• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Hangi televizyon markası daha kaliteli Samsung mu LG mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Televizyonda Samsung mu LG mi? Çok kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim. LG mi Samsung mu televizyon hangisi iyi?
Samsung Soruları Marka Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Jallet
    Jallet Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Günümüzde pek çok insanın evinde artık televizyonlar var. Öyle ki bir noktada evinde televizyon olmayan insanlara farklı bir gözle bakıldığında biliniyor. Eskilerin şüpheyle yaklaştığını ve hatta pahalılığından dolayı evlere sokulamadığı dönemleri düşünürsek artık Televizyon sahibi olmak oldukça kolay bir durumda. Pek çok kişi bütçelerine uygun düşecek şekilde birçok özelliğe sahip televizyon bulabiliyor. Televizyon sektöründe ki donanımların maliyeti düştükçe de Televizyonların maliyetleri azalıyor ve yepyeni teknolojiler eklenebiliyor.

Samsung ve LG de televizyon sektörünün önde gelen iki markalarından ve televizyonları ile de beraber bir donanım üreticisi olmalarıyla da ön plana çıkıyorlar. Pek çok insan da bu iki markadan hangisini almanın daha iyi olacağını düşünüyor.

LCD TV

Her iki markanın da günümüzde artık LCD Televizyonlar üretmediğini söylemekte fayda var. Zira her iki markada birer donanım üreticisi olduklarından kendi televizyonlarından LCD’i çıkarmış ve yerine LED veya QLED tabanlı kendi donanımlarını yerletirmiş ve böylelikle piyasanın da LCD teknolojisinden daha iyi teknolojileri kullanmalarını sağlamışlardır.

LED TV

LED TV’lerde hem Samsung’un hem de LG’nin oldukça öne çıkan teknolojileri vardır. Öyle ki her iki marka içinde 1500 den başlayıp 7000 fiyatlarına varan televizyonlar vardır ve özellikleri de oldukça üst düzeydir. Led TV’lere bakınca ise LG 50NANO796’yı ve Samsung 50TU7000’i örnek verebiliriz. Öyle ki LG de kendi Led teknolojisi olan Nanocell’i kullanırken, Samsung ise kendi ürettiği panelleri kullanıyor.

OLED TV

OLED ekran teknolojisi LG’nin kendi ekran teknolojilerinden biri olduğundan diğer markalarda görmediğimiz bir teknolojidir ve esasında çokta pahalı bir teknolojidir. Işığı ve renkleri çok doygun gösterirken pahalı olması sebebiyle de 10.000 - 30.000 TL arası değişen fiyatları vardır. LG OLED55BX6LB bu modellerin en gençlerinden sayılır.

Curved TV

Curved TV’ler ise Samsung’un kendi teknolojisine sahip televizyonlardır ve esasında ekranlarının oldukça kavisli olması sebebiyle kullanıcılar tarafından beğenilmeleri asıl olayıdır televizyonun. Piyasada da Samsung UE-55TU8300 gibi modelleri olan 5000 - 7000 TL arası Samsung marka televizyonlarda bu teknolojiyi görebiliyoruz.

Smart TV

Smart TV’ler de esasında televizyonların akıllı özelliklere sahip olduğu anlamına gelir. Bu özelliklerden birkaçı televizyonun internete bağlanması veya içine uygulama yüklenebilmesidir. Samsung 40T55300 ve LGNANO796 da Smart TV kısmındaki en ürünlerden sadece birkaçıdır.

Yeni televizyon seçiminde sizin kararınız hangisi olurdu?

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• darkenreal
    darkenreal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 329 cevap paylaştı.

Televizyonda LG mi Samsung mu Daha İyi?

TV Panel demektir. LG IPS panel kullanır, Samsung Ultra Clear panel.

Samsung

Samsung'un kullandığı Ultra Clear panelde;

• Renkler çok parlak ve canlıdır.
    • Aşırı parlaklık renk tonlarından dolayı renkler doğal değildir.
    • Örnek vermek gerekirse beyaz bir görüntü açıp yakından baktığınızda açık mavi görünür.
    • Parlaklıktan dolayı bir süre sonra gözde batmaya neden olur.
    • Görüş açısı LG ye göre daha azdır, doğrudan karşıdan izlemek gerekir.
    • Aktif 3D kullanır konusuna girmeyeceğim çünkü Samsung 3D üretmeyi bıraktı.
    • Sahip olduğu uydu alıcı HD kalitededir yani 4K uydu alıcılı TV aldığınız zaman yayınları HD olarak izlersiniz 4K değil.
    • Smartlarda bulunan Tizen işletim sistemi LG kadar güncel ve özellikli değil.
    Samsung televizyon
    Samsung televizyon

LG

LG'nin kullandığı IPS panelde;

• Renkler pastel tonlarda ve mattır.
    • Bu nedenle daha doğal renk ve gerçekçi renk tonlarına sahiptir.
    • Uzun süre izlense dahi göz yormaz.
    • Panelin üzerine ekstra koruma paneli vardır.
    • Sahip olduğu dahili uydu alıcılar 4K Upscale özelliğine sahiptir yani izlediğiniz normal kanalları 4K ya uyumlu hale getirerek HD kaliteden daha yüksek görüntü kalitesi sunar.
    • 3D pasif olduğundan dolayı göz yormaz, baş ağrıtmaz. Ekstra gözlük almaya kalksanız 4 tanesi 20 TL falandır.
    • Smart televizyonlarında WebOS işletim sistemi sürekli kendini güncellemektedir.
    LG televizyon
    LG televizyon

Bence Samsung mu LG mi sorusunun cevabı TV'de LG candır :)

5
    3 Yorumla
    • türkiyetürklerindir
      türkiyetürklerindir
      +1 yıl

Lg reklamı için hiçte küçünsenmiycek bir mecra.. samsungta kelime oyunları ile müşteri avlıyor.. en iyileri panasonic, sharp ve sony dir

Yorumla
    • furkan_13_6
      furkan_13_6
      +1 yıl

Sony i anladım da dier 2 si ne ya

Yorumla
    • türkiyetürklerindir
      türkiyetürklerindir
      +1 yıl

@furkan_13_6 plasma tv leri hatirlarmisin.. dunyanin en. iyi goruntusu hala panasonic plasma tv de.. daha iyi goruntu verebilen led tv cikmadi daha 2021 deyiz😉

Yorumla
  • XxGeneraLSmokerXx
    XxGeneraLSmokerXx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Açık Konuşmak Gerekirse Bana Kalırsa Lg Derim Neden Diyecek Olursanız Aslında Bu Tartışmasız Zevk Meselesi Diyebiliriz Samsungun Akıllı Telefonlarından Aşina Olduğumuz Kendi Teknolojisi Olan Süper Amoled Ekranı Var Peki Nedir Bu Süper Amoled Ekran Kısaca Dile Getirmek Gerekirse Pikseller Her Bir Rengi Kendi Oluşturması Böylece Daha Canlı Olması Tabiri Caizse Abartı Renkler Diyebiliriz Amoled Ekranın Ips Panellere Göre Avantajı Tasarruf Yapması Çünkü Pikseller Işığı Kendi Oluşturduğu İçin Siyah Rengi Göstermek İçin Çaba Sarfetmiyor Fakat Lg Ips Ekranlarında Bu Durum Arka Aydınlatmadan Sağlandığı İçin Siyahı Göstermek İçin Bile Çaba Sarfediyor Zaten Arkadan Aydınlatma Olduğu İçin Grimsi Bir Renk Veriyordu Siyah Ekranda Fakat Bu Durum Gelişen Teknolojiyle Çözüldü Ve Yeni Modellerde Uzun Lafın Kısası Lg Kendine Has Güzel Bir Ekranı Var Tercihen Daha Canlı Doğal Renklermi Olması Gerektiği Gibi Yoksa Daha Abartılmış Gerçeklikten Uzakta Renklermi?

2
    0 Yorumla
  • GolcüPanda
    GolcüPanda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl

İkisi de farklı paneller kullanıyor. Özellikleri çok başka.

Örneğin 3 boyutta Samsung aktif, LG pasif gözlük kullanıyor. Samsung'un bu sebeple 3 boyut özelliği daha iyi. Ancak gözlükleri pahalı ve aktif gözlük olduğu için göz yoruyor. Bir de pil değiştirme durumu var tabi.

LG'nin televizyon paneli daha sağlam, Samsung'un narin.

Benim düşüncem Samsung'un 8000 serisi görüntü kalitesi olarak daha iyi. Ancak yukarıda söylediğim detaylara bakarak alışveriş yapman daha sağlıklı.

