arkadaşlar size bir sorum var bir tanıdığım lcw çalışmak istiyor ama ilk okul mezunu depo bölümü varmış etiket alarm takıyorlarmış kolaymışdiyorlar ben bu konuda bir gram bişey bilmiyorum tanıdığımada ne diyeceğimi bilemiyorum başkarına sordum onlar bişey bilmiyor lcw nin depo bölümünde illede lise mezunu olması mı şart çalışma saatleri maaşı ne kadar ne lcwde çalıştıysanız ya da bir tanıdığınız çalıştıysa söylermisin çok acil
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde arkadaşım çalışıyordu lise mezunu o bende daha mezun olamadım :D gittim olmaz dedi ama oradaki çalışanların %20si daha liseden mezun olamamış yani ilk okul mezunu tanıdığım var.sadece almıyoruz diyorlar.
maaşa gelicek olursak part time asgari ücret alıyor gerisini bilmiyorum14 Yorumla- +1 yıl
biliyorum lcw de ortaokul mezunun orda çalıştığını bir tanıdığım liseye gidemedi oraya gitmek istiyor evinede yakın ama almıyorlar illde lise mezunu diyorlar bide lcw depo bölümü varmış etiket alarm takma flan o nasıldır
Cevap sahibi+1 yılalrm takmak kolay alırlarsa tabi büyük bir torpil lazım onun için ya parttime asgari değilde 600 de olabilir tam emin değilim.
- +1 yıl
aynen torpil şart işte tanıdığımın böyle bir imkanı yok kendisi akıllıdır çok iş tecrubesi yok ama kuaförde çalışmış bir doktorun yanında asisttanlık yapmış ama gönlü tabi lcw de çalışmakta ona acıyorum güzel istediği bir iş bulup sevindirmek istiyorum alarm etiket kolayda almama ihtimali var lise mezunu olsaydı iyi olurdu
Cevap sahibi+1 yılevet, lise mezunu olunca torpilsiz alabiliyorlar ama ortaokul mezunu olunca torpil şart .sen gir 1-2 aylığına sonrada onu al ve çık :D ciddiyim.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 497 cevap paylaştı. part 450 tl civarıdır sanırım. 4 gün çalışır haftada. 9 saat iş yerinde olursun. alarm takmak kolay iştir.gitsin konuşsun bence.
05 Yorumla- +1 yıl
evet alarm etiket takma varmış depo bölümünde daha önce gitti yok lise mezunu şart diyorlardı evide lcw ye yakın konuşsada kime konuşacak ki
- +1 yıl
partime 450 tl lise mezunu olmak gerekmez mi ki bide sadece 4 gün çalışıp 9 saat mi çok güzel valla ben 14 saat çalışıyorum :)
- +1 yıl
partime günde kaç saat çalışıyor ki ?
+1 yılvalla çalışmadım çalışanda tanıdığım yok ama iş ilanı sitelerinde her mezunu kabul ettiklerini gördüm
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız Lc waikiki de eleman alımı cv üzerine ve netten yapılıyor bilginize.
04 Yorumla- +1 yıl
internettende nerden hangi siteden bide tanıdığım ilk okul mezunu en az lise mezunu diyorlar ayrıca depoda çalışmak istiyor ilk okul mezunu alırlar mı
- +1 yıl
- +1 yıl
sağol ilk okul mezunu alıyorlar mı alıyorsa hemen başvursun
- +1 yıl
bilmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat