Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.:)
Arkadaşlar bugün samsung orjinal kulaklık alıcamda Teknosa kazık mıdır fiyatları biliyomusunuz?
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.:)
Teknosa kampanya dışında pahalı bir satıcı firma faturalı garantili sıfır ürün olarak daha uygun yerler var bakmanı öneririm
Önerebilir misin bir kaç yer 😅
N11
Hepsi burada
Sahibinden
Gitti gidiyor
Sana tavsiyem bunlar aynı kulaklığı almana gerek yok bence daha kaliteli kulaklıklar var çok daha iyi ses kalitesi veren çok pahalı almana gerek yok zaten ben sony kullanıyorum çok memnunum 35 TL değerine sahip iyi kulaklık alabilirsin
Teşekkür ederim
Rica ederim
hayırlısı olsun gule gule kullan phılıps kulaklıklarıda ıyıdır dogru secım olmus
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun tekrardan:)
estagfurullah bır sey yapmadık kı cumlemızden razı olsun
Muzik icin alacaksan samsung alma. Philipsin sesi cok daha kaliteli
Evet müzik dinlemek alicam da samsung philips uyar mi😅
Teşekkürler. Peki nerden alayım Teknosa gibi yerlerden mi normal çarşıdan mı yoksa internetten mi
Ay ben huylanirim sadece benim kullanmam gerek o kulaklığı😅 Yine de çok teşekkür ederim allah razı olsun.
SOn bişey daha sorsam philips kulaklık için ne alayım She3595 demiş arkadaş iyidir dimi o😅
Tamam teşekkür ederim 😊
Onun yerine philips she3595 kulaklık alabilirsiniz, bir çok kişi bunu tercih ediyor ucuz ve kalitelidir
Samsunga philips olurmu ki😕
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
ben normalden aldım onu. 35 di 25 yaptırdım. biraz pazarlık yapican 😄
Cevap
12Cevap
samsungun orjinalini almaya gerek yok ki biseye yaramaz onlar sen başka marka al philips falan vardır onlar daha iyi
Neden ki. eski kulakligimdan memnundum
paraya kıy acıma bu konularda garantiside olur :D :D
Normal bir kulaklık ne kadar bilgin var mi
normalleri 20 15 :D :D parana kıy en kralını al ya da orjinal
Bende iyi bişey alicam da normal 20 falan ise teknosa kazık o zaman 35 tl ne😱
ama 20 tl en kötüleri 35 tl gayet iyi bir rakam :D :D
samsung s5 kulakligi gercekten kaliteli ve bass olsun tiz olsun güçlü bir kulaklik fiyatida 30 35 arasi degisiiyor burda tavsiye ederim
Bence iphone kulaklığı al aşırı kaliteli ses veriyor
Samsunga uyar mi😕
Benim telefon Samsung Galaxy A7 uyuyor evet ama mikrofon olarak kullanılmıyor sadece 😀
Teknosa cidden hiç ucuz olmuyor, sana tavsiyem akakçe. com a gir ordan fiyat araştırması yap
Hm Teşekkürler
fiyatı yüksek diye kalitelidir anlamına gelmez. kalite üretilmişin en üst seviyesidir ve piyasada aynı kalitedeki aynı ürünleri birçok satıcı farklı fiyatlara pazarlar. en uygunu ve kalitelisini fiyat-performans ortalamasını bulup alacaksın
Çarşıdan alırsan 5 liralık kulaklığı satarlar ama teknosada da Samsung alma başka markalar var daha iyi olan Philipsin kulaklıkları muhteşem
internetten al daha ucuza denk geliyo
Hangi site msela?
gir internetre bulursun aliexper gibi bir site
Ben para vermeden alıyom
Teknosadan al.
Bilgin var mı aşağı yukarı ne kadar bir kulaklık
Orijinal ise 35 tl normal
Araştır iyice
teknosadan al bence
35 normal mi orijinal kulaklık için?
kafana göre takıl ya
😕 bişey önerseydin