SŞuan ki modem yerin dibine girmek istiyorum?

Nisanlimla ayrıldık 3 ay uğraştım mesaj attım düzeltmek için istemedi ikimizinde hataları vardı ama o hep beni suçladı.3 ay sonra kendisi yazdı görüştük düzeltelim falan diye tamam dedim ben zaten seviyordum kinci olmadım.2 hafta ya konuştuk ya konuşmadık yabancı gibiydik. Birgun pat diye eskisi gibi olmuyor dedi aradim açmadı sozlestik gorusmek için 3 gün boyunca bahane buldu. En son sinirlenip babasını aradim ailesinin sözünden çıkamayan bi çocuk babasından korkar. Herseyi anlattım geçmişide zorlamayın istemiyor dedim. Sonra mesaiye kalcam dediği gün otogarda karşılaştık eski nisanlimla bana kizmis baya babasına soyleyince arabada sinirlendim artık en son niye böyle yaptın bana diye cama vurdum. oysaki sabah birsuru güzel mesaj atmıştım güzel ayrılalım gel konusalimda diye girip okumadı bile. Sinirlenince ben suçlu oldum. Defol git arabadan polis cagiricam diye tehdit etti. Istemiyorum anlasana babani aricam diye tehdit etti kendimi yerin dibine sokmak istiyorum neden tamam dedin diye. canı isteyince geldi canı istemeyince bırakıyor sonra bana kötü birisin diyor ben napiyim buna

SŞuan ki modem yerin dibine girmek istiyorum?