Bende aynisi yaşıyorum. Kendimi her zaman yalnız hissediyorum. Lise ogrencisiyim hayatım normal akıp gidiyor. Çok arkadaşım var ama yinede yalnız hissediyorum. Sabah kalk okula git sonra eve dön git sınav çalış yat gene okul ve sıkılıyorum okuldanda sıkılıyorum gitsemde gitmesemde yalnız hissediyorum. Okula neden gittigimi dahi bilmiyorum. Ailiemiz kalabalık ama yinede yalnızlık hissi geçmiyor. Önceden sportif aktif birisiydim ama son zamanlarda içimde bir boşluk var gibi 3-4 ay önce Babam öldü acaba bu yuzdenmi bilmiyorum Antrenman hocalarım benimde Babam öldü ama bak hayat devam ediyor böyle yapma devam et antrenmanlara ama ben bişey diyemiyorum. Sonra okuldan bir beden hocam herzaman Sen aradığımız çocuksun seni bir kulübe verelim cevabım hazır (babam öldü) annem izin vermiyor diyorum Ama içimden yapamamaktan korkuyorum basaramamaktan yere düşmüşüm eğer yapamazsam bu sefer ayağa kalkamama korkusu var icimde Kız arkadaşlarım sorar sevgilin oldumu diye ama ben birşey diyemiyorum acaba bendeki bir hastalikmi ya da en ufak şeylere bile kafama takıyorum diyemi böyle oluyor bilmiyorum acaba bendeki sorun nedir?
42 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendine bir hobi edin, farklı ortamlarda bulunmaya, yeni insanlarla tanışmaya çalış. Ve facebook hesabın varsa onu kapat çünkü insanların kendi hayatlarının ne kadar güzel olduğunu kanıtlama çabası (yok şuraya tatile gittim yok burdan şunu aldım falan) insana kendini başarısız ve mutsuz hissettiriyor.
150 Yorumla
+1 yılBende bir kaç olaydan sonra sen gibi hissetmeye başladım şimdi kendimi toplama çabalarındayım o kadar hayat doluyken şimdi hayat anlamsız geliyordu ama durup duşununce ailem ve kendim için birşeyler yapmam iyi bişeyler başarmam gerektiğini düşündüm yata yata karpuz buyurmuş bn karpızmuhum hayır 😊 o yüzden yeniliklere açık olmaya karar verdim ggezmeye tozmaya daha bakımlı ve ozguvenli olmaya herkese değer vermeye karar verdim bana sert davrananları got etmeye falan sende okuyosan okulda yeni birileriyle tanışmayacalış gez çık çarşı pazar dolaş ya da aç yeni müzikler dinle pop dinle mutlu hissettiriyomuş 😊 bnde swndenim deneme surumundeyim sana kolay gelsin inşallah tez zamanda mutlu olursun canım 😊
00 Yorumla
Anladığım kadarıyla kimsenin seni anlamadığını ve önemsemediğini ya da senin gibi çok düşünmediğini düşünüyosun ve bundan dolayı da arkadaş konusunda seçicisin bu yüzden de yalnız hissediyosun ve aslında sen onlardan daha çok düşünmene rağmen dışardan umursamaz görünüyorsun bu da seni daha çok yalnızlaştırıyo (yorumlarını kısmen okudum ve bunu çıkardım ya da sezdim diyim belki de ben bunları yaşadığım için bana öyle geldi) Ama bu konuda yalnız değilsin emin ol hepimiz kendimizi yalnız hissediyoruz ve aslında öyleyiz de..