2
    0 Yorumla
  • türkiyetürklerindir
    türkiyetürklerindir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 66%
    +1 yıl

panel konusunda en iyi ve tecrubelisi hitachi dir.. ama arge yavaş.. şu an en hizli yatirim yapip buyuyen samsung.. lg lerde çok lag sorunu var, hala ekran gölgelenmelerini gideremediler.. uzun sure kullanimda yanmalar oluyor.. o yuzden ikinci kalite tv ureticileri lg den panel alir.. vestel kendi panelini uretmesine ragmen hala lg den panel aliyor.. samsung ile iki yil anlaşsa yarim milyar dolar dan fazla ek maliyet getirir..

2
    2 Yorumla
    • furkan_13_6
      furkan_13_6
      +1 yıl

Lag sorun nedir lg plazma aldım konsol baglıyorum ekranda karıncalanma yapıyor ve konsolun çipinide yaktı samsunga geçmeyi düsünuyorum yorumunu almak istiyorum

Yorumla
    • türkiyetürklerindir
      türkiyetürklerindir
      +1 yıl

@furkan_13_6 güncellenmeler oldu illaki cok hizli gelisiyo panel sektoru.. lg de yeni nesiller fena degil.. samsung isletim sisteminden hizli kaybediyor.. lg yazilima cok onem verdi.. şimdi olsa siny ya da lg alirim.. ama son serileri, eski nesiller degil..

Yorumla
  • biryudumvodkaa
    biryudumvodkaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

samsungun sadece kumandasının pilinin çok çabuk bitmesinden şikayetçiyim. ilk aldığımda 1 haftalık süre kullanımında pili bitti bizde bozuldu zannettik pile bakmak aklımıza gelmedi servisi aradık pili değiştirmişler taktıkları pilide alıp gitmeleri cabası + servis ücretide dahil

1
    0 Yorumla
  • dalper
    dalper Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Samsung demek isterdim ama kesinlikle lg. Samsungun telefon tablet laptopu iyi. Ama tv berbat otesi. Ha güzel olanlara denk gelebilirsen o da iyi.

1
    5 Yorumla
    • Eandewor
      Eandewor
      +1 yıl

Samsung telefonlari iyi? Guncelleme konusunda sikinti yasiyan fason olan ayni tasarimda olan hergun bir model cikartan telefonami iyi diyorsun?

Yorumla
    • dalper
      dalper
      +1 yıl

@Eandewor ben kullaniorum memnunum. Telefondan ne beklediginle alakali olsa gerek. Ayrica neden kendi gorusunu sana ayrilan yerde belirtmeyi denemiosun?

Yorumla
    • Eandewor
      Eandewor
      +1 yıl

Dikkat edersen bu yorumu sana ozel yapmadim samsung telefonun iyi oldugunu savunan birine yaptım. Sana iş attıgımımı sandın nedir bu ego?

Yorumla
    • dalper
      dalper
      +1 yıl

@Eandewor bana is attigini dusunmemistim. Erkeklerin akli garip calisiyor. Bu "benim" gorusum. Ben senin gorusunun altina gelip sana aksini iddia etmiyorum. Gorusumu yapip sessizce cikiorum sorudan. Sende "benim" gorusume gelip surekli bildirimlerle beni rahatsiz etmeyebilirsin mesela. Samsungun iyi oldugunu iddia eden birine yorum yapio olabilirsin ama takdir edersin ki bildirimler bana geliyor

Yorumla
    • Eandewor
      Eandewor
      +1 yıl

Tamam arkadasim tamam yorum atmaki bildirim gelmesin bundan sonra bu konudan

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

69

Cevap

• Seolojist
    Seolojist Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Televizyonda lg mi samsung mu? güzel soru. Öncelikle TV boyutu seçmek için oda büyüklüğünüzü ölçün. Küçük veya çok büyük ekranlar izleme konforunuzu bozar. Diğer durum ise TV'den beklentiniz nedir? sadece dizi film mi izleyeceksiniz? Yoksa internet kullanımı vb. farklı beklentileriniz var mı? Bu sorular sizin doğru ürünü seçmenizde fayda sağlar.

0
    0 Yorumla
  • Fikiravm
    Fikiravm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Konu yıllardır sorulan ama bir türlü ortak cevap bulunamayan bir konu çünkü kişiye göre cevabı değişen bir konu, yapılacak en iyi şey kendinize göre değerlendirip sonuç bulmaktır ki tekno365(.) com da çok güzel anlatılmış ve herkese görüşüne göre sonuç veren bir anlatım yapılmış bence cevap net Samsung tabi ki ama dediğim gibi Lg diyene de saygım sonsuz.

