İnternet & Teknoloji Bu modem alınır mı sizce nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Araştırmalarım sonucunda bu modemi almayı düşünüyorum, kullanan var mı veya başka önerisi olan Bu modem alınır mı sizce nasıl? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Modem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Ben kullanıyorum çok memnunum dostum. İçinde gerçek çift çekirdekli işlemci var ve modem yönetimi gayet başarılı 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. yuh 850 mi olmuş dandik vdsl2 modemler git 2. el bul onu al gerek yok bu kadar paraya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu en uygun olan site diğer sitelerde 900-1000 tl aynısı Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Çok güzel bi modem bende var tavsiye ederim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sinyalde sorun yaşıyor musun önce ki modemim huawei di yan odada zor çekiyordu Yorumla Hyperxxx +1 yıl Duvvar kalınlığıan göre değişir elbet ama 2 bant var 2.4 ve 5 g diye sinyal azda olsa hızda düşme olmuyor ben çok memnunum tüm evde çekiyor ama ğst kata gidince zayıflıyor normal olarak Yorumla Soran +1 yıl Üst katla işim yok zaten teşekkür ederim sipariş verdim Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 957 cevap paylaştı. 9 aydır kullanıyorum bir problem yaşamadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kullanıyorum çok memnunum dostum. İçinde gerçek çift çekirdekli işlemci var ve modem yönetimi gayet başarılı
yuh 850 mi olmuş dandik vdsl2 modemler git 2. el bul onu al gerek yok bu kadar paraya
Bu en uygun olan site diğer sitelerde 900-1000 tl aynısı
Çok güzel bi modem bende var tavsiye ederim
Sinyalde sorun yaşıyor musun önce ki modemim huawei di yan odada zor çekiyordu
Duvvar kalınlığıan göre değişir elbet ama 2 bant var 2.4 ve 5 g diye sinyal azda olsa hızda düşme olmuyor ben çok memnunum tüm evde çekiyor ama ğst kata gidince zayıflıyor normal olarak
Üst katla işim yok zaten teşekkür ederim sipariş verdim
9 aydır kullanıyorum bir problem yaşamadım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!