Şu içerikte baya güzel yorumlar var okumanı öneririm.72 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
1 yılBazen bir kişi sadece bir kişi seni dinler ya değerli hissedersin. Dışarıdan ne derdin var derler. O zaman da ne iyi gizlemisim dersin. Aslında o kadar iyi oyuncu olduğundan degildir. Sadece bir kez olsun fark edilmek istersin. Annen, baban, kardesin ve o kadar cok yakin dedigin arkadaşın tarafından. Ama kimse duymaz sesini o icindeki çığlıkları. O çığlıkların en kisigini dinletmek istersin küçülür derdin. Sorunlu sen olursun. Sadece anlasilmak istersin ilgi bağımlısı olursun. Her dertlerinde yanında olduğun insanlar bir kere liman aramak istesen aslında firtina olarak gordugun seyi esinti diye gecistiriverir. O zaman anlarsin yalniz oldugunu aslinda her daim siginilan limanin sen oldugunu. Kendine sığınmak istersin bu sefer anlarsın baska kimsenin umrunda olmadığını. Sana kol kanat gerecek kişinin yine kendin olduğunu öğrenirsin. Benim için öğrenmesini geç oldu. Belki de gerek bile kalmadı. Aynı bana ayrılan sürenin çok kalmadığını gibi. Ama umarım senin için gec degildir. O kadar cok seye sahip oldugum bu dünyada aslında sahip oldugunu sandığım seylere veya insanlara sahip olmadigimi ben biraz gec anladım. Ama sen kendine sahip cik. Emin ol anlasilmak icin verdigin caba kendini siginmandan daha can yakıcı. Çünkü her girdigin savasi maglup tamamlamaktansa kendinle barisman senin için daha kolay olur. Sadece icimi dokmek istedim bu mecrada kimsenin birbirini tanimamasina guvenerek yoksa burada da takmak zorunda birakildigim maskemi takmak zorunda kalırdım gerci yakında benim icin ona da ihtiyac kalmayacak ama belki bana ayrilan surenin sonuna geldiginde bu sefer beni yalniz birakmak istemeyecekler dusuncesi ile taktigim maskeme gardima gerek kalmayacak. Bunu okuyan arkadaşım umarim senin için de cok gec değildir. Hala bir şansın varsa emin ol yalniz olmaktan korkma asıl korkman gereken yalnız olmayacağım beni yalnız birakmasinlar derken senin kendini yalniz birakman.
00 YorumlaAynı ben ya kendimi hep böyle hissediyorum halsis çaresiz boş hiç benimle sürekli konuşan bir arkadaşlarım yok dünyada sanki tek başımaymışım gibi ağlıyorum sürekli ama olmuyo kimse beni sevmiyo arkadaş olmak istemiyo çok mu çirkinim hayır aslında normal güzelim hani insanın içinde insanları kendine çeken bişey vardır ya bende tam tersi liseye gidiyorum arkadaşlar hani böyle nasılsın kanka felan diye yanına gelip tatilin nasıl geçti diye soraelar felan ya ben bekliyorum oturmuş etrafa bakıyorum kimse de geşip bana naber nasılsın demiyo hep ben başkalarının peşinden koşuyorum benile instagramdan konuşcak olan varsa lütfen hi_guysx konuşalım acayip ihtiyacım var hep yaşamanın bir anlamı yok intahar mı etsem napsam diye soruyorum ama günah işte
70 YorumlaKendini yıpranmış herkez senin üstüne geliyormuş,kimsenin umrunda dğlmişsin gibi geliyor değil mi.. Yavaş yavaş kendini mahvetmeden önce şöyle silkelenip kendine gel ve yalnız olmadıgını hatırla bak onlar hala yanındalar mutlu olmaya bak kendini bir şeylerle oyala.. Bende bu duruma geliyorum gidip milleti toplayıp kafa bulmaya gidiyorum çok güzel iyi geliyor ama sen beni örnek alma tabi :)
13 Yorumla
Soran+1 yılyıpranmış herkes üstüme geliyomuş gibi hissetmiyorum da kimsenin umrunda değilim gibi hissediyorum.Milleti topl diyosun ama toplayacak milletim yok.İçki de içmem zaten.
kelin ilacı olsa başına sürer mutlu olanlar seni kaale almayacak mutsuzlar ise boş konuşacak kendileri sana söylediklerini başarabiliyormuş gibi en iyisi cevabı kendinde ara
62 Yorumla
Soran+1 yılyoruun için teşekkür ederim.
+1 yılBende bu soruyu cok sordum kendimi ama... Cvbini Rabbi Rahimde buldum... Inaninki herkes ne olursa olsun ne kadar kalabalik olursa olsun kendini hep yalniz hisseder... Cunki tamamlanamiyor ruh hep Rabbini istiyor dunyaya gelme amaci bu cunku... Rabbiyle bulusmak onu anmak istiyor... Uzak kaldikca ne kadar insan ne kadar dunyevi seyler olursa olsun yapayalniz hissediyor kendini... Cunki fitratimiz da aydinlik yol var ama biz hep karanligi secip o zifiri karanlikta aydinlik istiyoruz gozlerimizi birilerini gormek icin yoruyoruz yoruyoruz yoruyoruz ama sonuç hic degismiyor cunki ne kadar aydinlik sanarsan san karanlik hep karanliktir... vesselam
120 YorumlaDışarıya çık. Yürü, dolaş, etrafına bak, insanların yaşama şekillerini gözlemle. Bugüne kadar yaptığın iyilikleri ve yanlışları düşün. Kendine bir hedef belirle. Sen iyi olmadığın sürece seni kimse iyileştiremez. Dua et, şükret. Bir süre sonra Emin’im kendine geleceksindir :)
10 YorumlaBende kendimi çok yalnız mutsuz hissediyorum yaşamak için bir sebebim yok gibi geliyor. Hiç bir kız bana aşık olmuyor sevmiyor yani hayattaki bazı duygulardan mahrum kalıyorum. Ömür boyu böyle olacak gibi geliyor o yüzden keşke bir an önce ölsem diyorum.
51 Yorumlaolmasını istemediğin kaynaklı olabilirmi acaba? hayatına insanları sokmaktan korkmamlı sadece sınırlarını belirlemelisin karamsar olmana gerek yok. bak burada birbirinden değerli düşüncelere sahip insanlar var. umarım dost edinebileceğin bir çok kişi bulacaksındır.
10 YorumlaÖyle eksildik ki yaşarken, bize dokunan herkesi eksiltiyoruz. Yalnızlığımızla çoğalıp kalabalığımızla eksiliyoruz ve öylesine kalabalık ki yalnızlığımız; ne yana dönsek kendimize çarpıyoruz.
81 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ne güzel açıklamışsın.
+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki uzun bir zamandır bu durumu araştırıyorum nedenini sırf bu yüzden ilişkimi bitirmek istedim ağır geliyo diye belki o zaman yeni insanlar olur geçer diye bide en yakın arkadaşımla aramız açıldı hiçbir zaman insanların onlara yaklaştığım gibi çıkarsız yaklaşmadığını anladım ve gerçekten kendimi fazlasıyla boş hissediyorum
51 YorumlaSev. Insanları değil hayatı sev iyilik yap ama iyilik bekleme. Aileni sevdiğini dostunu düşünme kendini geleceğini düşün. Bir şans edin kendine güzel bir sıfırdan değil hep 100%den başlamış gibi hep iyiymişin gibi seni uzen seu her neyse hiç onu düşünme yeter evet biraz zor düşünmeden olmaz ama unutmayı dene inan ki buna değer. Ben 3 yıl içinde 3 ülke değiştirdim vazgecemedim kurtulamadım sen yap kurtul sev hayatı kendini sev başkası ozaman seni sever!
30 Yorumla
+1 yıldaha cok sosyal olmaya calis, bu sanalda olabilir. derdiniii anlat kendine yakin hissettiklerine. her zaman degil ama cogu zaman sana dogru elestirileri yaparlar... sosyallesmek baska seylere yogunlasmaktir tedavisi
00 YorumlaBende bu aralar öyle hissediyorum annem var ama şefkati yok muhabbeti yok çok şükür varlığı yeter tabi baba yok kardeşler yok odada tek başıma ağlamaktan yoruldum düşünmekten yoruldum hiç arkadaşım yok varda hepsi kaynatma peşinde oturup dertleşip çözüm üretebilecek kimsem yok ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin kimseye göstermeden ağlamaktan çok yoruldum.
00 YorumlaBazen çoğunlukla bazen demem daha doğru aynı şeyleri yaşayan bende varım. Aslında yalnız değilim beynim o kadar dolu ki yanımda da insanlar var ama ben yine yalnız hep yalnız. Bunun önüne geçemiyorum. Geceleri o kadar zor geçiyor ki ve ben kafamda bir tane düşünceyle gece mi gün ederken zaman akıyor gidiyor. Yani illaki bu duraklama noktasında bir çıkış bulucaz ama ne zaman
10 Yorumla
+1 yılben de şu an öyle hissediyorum. evde oturuyorum ama tavsiye etmiorum. mümkünse bi arkadasınla vakit gecir.
03 Yorumla
Soran+1 yılyok bi arkadaşım
- +1 yıl
neden ? merak ettim yabancı bi ülkede falan mı yasıosn
Soran+1 yılhayır türkiye'de yaşıyorum.
+1 yılHiç başıma gelmeyecek sanırdım öyle bir aşık olmuşum ki öyle bir çıkmaza girdim ki öyle bir yalnızlaştım ki bir haftadır yürüyen ceset gibiyim her şey öylesine boş geliyor ki anlatamam böyle bir şey yaşayan varsa lütfen bana yazabilir mi
44 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibiyim. 27 ekimden beridir onu seviyorum. Onun çöpünü aldım. Onu gizlice izledim. Arkadaşlarım bana ruh hastası diyorlar. Ama çok kötü aşık oldum. Ondan başka bişey düşünemiyor um
- +1 yıl
@Magnezyum2016 ben de öyleyim benim gibiler varmış resmen
- +1 yıl
Abiler çok kötüyüm ben ya sınıfımdakiler bana delirmiş diyorlar çok seviyorum onu ama o beni arkadaş olarak görüyorum deri bittim üzüntüden normalde çok hareketli biriydim ama 2 haftadan beri ölü gibiyim 😔😔
+1 yılmutsuzluğunun sebebi yalnızlığın zaten.. yalnızlığın çaresi arkadaşlar dostlar. e onlar da yok diyosun. o zaman edinmek için çaba sarf etmelisin. hiç arkadaşının olmamasının sebebi ne mesela? kendini hiç bu konuda sorguladın mı?
01 YorumlaDeniz kenari bana hep iyi gelmistir yakinsan biraZ dalga sesleri dinleyip martilari seyre dal inqn huzur veriyor.
20 YorumlaKonu açılalı çok oldu mu bilmiyorum tarihi göremedim kendinizi hâlâ yalnız hissediyorsanız size arkadaşlık etmekten mutluluk duyarım...
02 Yorumla
+1 yılbende kendimi hiç olmadığım kadar yalnız hissediyorum. sanki bu dünyaya yalnız başına sürülmüş köpek yavrusu gibi kendimi değersiz bir varlık olarak görüyorum
54 Yorumla- +1 yıl
Herkes bana kötü gözle bakıyor. Hiçbir kimse beni beğenmiyor. Çaresizim ve bunlara daha fazla dayanamayacağım artık. Ne kadar gülsem eğlensem ve kendimi avutmaya çalışsamda bu histen kurtulamıyorum. Babam 77 yaşında abilerim 40lı yaşlarda hiçbirisine gerçekten kardeşim diyip sarılamıyorum. Hep onların yanında sığıntı gibiyim. Herkes benle dalga geçiyormuş gibi geliyor bana. Hiçbir kimse bana güvenmiyor
- +1 yıl
Kendimi bu lanet ve kahrolası mekandan atmak kendimi ölesiye kadar içkiye vurmak istiyorum. Hiçbir kimse beni arkadaş olarak görmüyor. Herkes hayatının her anını dolu dolu geçirirken hayat bana boş geliyor. Hiç birisini kendi kafamdan uydurmuyorum lütfen yardımcı olun. Benim halimden anlayan yok mu? Varsa lütfen sohbet edelim artık sadece benim halimden anlayanlarla dert ortağı olmak istiyorum.
