Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum avantajları ve dezavantajları neler? Sizce bilgisayar mühendiliği mi? Endüstiri mühendisliğimi?
Cevabın nedir?
+1 yılDezavantajı gecen gündüzüne girer kahvekolik olursun dünyayla ilişkin biraz azalır soyut bir dünyada yaşamaya başlarsın artık bir çok şey gözünde değerli hale gelmez. Hocam darbe oldu bomba attılar diyorum hadi ya nereye diyo adam ankarada yaşıyor bir de. Kod yazıyomuş duymamış darbeyi :D böyle insanlar. Özellikle yazılımla uğraşan insanlar bir süre sonra sıyırıyor. Okulda felan 1 tane normal insan bulamayacaksın son sene. Hocalarda hele normal adam hiç bekleme.
Ama gerçekten sevenine çol güzel bir meslek. Yani inanılmaz emeklerle yazdığın kodun çalışması... dünya kupası finalinde gol atan futbolcu yanında bok yemiş. Gerçekten insanı sebepsiz yere mutluluk sarhoşu ediyo :D yapım aşaması çok soyut ama sonucun somut olarak önüne geliyor olması çok farklı bir şey. Nasıl anlatılır bilemiyorum.
Ben genelde yazılımla alakalı şeyler anlattım ama donanımcı arkadaşlara da sormak lazım artısını eksisini.17 Yorumla- +1 yıl
Hayır be kötü değil. Zaten zamanla sen de sıyırıyosun hayat çok farklı geliyo gözüne. :D
- +1 yıl
O zaman gel kardeşim sarılalım \😊/ bu arada abi deme bana pembeyim ben 🙈
- +1 yıl
Sıyrık olduğun için dedim 🤔
+1 yılİş imkanı yok tabi. Yazılım işini herkes yapıyor artık. Ben elektrik elektronik mühendisiyim, bende bilgisayarcılar kadar yazılımda iyi sayılırım. Elektrik okursan yine yazılım işine yönelebilirsin hem elektrik işlerinede bakarsın.
07 Yorumla- +1 yıl
Okula göre değişir zorluğu. Sonuçta hocalarda biter bu iş. Yaparsın sıkıntı olmaz..
- +1 yıl
Artar tabi kardeşim ama, yazılım işlerini öğrenip cv de de belirtirsin aynı şey olur. Çift anadal diye kendini zorlamasanda olur. Sen hele bir üniversiteye başla, kafanda daha çok şey değişir. Kendi kararlarınla yön verirsin geleceğine..
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim, başarılar dilerim. Dil öğrenmeyi eksik etme, mutlaka kursa falan git, hadi Allah yardımcın olsun..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
+1 yılBilgisayar daha iyi yazılım işi para kazandırıyor
01 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bilgisayar mühendisliği okumanın avantajları dezavantanları?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat