TTNET.. modemi değiştirdim tarifeyi değiştirdim ama detaya bakarsanız sorum orada?

şimdi ben normal 75 gb sınırsız net kullanıyordum kopmalar oluyordu sinyalde eve gelen sorun yok denmişti modem den dolayı diye ttnetten modem alayım dedim 24 tarife değişti hipernete geçtim bağlantı hızı yükseldi neyse 3-4 gün içinde modem gelir tarifeniz 18 gün civarı değişir dedi kız bende dedim yeni gelen modemi tarifeden faydalanmasamda kullanabirmiyim (eski modem arıza ihtimalinden dolayı ) dedi tarifeniz eski olur günü gelmeden ama modemi kullanabilirsiniz dedi peki dedim modem geldi taktım modem pcde telde görünüyor ama giremiyorum kablosunla bağladım lan girisinden o zaman giriyor aradım dediki kız kablosuz bağlanamazssın tarifen yenilenmiş gectiği zaman dedim bana ilk konustuğumda kız kullanırsın dedi... hem kablolu çalışan net neden kablosuz çalışmıyor.. neyse uzar gider başına böyle bişi gelen varmı? yazım hatalı olabilir dellendirdiler beni...)
Güncellemeler
+1 yıl
şu kızların nasılımdaki memelerine bakmaktan kafanızı kaldırıp bir soruyu okuyup yardımcı olsanıf hiç fena olmazdı...
TTNET.. modemi değiştirdim tarifeyi değiştirdim ama detaya bakarsanız sorum orada?