0
    1 Yorumla
    • Fikiravm
      Fikiravm
      +1 yıl

Vaktiyle bu yorumu yapmışım ve şimdilerde de sözümün arkasındayım nitekim birileri bu konuyu halka sorma gereği duyup sonuç olarak yine çoğunluğun samsung cevabını almıştır. Bknz: https://www.dilimiz.gen.tr/lg-mi-samsung-mu/ benim bu konularda bu kadar gezinmemin nedeni de kronik bir teknoloji mağaxası hastası olmamdan kaynaklıdır.

Yorumla
  • karadenizli52
    karadenizli52 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 56%
    +1 yıl

Samsung tekneloji olarak daha iyi olsada servisi berbat ötesi LG tercihim çokda geride değil Samsungdan ve serviside güzel. Ürün alırken serviside çok öenmlidir Samsungdan çok şikayet var.

0
    0 Yorumla
  • MrKıskanç
    MrKıskanç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl

samsung smart tv, iki firmada özelliklerinde farkları bol üretiyor bende samsungun led ve ldc olanlarını kullandım lg var şirkette ona göre samsung daha kaliteli duruyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Ya teknik özellikler açısından? Örneğin youtube kullanımı, ekran kalitesi, ekran apylaşımı, 3D?

Yorumla
    • MrKıskanç
      MrKıskanç

samsung tabiki

Yorumla
  • Berti53
    Berti53 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 618 cevap paylaştı.

sansung canli. gosterir lg. dogal. renkler sms 3d de lg. basarilidir. usb den flim izletme konusunda da. tabi. modelden modele. degiri. senin baktigin iki model ne.

0
    0 Yorumla
  • ekinokswest
    ekinokswest Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

Sayet fiyat aralığı 3 bin tl ve üstü ise samsung altı ise lg ama unutma lg kötü yani var 2 tane aldım biri 55 biri 42 inç kanal degismede çok zaman bekletiyor deneme Şansın olursa bak dediğimi anlarsin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

LG al bak keyfine... Etrafımda samsung kullananların en büyük sıkıntısı garanti süresi dolmadan 1 ay ya da dolduktan 1 ay sonrasında panelinde arıza çıkması... Samsungun eski kalitesi yok ve bu gidişle de olmayacağı kesin..

3
    0 Yorumla
  • SiriSevecen
    SiriSevecen Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Samsung alma kesinlikle pişman olursun. LG al paneli Samsung dan alıyor ama diğer parçalar kendi üretimi. Samsung dan daha kaliteli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

2 markanın modellerini de tam olarak yazarsanız teknik özellikleri acısından bir karşılaştırma yapabilirim. Bazen ucuz olmasına rağmen kalitesi ön planda olan ürünlere rastlamak mümkün. Fiyata bakarak değerlendirme yapmayın derim.

1
    0 Yorumla
  • FZDMR
    FZDMR Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl

LG ler çok çabuk bozuluyor diye duydum evde de Samsung var gayet güzel Samsung her zaman öndedir TV konusunda

1
    0 Yorumla
  • AdvocaAt
    AdvocaAt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Samsung un bütün televizyonları yakından bakınca göz bozar,(bütün televizyonlar bozmaz bazıları sadece) Bence lg almalısın *w*

0
    0 Yorumla
  • E-Armour
    E-Armour Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

LG de çok iyi marka televizyon da.

Samsung da fena sayılmaz.
    Ben lg alirdim.
    Ekran a en çok önem veren marka LG.

3
    0 Yorumla
  • ozekes
    ozekes Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

ikisini de kullandım ve lg diyorum samsung durduk yerde bozulurken (likit akıntısı) lg yere düştü ve bana mısın demedi

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Ya teknik özellikler açısından? Örneğin youtube kullanımı, ekran kalitesi, ekran apylaşımı, 3D?

Yorumla
    • ozekes
      ozekes

youtube kullanımı dediğin smart tv özelliği olduğu için fark olacağını sanmam samsungda daha parlak renkler alırsın ancak bunlar doğal renkler olmaz lg ise ips panel kullandığı için daha doğal renkler verir ama samsung kadar canlı olmaz tabii bu söylediklerim her iki markanın modellerine göre değişiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Biryerde youtube birisinde tam ekran açılmıyor diye duymuştum bu biraz can sıkıcı gelmişti bunu anlamaya çalışıyorum.
      3D kalitesinide merak ediyorum ikisi aynı algoritmayı mı kullanıyor acaba?

Yorumla
    • ozekes
      ozekes

lg hafif plastik gözlükler kullanıyor pil gerektirmiyor samsung da ise pilli gözlükler kullanılıyordu en son (belki değiştirmişlerdir araştırmak lazım) pilli alırsan hem ağır olur hem de bir süre sonra başıında ağrıya neden olur ayrıca pilliler de açı değiştirince görüntü kayıyor diğerinde öyle bir problem yok daha fazla bilgi için donanımhaber sitesinin forum bölümünü incelemeni tavsiye ederim güzel bilgiler bulabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Teşekkürler bilgiler için.

Yorumla
    • ozekes
      ozekes

rica ederim hayırlı olsun

Yorumla
  • Eandewor
    Eandewor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

Kesinlikle lg hatta lg telefonlar ile samsunv arasinda baglanti bile kurulabilyor

1
    1 Yorumla
    • Eandewor
      Eandewor
      +1 yıl

Pardin lg telefon ile lg televizyin diyecektim

Yorumla
  • HaleN
    HaleN Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Lg aliosan camdanasagi at kendini cok kalitesis bir marka Samsung al ;)

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

lg den cok memnunum

Yorumla
    • HaleN
      HaleN

güle güle kullan ozmn 😊 iyi günler sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

eyv

Yorumla
  • Virginecchi
    Virginecchi Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 46%
    +1 yıl

Samsung'un telefonu ve tableti hariç herşeyi alınabilir.

0
    0 Yorumla
  • Stillteenager
    Stillteenager Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Lg tabiki. Samsugun televizyonlarında parça olarak lg ürünleri kullanılıyor.

0
    0 Yorumla
  • Istanbul_guide
    Istanbul_guide Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Ben lg smart tv kullanıyorum 4k. Gayet memnunum. Annemlerin evinde samsung var. Benimki daha iyi valla

1
    0 Yorumla
  • BayRest
    BayRest Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    +1 yıl

Samsung'un satışları arttığı için fiyatları ciddi yüksek durumda. LG'yi gönül rahatlığı ile satın alabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • dreamgirl00
    dreamgirl00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Tv 'de bence en iyisi LG yıllar önce aldığımız televizyonda küçük bi sorun çıkmıştı ve bize daha üst model daha pahalı televizyon verdiler. Garantisi ve kalitesi çok iyi.😊

1
    0 Yorumla
  • emre000000
    emre000000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

tv dwyince philips ya da sony al derim gec bu tür markaları :DD

1
    3 Yorumla
    • Mirza_
      Mirza_

phlips çok sağlam marka bakacam dostum

Yorumla
    • emre000000
      emre000000

zaten tvyi ilk cıkaran onlar ;)

Yorumla
    • Mirza_
      Mirza_

evet vardı biZde :)

Yorumla
  • Vejertertankasap
    Vejertertankasap Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben olsam elin güney korelisi yerine vestel tercih ederim

1
    3 Yorumla
    • Mirza_
      Mirza_

şimdiye kadar vestelden bir bilgisyar aldım pek kimse önermedi

Yorumla
    • Vejertertankasap
      Vejertertankasap

Bilgisayarla televizyon bir mi? Vestel televizyonu yıllardır yapıyor pc de adını senden duydum

Yorumla
    • Mirza_
      Mirza_

özelik olarak vestel onların altında kalıyor

Yorumla
  • personanongrata
    personanongrata Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

ikiside güney kore mali kiy veya hundai gibi hemen hemen ayni kalite

0
    0 Yorumla
  • SAblaK
    SAblaK Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.

bende Lg var mumnunum
    ama Samsung da iyidir.

0
    0 Yorumla
  • leley
    leley Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 41%
    +1 yıl

Bence ikisi da güzel. Hiç ayrım yapmam.

0
    0 Yorumla
  • hamişinemamaypipi
    hamişinemamaypipi Takip Et
    Bilge Yaş: 46 , eic 39%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 409 cevap paylaştı.

ikiside değil. philips

0
    0 Yorumla
  • sevimlibağyan
    sevimlibağyan Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

LG alma da ne alırsan al diyebilirim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

ben almıstım cok memnunum

Yorumla
  • Melissaaa_
    Melissaaa_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Samsung çok kasıyor lg diyorum

0
    1 Yorumla
    • furkan_13_6
      furkan_13_6
      +1 yıl

Nasıl kasıyor ya? Ilk defa senden duyuyorum fiyat araliğı kaç tl bahsettiğin samsung tv

Yorumla
  • Muchide
    Muchide Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Bizde her ikiside var ve her ikiside guzel valla

0
    0 Yorumla
  • sadecesu
    sadecesu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

İkiside fena değil ama en güzeli bence sony :) .

0
    1 Yorumla
    • furkan_13_6
      furkan_13_6
      +1 yıl

Neden sony

Yorumla
  • GörkemKural
    GörkemKural Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 337 cevap paylaştı.

Tabi ki de LG pişman olmazsın.. 😉

1
    0 Yorumla
  • Auşya
    Auşya Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

Ben LG kullanıyorum çoksa memnunum

0
    2 Yorumla
    • No-One
      No-One

Rengi mat diyorlar kötümü duruyor

Yorumla
    • Auşya
      Auşya

Oled aldım iki ay önce, böyle bir kalite daha önce hiç yaşamadım

Yorumla
  • kvrckkzl
    kvrckkzl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

samsung diyolar genelde

0
    0 Yorumla
  • zombiyiyenbeyin
    zombiyiyenbeyin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Lg televizyon için samsunga göre aha iyi

0
    0 Yorumla
  • SpeedyBooy
    SpeedyBooy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

ikiside iyidir bütcenize göre karar verin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Bütçe önemli değil sadece daha iyisini arıyor lcd ekran 106

Yorumla
    • SpeedyBooy
      SpeedyBooy

samsung o zaman ekranlarını daha parlak göstermesi için daha değişik maddeler kullanıyo ekran açısından samsug iyidir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Teşekkürler

Yorumla
    • SpeedyBooy
      SpeedyBooy

önemli değil

Yorumla
  • sezginkara
    sezginkara Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

samsung daha iyi sonra lg

0
    0 Yorumla
  • joney
    joney Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

Lg şu an daha iyi gibi

0
    0 Yorumla
  • Aserehehaehe
    Aserehehaehe Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Lgyi her şeyiyle tek geçerim

0
    0 Yorumla
  • Hammerhead
    Hammerhead Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Lg daha iyi duruyor

1
    0 Yorumla
  • DENDİGARİİ
    DENDİGARİİ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 54%
    +1 yıl

Lg 👍

1
    1 Yorumla
    • türkiyetürklerindir
      türkiyetürklerindir
      +1 yıl

egelimisin:)

Yorumla
  • ruhlardusunmez
    ruhlardusunmez Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 54%
    +1 yıl

kesinlikle LG

1
    0 Yorumla
  • kullaniciadigibi
    kullaniciadigibi Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Bence lg

2
    0 Yorumla
  • Chymera
    Chymera Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Lg ✔️

1
    0 Yorumla
  • FarukWinchester
    FarukWinchester Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

LG ama bende iphone var

0
    0 Yorumla
  • Burjuuva
    Burjuuva Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 31%
    +1 yıl

Kesinlikle Lg

0
    0 Yorumla
  • ArnoVictorDorian
    ArnoVictorDorian Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

Kesinlikle LG.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Iphone pardon yanlis oldu galiba

0
    0 Yorumla
  • -_-Rıdvan
    -_-Rıdvan Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Vestel.

0
    0 Yorumla
  • dewrimzagros
    dewrimzagros Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

LG marka

0
    0 Yorumla
  • 35ksk96
    35ksk96 Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 815 cevap paylaştı.

Lg güzel

0
    0 Yorumla
  • deli1994
    deli1994 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Samsung

0
    0 Yorumla
  • LoveshateRyounq
    LoveshateRyounq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Tvde Lg.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Niçin?

Yorumla
    • LoveshateRyounq
      LoveshateRyounq

Kaliteli malzeme. Lucky goldstar :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Samsaung

1
    0 Yorumla
  • karadayi0606
    karadayi0606 Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

lg...

0
    0 Yorumla
  • Selenel
    Selenel Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

lg veya philips

0
    0 Yorumla
  • cicikız63
    cicikız63 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Samsung

0
    0 Yorumla
  • pembeciwciw
    pembeciwciw Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Lg..

0
    0 Yorumla
  • Fazlagerçek
    Fazlagerçek Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Sony. :-)

0
    0 Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

samsung

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Lg al

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Hangi televizyon markası daha kaliteli Samsung mu LG mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Televizyonda LG mi yoksa Samsung mu hangisi? 4 cevap verildi
TV konusunda samsungmu lLG mi hangisi daha iyi? 12 cevap verildi
LG Tv mi Samsung Tv mi? 30 cevap verildi
Televizyonda Samsung mu LG mi? 4 cevap verildi
Hangi Televizyon Markası Daha İyi Beko vs Samsung? 3 cevap verildi
Samsung mu LG mi? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