Yarın tv almaya gidicem mağazalardaki satış danışmanları kafamı mikti. Çok kararsızım. 4K Tv de hagisi iyidir acaba.
Artıları veya eksileri nelerdir?
Artıları veya eksileri nelerdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lg daha iyi, ben arcelikte çalıştım samsungun fasonunu yaptık 4 ksi bir boka yaramaz çıkan arızalar pixel hataları tozlar bir ton sorunu var, panele özen göstermemişler kısacası, lg arastirmistim sadece samsunga gore iyi sonuçlar elde ettim yinede sen bilirsin araştır biraz
Samsung'da Türkiye'de 4k Yayın Yok.
Nasıl yani lg de mi var?
4K :) Yayımı Kanallar İle Olur Televizyonlarda Destekler. Türkiyede 4k Yayım Yapan Kanal Yok Henüz.
Boş Yere Para Vereceksin Daha HD Yayım Bile Yerine Oturamazken..
@DuyguPi HD Yayımlar Ne Oldu?
Ya ben bu tv yi belki yıllarca kullanıcam.. üstelik 4k yayın gelmeye basladı diye biliyorum trt test yayını baslattı. Dediğim gibi ileriyide düşünüyorum.
TRT Test Yayımı Yapıyor İzlettikleri Nedir? Normal Yayım Akışı mı? Yoksa Videolar mı? :)
@Kalaşnikov hd yayınlar devam ediyor. popüler tüm kanalların hd si mevcut. sadece trt nin de hd si var. ayrıca 4k ya geçmiş yayınıda var.
TRT 4K Yayım Yapmıyor Yabancı Ülkelerden Alıntı Videoları İzletiyor..
@Kalaşnikov Şu an piyasada bulunan UHD TV'ler HDMI 1.4(a) standardıyla geliyor. UHD'nin tam çözünürlüğünü 60Hz'te kullanabilmek için HDMI 2.0 gerekiyor ki, şu an bunu yapan tek TV, Panaconic'in TX-L65WT600E UHD TV'si.
Samsung kendi UHD TV'lerinin bağlantı panelini TV'den ayrı bir kutu haline getirdi. Bu sayede bu panel kolaylıkla değiştirilebiliyor.
Yani İstersen 5000 tl en ucuz 4k alacağına daha iyi bir samsung alırsan ileride 4k aktif olunca 2-3000 tl bağlantı paneli ile 80bin tl 4k televizyonu almış gibi olacaksın.
@SerKan1923 Oda biraz tuzlu ama :)
Hacı 5000 tl verip en ucuz 4k almak mı? mantıklı yoksa hiç bir farkı olmayan bağlantı paneli ile işi çözeceğin iyi bir samsung mu? :)
Samsung retina ekran üretiyor ama cep telefonlarında bazı sebeplerden ötürü daha 2 yıl kullanamayacak üstelik bu ekranları iphone kullanıyor.. Ama tv'lerde retina ekran var :)
Samsung mantıklı ozaman..
Tabiki Samsung mantıklı yurt dışında olsaydın Sony önerirdim panasonic ülkemizdekilerin %90'ı arçelikte toparlanıyor.
@SerKan1923 Anladım kardeşim çok saol verdiğin bilgiler için.. : )
Önemli değil Samsung varken lg gibi 3part yazılımlar değerindeki cihazlara para verilmez.
Limitin ne kadar?
En fazla 3500 TL 120 ekran bişey yeter..
www.mediamarkt.com.tr/.../...2,465025,2096775.html
bu linktekini beğendim ama iyimidir sence?
Pardon link bu :)
Linki Düzelt
şimdi gözükmesi lazım.
Bunu Alabilir misin? www.mediamarkt.com.tr/.../...2,465025,2117327.html
Bu tvleri telefon gibi düşün kardeşim burada önemli olan 4 3d değil çözünürlüktür.
İstersen mağazada incele bir 4k tvyi yayında incele birde çözünürlüğü yüksek led diyelim..
Benim gösterdiğimle bunun tek farkı renk değil mi?
Hayır işlemciside var kardeş bunu al kafadan 7 yıl kullanırsın
Özel Nitelikler:
Anında Açılma, İşlemci: Dört Çekirdekli, SCSA Support, Erişilebilirlik, Geniş / Yüksek kontrast, Digital Clean View, Auto Channel Search, Otomatik Kapanma, BD Wise Plus, Altyazı, Kanal Listesi USB-Clone, Connect Share (HDD), ConnectShare (USB 2.0), Sports Mod, Screen Capture, Sound Capture, Gömülü POP, EPG, Oyun Modu, Yerel Diller, Resim İçinde Resim (PIP), BT HID Dahili, USB HID Desteği, Teleteks (TTXT), Analog Clean View, Ultra Clean View
4 x HDMI, 3 x USB, Bileşen Girişi (Y/Pb/Pr), Kompozit Girişi (AV), Ethernet (LAN), Kulaklık Çıkışı, Dijital Ses Çıkışı (Optik), RF In (Karasal/Kablolu giriş), CI Yuvası, MHL, HDMI A / Return Ch. Support, Yerleşik Kablosuz l*n , Anynet+ (HDMI-CEC)
500 tl için sakın onu alma benden demesi.
