Arkadaşlar sizce 2020 ekim ayında çıkan lg tvyi mi almalıyım yoksa paraya kıyıp samsungun Qled tvsini mi almalıyım? Lglerde ışık sızması sorunu varmış, samsungları hiç bilmiyorum. İki gundur bakmadığım yer kalmadı herkes farklı bir sey diyor lütfen bu işten anlayanınız varsa bana yardımcı olsun
Ekim ayında nanocell 796 çıkmıs çok yenı bir tv. 2019 modeline göre arka paneli daha kalın. Acaba paneli kalınlastırıp sorunu çözmüş olabilirler mi? 2 aylık tv oldugundan hiçbir yerde kullanıcı deneyimi yok. Riske girip alayım mı
@MistırSe ben elektronik hastası biriyim çok araştırırım 1100 Euro'ya aldım o tv'yi MSI Trident masaüstü pc'im vardı sattım PS5 aldım telefonum huwaei p30 pro evlenmem yakınlaştı sevgiliminde hiç oyun merakı yok
konsol oyuncusu değilim ama yeni tetik falan güzel olmuş ps5 için 👏 oynamak isterdim😅 ama nişan almayı hiç sevmiyorum konsolda klavye fare müthiş 🎉 pubg lite oynuyorum bende arada😅 yoksa gta5 var rdr2 geçen crackliydi indirdim ama sıktı o da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Selam, nanocell'de ışık sızması yeni seri olduğu için çok az. Ben olsam nanocell alırdım.
Ekim ayında nanocell 796 çıkmıs çok yenı bir tv. 2019 modeline göre arka paneli daha kalın. Acaba paneli kalınlastırıp sorunu çözmüş olabilirler mi? 2 aylık tv oldugundan hiçbir yerde kullanıcı deneyimi yok. Riske girip alayım mı
Samsung en iyisi.
Bizim ki de Samsung memnunum
İkisi aynı LG daha iyidir
İkisi aynı mı? Neden lg peki? Işık sızması sorunu var diyorlar kafamı karıstırıyor
Samsung un ekranda LG yapıyor
Yani aynı problemi samsungda da yasayabilirim sanırım. Ama yine de lg al mı diyorsun
Ben LG aldım memnunum
Hangi model aldınız kaç aydır kullanıyorsunuz
Sene başında aldım modelini hatırlamıyorum valla ama arkadaşım çalışıyor medyamarkt ta biraz ucuza aldım
Arkadaşınıza sorma imkanınız var mı lgleri hala tavsiye ediyor mu? Geri dönüş çok oluyordur onlara iade olmus mu hiç
LG Nanocell
Neden
Qled görüntü kalitesi daha iyi aslında ama Lg webos var
Avantajı nedir
Samsung
Neden samsung
Çok hoş TV
1. Olanı al
Hangisi
Samsungdan şaşma
Samsung Qled TV kat kat iyi
Ne açıdan? Ekranın çok ince olması beni düşündürüyor
LG TV LED Samsung Q LED. bende de 75 inch Qled TV var gerçek gibi 2k 4k görüntüleri
75 inç 4k mı sizin?
PPI değeri ne olacak yaa çok saçma ☹️🧐pixel izlersin o zaman
@MistırSe Samsung QE-75Q70TAT bu model benim TV çok net yakından bile
Samsung QE-75Q70TAT
bakıyorum😅
güzelmiş✨ hayrını gör😅
@MistırSe ben elektronik hastası biriyim çok araştırırım 1100 Euro'ya aldım o tv'yi MSI Trident masaüstü pc'im vardı sattım PS5 aldım telefonum huwaei p30 pro evlenmem yakınlaştı sevgiliminde hiç oyun merakı yok
☹️☹️ yazıııkk ne denir ki😅 o televizyonda ne spiderman oynanııır ne güzel similasyon oyunları oynanırdı 🤦♂️🙄
@MistırSe ben last of us 2 ve days Gone oynadım en son o tür oyunlar oynarım
😱days gone naaaaasıl gelmedi pc'ye Allahın cezası 😅 spiderman gelmemesi zaten ayrı bi hata😐😬
cyberpunk bekliyorum 😅 perşembe günü çıkıcak 😋😋 vee crack için koruması yokmuş😅 biz de Türkiyede mecburen crackli oynuyoruz🤦♂️
@MistırSe Spiderman yeni oyunu beni sıktı beğenmedim 60-65 civarında oyunum var kutulu olarak
konsol oyuncusu değilim ama yeni tetik falan güzel olmuş ps5 için 👏 oynamak isterdim😅 ama nişan almayı hiç sevmiyorum konsolda klavye fare müthiş 🎉 pubg lite oynuyorum bende arada😅 yoksa gta5 var rdr2 geçen crackliydi indirdim ama sıktı o da
LG nanocell
LG nanocell
Işık sızması sorunu yaşar mıyım