek bir bakım hediye etmek onu çok mutlu edecektir.. Cilt bakımı , medical el-ayak bakımı - sağlıklı beslenme programı lazer epilasyon diş bakımı trillipo radyofrekans vücut şekillendirme , scarlett s ile yüz kırışıklıkları , gözeneklerin sıkılaşması ve sivilce problmeleri vb sorunlara iyi gelicek problemlere çözüm bulmak annemi çok mjutlu edicektir... Tüm bu bakımları birarada bulabilieceğim bir yer duydum yeşilköyde yeşilköy starbucks üstü 3 katta..
Yakında tatile çıkıyoruz ve tatil fotoğraflarını arkadaşlarıyla paylaşabilmesi için tablet alıyorum anneme. Teknosa, teknoloji konusunda tek tercih ettiğim mağaza.
Annem hayyatta olsaydi eger, ona sevgimi veriridim, Çogunuz yazmis yok tablet yok telefon , alet ve canta olmayin
Yorumları okuyul okuyup üzülüyorum ya, Allah rahmet eylesin abim...
Anneme mutfak aleti iyi olur ama ben kendi kullanacağı bir şey olsun istiyorum. Bakalım ne olursa artık.