Hmm tamam düşünücem bunu almaya çalışırım. Saol.
Bak o farklar çok iyi haberin olsun araştır görürsün 4 çekirdekli işlemci var :)
Tıpkı 3D'ye olduğu gibi, UHD de içerik bakımından sorun çekiyor. Birçok HD kanalın yalnızca 720p sunduğunu düşününce UHD kanalların yaygınlaşması epey uzak bunuda belirteyim.
aynen işlemci büyük artı ztn büyük ihtimal bu tv yi alıcam :D
Al rahat olarak Internetede girersin..
lg 4k aldık.3,400 küsürdü. şu an gayet memnunum. bende senin gibi kararsızdım.
internet biraz yavaş oda benim internet hızımdan kaynaklı. başka da bir sorunla karşılaşmadım
Peki hiç internetten film izledinmi Tv de çünkü film yarısında kapanıyor falan diyolar bu doğrumu?
hmm anladım. Çok teşekkür ederim görüşün için :)
Ya benimde gönlüm lg den yana ama dediğim gibi lg lerin önbellekleri samsunglara göre daha düşük oluyo dediler mağazadakiler ne kadar doğrudur bilmiyorum :)
Lg kesinlikle, samsungu allah düşmanımın başına vermesim
Cevap
19Cevap
Dostum bizim evde ikiside var ikiside güzel ama LG sanki biraz daha güzel, yinede iyi araştırmanı tavsiye ederim
Eskiden Samsung'un ekran panelleri iyiydi fakat LG gayet güzel iş çıkarmaya başladı.
Ben LG almıştım memnunum ama şimdi sorsan Samsung derim :)
Özelliklerine göre karar ver, eğer aynıysa fiyatı değerlendir çünkü iki markada TV konusunda oldukça başarılı.
Samsung kullaniyorum muazzam bir televizyon. Görüntü kalitesi ve dayaniklilik olarak. Öneririm.
En iyisi Philips'tir kardeşim.
Çok doğru ama fiyat konusunda biraz üzüyor
Ya bir arkadaşım philips almıştı tv ye yandan bakınca mum gibi oluyo görüntü o yüzden korkuyorum o markadan.
Kafanı miktilerse kullanamazsın sen onları. Açık ve hava alıp üfürür beynin... Normal tüplü kullan.
Ya ikiside iyide bana sorarsan Lg daha iyi sanki
evet ya banada öyle geliyo.
LG aldık gayet iyi memnunuz
LG bence ya biz çok memnunuz
Model yazsana.
www.mediamarkt.com.tr/.../...2,465025,2098629.html
Bu iki model arasında kaldım abi.
tamam dır abi çok teşekkür edrim şimdiden saol.
-tv yi hangi odada kullanacaksın. Salon ise 50 inch ve üzeri olsun.
-Şu an trt 4k test yayını yapıyor. Seneye avrupa şampiyonası maçları 4k ile verilecek. Ama yanacı uydulardan 4k yayını yapan tv kanalları mevcut.
-Trt 4 k 60 fps yayın yapıyor. alacağın tv nin 4k özelliği bunun altında olursa izleyemezsin. iyice araştır. sor satıcıya.
ben ocakta 3600 tlye lg 55 ub 850 serisi tv aldım. Memnunum. trt 4k test yayını rahatça izleyebiliyorum. ses ve görüntü fark ediyor. senin tvlere baktım. samsung curved olmasına rağmen kalın geldi bana. henüz inceliği yakalayamamış.4k özelliğininin kaç fps olduğunu sor... Lg benim tv den daha modelli.2015 model seninki. benimki 2014 olarak geçiyor. lg daha ince ve daha hoş görünüyor. webos 2.0 ile tv hızı artırıldı. Büyük ihtimalle de 4k yayının destekleyecek bu tv. yine de sor.. Hem samsung, hem lg satış temsilcisi tv sini övecektir.. ben olsam kalın -kaba samsung yerine yine lg alırdım... kafan karışırsa yine konuşuruz.
hmm anladığım kadarıyla 4K rahat izleyebilmem için Tv nin en az 60 hz hızı desteklemesi lazım.. Alırken sorarım teşekkür ederim görüşün için orda kafama bişey takılırsa tekrar yazarım abi..
Birde samsung resimde kalın çıkmış ekranı kavisli oltuğu için yoksa mağazada baktım 2 tv ninde kalınlığı hemen hemen aynı..
Samsung Smart TV, 1 numara.
LG
.
Lg iyi
Tv de samsung dostum
Samsung
Lg iyidir
Samsung
Lg al bence
Lg. Lg lg
herkes lg den memnun
Lg iyi