- +1 yıl
Eğer dertlesmek istersen kkonuşalı bende seninle aynj düşüncelerim hhayatim falan neredeyse ayni 😢
- +1 yıl
Ben de öyle hissediyorum dertleşmek istersen konuşabiliriz @KaraAdam15
+1 yılBende senin gibiyim aslinda herkes biraz yalnizdir arkadas seciminde cok secici olma ortamlara gir sohbet et espiri yap surekli gul sadce gulmek bile insanin icini ferahlatiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim ne nette ne gerçekte hiç arkadaşım yok gurbet kuşu
- +1 yıl
Hepimiz senin arkadasiniz gizli kullanici bak iste burda konusuyoruz dertlesiyoruz :))
- +1 yıl
Doğarken yanımzda kımse yoktu tek başına çıktık o delıkten ve olunce o mezarda toprağın 2 metre altında bıle tek olcaz bende aynı duyguları paylaştığım ıçın cevp yazma ıhtıyacı duydum benımde dostum yok arkadsım yok aılem bıle anlamıyo babam yok paramız yok ama yemıınn ederımkı sızı sevgılıden aıleden arkadastan dosttan daha çok seven ve hıç bırakmayan bı guç var ona sığının ondan yardım ısteyın kendınızı ona bırakın ınanın gerı kalan hıç bı leyın onemı kalmıyo başınızı secdeye koyup hıçkırark ağlayın ona ben oyle yapıyorum ve çok rhatlıyorum rabbınızı sevın sızın 3 5 yıl sonra adını bıle unutcagınız ınsnlara ıhtıyacınız yok kardeşlerım 😍😍😉😇
keşke bende yalnız kalabilsem hep çevrem dolu. Çok bayık bir durum.
00 YorumlaSanirim Şu an ayni durumdayiz bende kendim Şu an okadr yanlz caresiz hissediyorm ki
00 Yorumla
+1 yıleğer konuşmak istersen mesaj atabilirsin çünkü aynı duyguları bende yaşıyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Okadar çok ihtiyacım var ki
- +1 yıl
@kurtelıf262 tamam at o zaman ihtiyacın varsa bana böyle bir görüş gelseydi ben hemen mesaj atmıştım
- +1 yıl
Ben size mesaj atamyrum. siz atın bana
- +1 yıl
@kurtelıf262 valla canım bende sana atamıyorum ama bir daha deniycem
- +1 yıl
bu üyeye mesaj gönderemezsin yazıyor
- +1 yıl
@kurtelıf262 ben de aynı ya sohbet edelim
insta hi_guysx yazın bana konuşalım
+1 yılAilenle olan sorunlarınınm üstesinden gelmelisin..
Tek sorunun ailen..07 Yorumla
Soran+1 yılailemle sorunum yok hayal@Olsun.
- +1 yıl
Görmezden geliyorsun bence.. Sorunları kabullenmelisin.. Seni çok sıktıkları için ardkaş çevren yok değil mi?
Soran+1 yılyoo tam tersine beni piyasadaki anne babalara göre rahat büyüttüler onlarla hiçbiri problemim yok.
- +1 yıl
Peki.. Yalnızlık derken sevgilisizlikten mi bahsettin? Arkadaşların seni mi dışlıyor?
Soran+1 yılsevgili olsun diye bi ihtiyaç henüz hissetmiyorum yo arkadaşlarım da dışlamıyor ama arkadaşlıklarım hep yüzeysel şöyle oturup konuşabileceğim bi insan yok.
- +1 yıl
o zaman kendine çok güveniyor ve kimseyi beğpenmiyorsun.. Biraz daha mütevazi olabilirsin.
Soran+1 yıltam tersine kendimi beğenmem ve kendime güvenmem
kendini böyle hisseden herkes yazsın bir grup kuralımm herkes anlatsın derdini konuşalım dinliyelim yakın olanlar buluşur, olmayanlar da yine konuşuruz hep ne diyorsunuz?
