Bana kulaklık dayanmıyor o yüzden suslu puslu degil normal bisi alcam bu sefer , orjinal samsung kulaklık ne kadar arkadaslar? Ve sabah 8 gibi telefoncu açık olur mu?
Telefoncu nasıl bir tabirse artık 😂
Telefoncu nasıl bir tabirse artık 😂
ben günde 7,8 saat takıyorum işyerinde, orijinali de 1 hafta gidiyo çakmasıda, dipten kırılıyorlar hep, soketin ordan, nokianın beyaz kulaklıkları vardı kibar birşey, şimdi onları samsund a uyarlamış çinliler, alıp alıp bozulanı atıyorum 5 tl ;) haa çok ta güzel ses veriyor namıssızlar :D
Günaydın :)
Sabah açık olur mu derken? Hmm, derste dinlerim diyosun :)
O saate en merkezi noktalardaki bazı telefoncular açılmaya başlıyor.
Ama Samsung mu olmalı düşün bence, fiyatlarını bilmiyorum ama şarj kablosu ve usb bağlantı aparatı biraz pahalı. Kulaklıkta tercih çok da, şarjda alternatifim olmadığı için daha yeni 70 lira bayıldım. En son LG'nin kulaklığını 20'ye aldım, gayet iyi
İyi "dersler" :)
EİG için teşekkürler prenses :)
Cevap
13Cevap
25-30 Türk Lirasıdır. Telefoncudan alma. Orijinal der ama değildir büyük ihtimalle. Turkcell iletişim merkezi ya da Vodafone ve Avea'nın ana bayilerinden al, (küçük yan bayilerde karıştırma)
orjinal kulaklık her zaman kutuda gelir telefoncu orjinal desede orjinal değildir. ama 30 liradan aşşağıda değildir hani
hiç bulaşma bak gitti gidiyordan dr dre beats 40 tl lik kulak içini alıyorsun hayatını yaşıyorsun benden sana tavsiye ;)
aldığının ertesi gününde elinde olur garanti , ve inan bana bu fiyata bu kaliteyi hayatta bulamazsın
Hepsiburada tarzi sitelerde orjinal samsung kulakliklarini 30 tl civarinda bulursun. Benim kullandiğim philips iyidir.
Orjinaller 30 tl falan arkadaşım :) sabah 8 biraz zor ya
orjinal nedir ya.. ebn 2.5 liraya aldım bir tane oh mis :D
buldum iştee :D
15 lira 8 de açar tükanı
Telefoncu olasim geldi ya
Aşık oldum :DDD
25 tl falandir da o saatte bulur musun bilmem :D
sony al aynı senin gibiydim sony kesti beni :D
ya başka kaygın yok mu ablası :)
5 liralik alsana madem dayanmiyo
Başka bişey al bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?