İnternet & Teknoloji Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? (Sayfa 14) Teknosa Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2925 Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 54 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 339 cevap paylaştı. Annelere her şey yakışır :) 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl , Tablet iyi olabilir aslında:)torunları oynar 0 0 Yorumla
msqualifiedgirl Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Tablet annemin dizisini kacirmamasi icin 😁😁 0 0 Yorumla
zaknebut Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Çocuklarının mutlu ve sağlıklı olduğunu bilmek :) 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ver ordan bir mikro dalga 0 0 Yorumla
görkem5245 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 , eic 30% +1 yıl anneler kıiutsaldır tüm annelerin günü kutlu olsun 0 0 Yorumla
MrrBee Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl İşine yarayacak bişey olsun az yorulsun sultanım 0 0 Yorumla
semalarr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl rahat edicegi bir ayakkabı ve sik hir çanta 0 0 Yorumla
reisofkeira Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Mezarına gidip bir su dökebilirim sadece. 0 0 Yorumla
synbrk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Anneme küçük ev aletleri işini rahatlatır bence 0 0 Yorumla
OxyGeN_x Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 36% +1 yıl yenı donanımlı full+full ANNE TERLİĞİ alıcam 0 0 Yorumla
İçerdeyim67 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Tablet dedim çünkü.. bir o ona uydu😂 0 0 Yorumla
masaldakikralice Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Sigara icmek cok mutlu ediyo malesef 0 0 Yorumla
deliihtiyar Takip Et Master Yaş: 56 , eic 94% +1 yıl Yüzünü göremiyorum merakını gidermek tabi ki. 0 0 Yorumla
pantyhoseddeniz Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl sağlık canım sağlık. Gerisi traştır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Annem hayatta olsaydı keske 😥 3 2 Yorumla mavilikız_3 +1 yıl Başınız sağolsun 😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sağol kuzum 😥 Yorumla
phoeniix Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl aylık 5 bin tl geliri olsa olurdu mesela 0 2 Yorumla sonnayy +1 yıl 5 bin az degil mi ya Yorumla phoeniix +1 yıl ne öldürür ne süründürür yanı abartmayalım :D Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 645 cevap paylaştı. Telefon veya tablet iyi olabilir. 0 0 Yorumla
kivircikkafali Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl canim annem her seyin en guzelini hakediyor 1 0 Yorumla
Scre4m Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 967 cevap paylaştı. Ev aletleri iyi olurdu sanırım. bir süpürge :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
Annelere her şey yakışır :)
Telefon aldım bakalım beğenecek mi😄
Dans ede anne gifine hayran kaldım :D
, Tablet iyi olabilir aslında:)
torunları oynar
Tablet annemin dizisini kacirmamasi icin 😁😁
Kahve makinesi olabilir
hakkaten ne alicaz la annemize
Sade bir öpücük Yeterli
anneme hizmetçi tutucam galiba :d
Geç oldu ama olsun 😂
Çocuklarının mutlu ve sağlıklı olduğunu bilmek :)
Ver ordan bir mikro dalga
orkide alsam ona yeter
benim için her gün anneler günü
Hic biri manevi hediye alacam
anneler kıiutsaldır tüm annelerin günü kutlu olsun
İşine yarayacak bişey olsun az yorulsun sultanım
Anneme iphone 7 alcam 😁
rahat edicegi bir ayakkabı ve sik hir çanta
Mezarına gidip bir su dökebilirim sadece.
snneme şöyle güzel bir telefon
Anneme küçük ev aletleri işini rahatlatır bence
yenı donanımlı full+full ANNE TERLİĞİ alıcam
Tablet mutlu eder sanırım
kisisel bakim urunleri
bir tatlı gülüş atmam yeter anneme
Tablet dedim çünkü.. bir o ona uydu😂
Sigara icmek cok mutlu ediyo malesef
😂😂😂😂 dünyanın en zor sorusu !
alırım bir eşarp tamamdır
Yüzünü göremiyorum merakını gidermek tabi ki.
sağlık canım sağlık. Gerisi traştır.
Annem hayatta olsaydı keske 😥
Başınız sağolsun 😢
Sen sağol kuzum 😥
Bugün annemi üzdüm :(
aylık 5 bin tl geliri olsa olurdu mesela
5 bin az degil mi ya
ne öldürür ne süründürür yanı abartmayalım :D
Çok iyi bir cep telefonu :)
sanırım küçük ev aletleri.
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun 😊❤
Her şeyin en güzelini hak ediyor. Canım annem😘😘
Annemin hayatı her şekilde güzel çok şükür 💙
Telefon veya tablet iyi olabilir.
annem canim anneme bir telefon 😍🌷⚘🌼🌻🌺🌹🌸💐
keşke tableti olsa da benim tabletimi bıraksa 😂
Yılda bir kere hediye almışız çok mu 😊
telefon her isi gorur
canim annem her seyin en guzelini hakediyor
anneler gününüz kutlu olsun :)
Aynen artıyor da artıyor
İyi bir telefon hediye etmek isterdim anneme :)
sanrım telefon alırsam bayılır
Ev aletleri iyi olurdu sanırım. bir süpürge :)
bir akıllı telefon merakı vardı zaten :)
ev aletleri annemi çok mutlu eder
Akıllı telefon güzel fikirmiş aslında :)
standlı mikserlere bayılıyorum 💕
kendisi icin bir seyler almak mantikli
Beleş bir hediye iyi olurdu 😂😂
İkimize özel fotoğraf aldım
kişisel bakım ürünleri alırım muhtemel
Anneler her şeyin en iyisini hak eder