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü yalnızsındır ve bu yüzden de mutsuzsuzndur aynı benim gibi
21 Yorumla- +1 yıl
Ben de yalnızım. Hala yalnızsanız tanışabiliriz.
merhaba ben 1 yildir evliyim cok bunaldim esimin cocuk istememesi beni ayriliga goturuyor yani istiyor ama kardesimde cocuk yapsin oyle diyor. ayrilmak istiyorum kafam cok karisti
12 Yorumla
+1 yılÖlü ozanlar derneği gibi oldu burası herkes mutsuz kahretsin mutsuzlar grubu kuralım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. ben de senin gibi yanlızım istersen arkadaş olabiliriz?
10 YorumlaBilgisayardan uzaklaş ve bir an önce bir arkadaşınla buluş.
10 Yorumla
+1 yılBen evliyim bir yaşında kızım var u
İki yılık evliyim çok yalnızım canima kiyasim geliyor kimse beni anlamıyor hep yalnızım ne yapacağımı bilmiyorum14 Yorumla- +1 yıl
ne kadar mutsuz olsan da yaşamak istemesen de hep aklına o masum melek kızın gelsin onu düşün meleğim bensiz ne yapar nasıl hayat yaşar diye onu annesiz birakma çocuğun için çabala Allah yar ve yardimcin olsun hep dua et Allaha, O' kimsesizlerin kimsesidir ve O' sabredenler ile beraberdir. Allahtan umut kesilmez.
- +1 yıl
@ÇiLeksevenhatunn ben kızımı kazayla yaptım. cok hatalar yaptım. su anda hiç kimsem kalmadı herkese testi çektim ama yanlizim. bn oncedende intahara teşebbüs etmiştim zor kurtarmistilar benim hiç kimse yok beni anlayan
- +1 yıl
Ve hiç kimsenin yüzüne bakamym kendimden nefret ediyorum hiç kimse yanımda değil herkim le arkads olduysam darbe yiyorum. biktim yaşamaktan ailem ayrı eşimin ailesi ayrı ben ne yapicam bilmiyorum.
Ölsem de kurtulsam bu durumdan, kafası sadece bende mi var?
41 Yorumlabende aynı durumdayım, iş ev , ev iş derken kendime hic zaman ayıramıyorum.. yalnız ve mutsuzum :(
10 Yorumla
+1 yılŞunu farkettimde kendini yalnız hissedenlerin çoğu lise öğrencisi
01 Yorumlaseni tanıması için birisine fırsat vermelisin.
06 Yorumla
Soran+1 yılbiri ya da birileri yok
Soran+1 yılne sevgilim ne de arkadaşım ya da arkadaşlarım var uzak ya da yakın hiçbir arkadaşım yok.
Soran+1 yılsarfetmedim mi zannediyosunuz?Çok sarf ettim.Sevgili zaten şimdilik isteimoyrum da arkadaş bulmak için ama yüzeysel olarak samimi olduğum bi arkadaşım bile yok beni arayan bi arkadaşım bile.
bn de ciddi cevap veriyorum
ağla açılırsın02 Yorumla
Soran+1 yılama içimden ağlamak gelmiyo
yüzmeye git. iyi geliyo
00 Yorumla
+1 yılKitap okuyabilirsin
00 Yorumla
+1 yılmsn açmalısın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende ciddi cevap ver sebebi ne
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende oyleyim ve gercekten tanismak isterdim senle
00 Yorumla
+1 yılClub'a hoşgeldin 😑
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenle arkadaş ol:D
04 Yorumla
Soran+1 yılşakasına mı diyosun gerçeğine mi?bana acıdığın için değil değil mi?
Cevap sahibi+1 yılhayır şakasına değil ciddiyim acıncak bir durumunda yok arkadaş olalım
Soran+1 yılsağol:)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim arkadaşım;)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar