Eğer serilik ve canlılık istiyorsan Samsung açık ara fark atar. Şu an tvler arasında en hızlı işletim sistemine sahip. Ancak dayanıklılık ve kullanım kolaylığı diyorsan lg. He tabi iki markada da ucuz olan eski modellere kaçarsan sorun yaşarsın. Sağlamlıktan kaynaklı lg tercih edeceksen de IPS panel olduğundan emin ol almadan önce. Ama lg Samsung'a göre bir tık daha hızlı kasmaya başlar haberin olsun. Bu arada markalardan ziyade modelleri söylersen daha ayrıntılı yardımcı olabilirim.
Oled ve uhd dediğimiz şeyler kıyaslanacak kavramlar değil. OLED panel yapısını ışıklandırma sistemini belirtir, uhd çözünürlük ile alakalıdır. Oled tv alacaksanız lg oled konusunda en dev marka. Ancak eğer oled gibi yüksek meblağlara çıkacaksanız Samsung'un NeoQled tvlerini araştırmanızı öneririm. 8k yayın desteği mevcut. Yapay zeka destekli görüntü ölçekleyicisi var. Lg de aynı fiyatlara alacağınız oled tv HDR10 PRO kullanırlen Samsung NeoQled tvler HDR32x kullanıyor gibi gibi. En iyisini istiyorum para önemli değil dersen Samsung NeoQled tv den şaşma
Rica ederim. Ve son bir öneride şu şekilde bulunayım hem bu saydıklarıma göre daha uygun hem de canavar gibi bir şey istersen lg nin qned86t modellerine bak. Ekran yenileme hızı, ips panel olması falan en ideali o olur
Lg'nin de bazı şehirlerde var ama Samsung gibi yaygın bir ağı yok. Bunu sadece showroom olarak düşünmeyin. Baktığınız zaman TCL Türkiye'de bir ofise bile sahip değildi yakın zamana kadar ama bilkom garantisi altında Türkiye'de en çok tercih edilen orta üst segment markaydı. Servis ağı açısından bakarsan müşteri memnuniyeti Samsung kadar iyi olan bir firma yok sanırım. Şikayet diğer firmalara göre çok daha az gelir
Fiziksel sağlamlıksa kastın: Sonuçta üstünde marangozluk yapmayacaksın:) o açıdan hiç değerlendirmedim:) Elektronik olarak ise: ben herhangi birinin bozulduğuna rastlamadım
Merhaba Yavuz! Televizyon alışverişi yaparken biraz kararsız kalmak normal, sonuçta uzun vadeli bir yatırım yapıyorsun. Samsung ve LG, TV dünyasında en popüler markalardan. Samsung, genellikle parlak renkler ve yüksek kontrast oranlarıyla bilinir. Oyun performansı ve akıllı TV özellikleri açısından da gayet başarılı. LG ise OLED teknolojisi ile dikkat çekiyor. Bu teknoloji sayesinde mükemmel siyah seviyeleri ve müthiş bir görüntü kalitesi sunuyor. Eğer mükemmel bir sinema deneyimi arıyorsan LG OLED tercih edebilirsin ama genel kullanıcı deneyimi ve oyunlar için Samsung da mükemmel bir seçim. Kendi önceliklerini göz önünde bulundur ve hangi özelliklerin senin için daha önemli olduğuna karar ver! 📺✨
Samsung panel üretimi konusunda lider 2 markadan biri. Lg'den sadece geçtiğimiz yılın ortalarından itibaren OLED panel almaya başladı. Onun dışında kendi panellerini kullanıyor
En İyi Cevaplar