alt kattakilerle ağ bağlantısı var duvarı ısı yapılıtım yaparken onlara giden ağ kablosunu kestiler onlarda Tplink marka kablosuz modem getirdi ne yapacam ben bu modemle fikri oln var mı?
modem bozuk değil bizim alt kattakilerle ağ bağlantısı var switchden alt kata ağ baklosu gidiyor binanın duvarına ısı yalıtımı yaptılar o kablonun kesilmesi lazım dediler kestiler onlar bu modemi getirdiler bişey anlamadım ne yapacm ben bu modemle
Duvar sinyali kesmezse girebilirler. Sinyal çok zayıf olursa, sinyalin azalmadığı en uzak yere menzil artırıcı da takmanız gerekecek. TP-Link marka bulabilirsiniz. 70-80 liradan başlıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayarlayacaksın.
diğerini silecekmiyim
Kabloyla modemin ne alakası var onu anlamadım. Modem mi bozuk?
Modemin yanındaki cd'de nasıl ayarlanacağını anlatıyordur. TTnet'in verdiği kullanıcı adı ile şifreyi gireceksin.
Yoksa router'e modem mi diyorsunuz?
modem bozuk değil bizim alt kattakilerle ağ bağlantısı var switchden alt kata ağ baklosu gidiyor binanın duvarına ısı yalıtımı yaptılar o kablonun kesilmesi lazım dediler kestiler onlar bu modemi getirdiler bişey anlamadım ne yapacm ben bu modemle
Yeni kablo çekmek istemiyorlarsa menzil artırıcı almanız gerekiyor. Router veya modem işinize yaramaz.
kablosuz girmek istiyorlar herhalde tabletle telefonlara girebilirler değil mi Şu an kullandığım eski ttnet modemle giremiyorlardı
Duvar sinyali kesmezse girebilirler. Sinyal çok zayıf olursa, sinyalin azalmadığı en uzak yere menzil artırıcı da takmanız gerekecek. TP-Link marka bulabilirsiniz. 70-80 liradan başlıyor.
saol yardım için.
Bir şey değil.
Olur çalışır
kardeş onlara giden ağ kablosunu kestiler nasıl olacak kafam karıştı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!