evet aşık olduğumuz kişi bazen imkansız ve ulaşılmaz olur...Çünkü aşkın gizemi burda barınıyor...Tarih boyunca günümüze kadar gelen bütün ünlü aşklar ulaşılmaz aşklar olmuştur. Ulaşılmaz aşklar diyorum çünkü ya bir çoban, kralın kızını sevmişse veya bir ırgat, ağanın kızını sevmişse araya ulaşılmaz engelleri de beraberinde getirmiştir...Ben şimdiki aşklardan bahsetmiyorum çünkü emek sarf edecek bir zorluğu yok! şimdi yapılan kablolu veya kablosuz yayın üzerinde olan aşk ne kadar olabilir ki.. cereyan gibidir kesildi mi aşkta biter vay şarj gibiler tıpkı nisan yağmuru gibi şimdiki aşklar suni, yapay ve naylon aşklardır bizim aklımızı gerçek aşklarla çeldiriyor...Günümüzdeki aşk, aşk değil olsa olsa geçici bir hevestir(KENDİNİ AŞIK ZANNEDENLER İÇİN DİYORUM YANİ GÖNÜLDEN SEVMEYENLER İÇİN) Hani kaldı mı ki o eski sevgililer gibi, hani aşkımızı görmek için kapısının önünde her gün bir iki tur atmadan eve gitmediğimiz,veya yazdığımız mektupları kibrit kutularına bırakıp çocuğun birnin eline tutuşturup bir ciklet ile gönderdiğimiz, bir sinemaya gitmek için en az bir iki ay önceden plan kurar cilveli hatun hasta numaralarıyla nerde tutturabildikse, üstelik bu dediğim daha cep telefonların çıkmadan önceki zaman...peki ya daha önceleri düşünürsek ooo duyduğumuz kadarıyla tam ateşten bir gömlek imiş...ayrıca o zaman şimdiki gibi aşık olupta, mutluluğu kısa süren bir sevda değil ölümüne kadar bağlı ve sadık bir sevgili olarak aşklarını korumuşlardır...Daha nerde bu günleri bile mumla arayacağız, şimdiki yeni doğmuş nesiller artık cep görüntüleri ile biribirilerini tavlayacaklardır.. Bu ne kadar sağlıklı olacak Allah bilir orasını...Olmaz demiyorum teknoloji vasıtası ilede insan sevgiyi bulabilir bağlanabilir, hatta hayatlarını birleştirebilirlerde...Amaa eğer bu iki insan biribirini iyi tanıyabilmişse sevbilmişse derler ya "huyu huyuma suyu suyuma" olur ise aşk uzun süreliliğini korur yok eğer bir kara kaş bir kara göz ile bu aşkın temeli atılmış ise hiç kimse kusura bakmasın pamuk ipliğine bağlı bir bağ olur daha bir arpa boyu kadar adım atılmadan büyük olasılıkla çözülür gider...
birde aşk ne kadar saklı tutulur ise o kadar anlam kazanır yok eğer dillere sakız olmuşsa çok konuşulan şey arsız olur ve biter...
DİYOR ÜSTADLAR..57 Yorumla
Soran+1 yılsen yazar olmalıydın:)
- +1 yıl
:)) :)) yok bu sefer ki biraz alıntı. Anonim bir yazıdan esinlenerek kendi cümlelerimi katarak yazdım. :)) ben ve yazarlık :)) hiç uyumlu bir ikili değil ben sadece gömlünden geçeni buraya yazı olarak aktarıyorum hepsi bu. Yazarlar durgun,sakin, düşünceli olur kanımca. Benim gibi haylaz, gece kuşu, anı yaşamayı seven biri olmaz. Ne biliyim hiç partilere, eğlencelere düşkün bir yazar duymadım açıkçası. :)
Soran+1 yılama sıkılmadan yazmakda marifet..bazen benim tek kelime yazasım olmuyo..:))
Soran+1 yılo yazar..nerdeyse genelde her sorumda destanı var..nazar değmesin:))
+1 yılKendini bir sey sanan kızlar hakkında öğrendiğim varsa o da şudur. Aslında bir halt olmamalarina rağmen, hödük kız kalkanları sayesinde hepsi birbirini gaza getirerek güzel olduklarını sanırlar. Örneğin bunlar beraber kuaföre girip çıkarlar ve bir fön attırıp birde allık sürdüklerinde kendilerini güzel zannetmeye başlarlar. Özellikle es kaza bir kaç amele tarafından arkadaşlık teklifi aldıktan sonra gözleri iyice körleşir.
Ne yazık ki bu süreç 30 lu yaşlarına yaklaşıpta artık teklif veya iltifat almamaya başladıklarında ve Hödük kız kankalarından ayrıldıklarında değişmeye başlar. 32 yaşlarında kendilerine yakışan hödüklük seviyesindeki hem kel hem Fodul üstelik ebleh bir erkekle evlenip bu macera bitebiliyor.00 Yorumla
ulaşılmazlık bir karakterdir bazı insanların ruhu böyledir ama böyle olmayanlar tamamen şansı bitmişmidir hayır bitmemiştir bide bu ruhun çakması vardır oda kurallı oyundur ulaşılmazlık oyunu.bu nası oynanır.o 5 arar sen 1 arasın her telefona çıkmazsın hayatının 2. sırasına hatta 5. sırasına onu atmış daha önemli işlerin varmış numarası çakarsın.randevularını son dakikada iptal eder ama aynı zamanda aaa tabiki senden önemli değil ama mecburum dersin.kafa karıştırırsın.seviyor gibi konuşur aksi şekilde davranırsın.o seni çözmeye çalışmakla uğraşırken bir bakmışsın aşık olmuş ve seni ulaşılmaz olarak görmüş.ama tabii bunun bi bedeli var kaybetme riskinide göze alacaksın.hahaha:)
20 Yorumla
ulaşılmaz kız olursan herkes sana bkar senin hakkında konuşur ama yanınd fazla adam olmaz bi açığını yakalamaya çalışır sonra tepene binmeye çalışırlar ünlü bir sanatçı olmak gibidir zor iştir şöhreti taşımak tüm bunlara maruz kalırsın ama bunları taşıyabilmen için baskın karakterli olman lazım yani gelen topları akıllıca karşılayabilmelisin yoksa o şöhretin altında ezilirsin ezerler.Ulaşılmazlık iyi bişey değildir zannedersem sen o konumu değil o konumun getirdiği duyguyu tatmak istiyosun.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılUlaşılmaz zor bişey değildir en azından bişeyi yanlış yazdım bir şey olacaktı neyse geri dönüp düzeltemem şimdi :)
Nasıl ulaşılmaz olunur.
İlk önce bir sevgili yapılır.
Ardından telefon kapatılır.
facebook tarzı siteler kapatılır ardından
Japonya'ya taşınılır11 Yorumla
Soran+1 yılkomikdi:)) süper ama...
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 508 cevap paylaştı. Ulaşılmazlık insanın kendisine belirlediği hedeflerle olur.Az zamanın varsa özellikle kendi özel hayatın için bu insanlarca dikkat çekiyor istemez istemez sana yaklşmak istedikleri zaman seni ulaşılmaz görüyorlar ama şanslarını sonuna kadar kullanmadan edemiyorlar.
10 YorumlaUlaşılmaz kız olunmaz. Ulaşılmaz insan olunmaz daha doğrusu. Çünkü herkesin bir yumuşak karnı vardırç Oraya dokunulduğunda yelkenler suya inerç Zaten pek hoş bir şey de değildir ya ulaşılmaz olmak. Ne yapacaksın o kadar yüksekte. Donarsın tek başına. İzin ver de birisi olsun yanında seni ısıtacak. :))
01 Yorumla
+1 yılvallahiç tavsiye etmem böyle yapanlara üniverstede kimse ulaşamıyo sonra son sınıfa gelen kız görücü usulune kalcanı anlayınca son sınıfta ne bulduysa artık şansına gidiyo ...:)
21 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi tespit.:)
Gsm hattını kapatırsan ulaşılamaz olabilirsin. örnek: aradığınız kıza ulaşılamıyor.
41 Yorumla
Soran+1 yılgüzel..:)
Burnun biraz havada olsun, tenezzül etme hiç bir erkeğe, soğuk davran, iltifatlara cevap verme, ya da kısaca sağol diyip geç, erkeklerle yüzyüze gelme. Ama bunları yaparken güzel, bakımlı olman, iyi giyinmiş olman şart.
31 Yorumla- +1 yıl
32 yaşına yaklaşıncada 😲🤤
hayat zordur ama bende kolay kiz sayilmam yani sozunu diyorsun zor kiz gec elde edilen isyankar kizdir bence ama elede iyi deyil mence kendileri istiyorlar ama yapmiyorlar zor elde edilecek olduklarini gostermek icin bu yuzdende oz istedeklerinende mahrum olurlar
00 YorumlaÖncelikle seni gördüğüme tekrar sevindim.
Ulaşılmaz olmak farklı birşey ulaşılmaz olmaya özenmek farklı birşey. Bence doğal olmalısın gerektiği yerde hayır demeyi bilmelisin. Hem ulaşmak istenildikten sonra kimse ulaşılmaz olamaz =)03 Yorumla
Soran+1 yılsagol.bende seni gördügme sevındm..cok haklısın..
Soran+1 yılbeni kimse sevmiyorkı.
+1 yılUlasılmaz kız olma yoksa saçma sapan tipler hep pesinden kosar
40 YorumlaUlaşılmaz kız 30'undan sonra evinde kedi besleyen ve yanlız kalan kadındır. Ulaşılmaz kadın yoktur olamaz ama ulaşılmaması gereken ve ulaşmak için zahemete bile girilmeyecek kadın vardır...
10 Yorumla
+1 yılçıkarsın yolu olmayan bir tepeye ..orada bile ulaşırım en azından helikopterle..ulaşalıbilecek şeyleri hayal eder..kendimi kasmam
21 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerı evet dedırtmedıgı kız ya ulaşılmazdır ya or...
Bırtek ulaşılmaz kız vardır krıterlerı ugruna zekasıyla erkeklerı eleyen kız...10 Yorumla 18-22 yaş arasındaki kız tribi bu senin dediğin yok öyle birşey... Kafası düz çalışmayan erkeklerin yegane eğlence aracıdır.
20 YorumlaEvet nasıl olunuyor muş :))))
Ne amaca hızmet edecek bu sorun merak ettım açıkcası20 Yorumlakısa bir müddet ilgi çekici olabilir ama sonra hemen soğutur kendinden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeride bıraktıklarımızı özlüyor, elimizin altındakinden sıkılıyor, ulaşamadıklarımıza tutuluyoruz.
ulaşılmaz hep aşık olunandır. burnun havada bi tip ol yeterli10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli somurt, erkeğin başının etini ye, pasaklı dolan, iltifat etme, hoşgörü gösterme, aşırı kıskanç ol, bol bol sorgula.
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam güzelmiş..bunları yapcam:) sağoll
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Her zaman.
+1 yılulaşılamayan kız kendinden hiç bir şekilde taviz vermeyen kızdır ..
10 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir şeydir, hiç sevmem ulaşılmaz kızları:)
00 Yorumlaulaşımın aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık halidir...
00 Yorumlaniye kompleks yaptın ...
11 Yorumla
Soran+1 yılkompleks benim ikinci adım...
+1 yılUlasilmaz kiz yoktur ona ulasamayan erkek vardir
31 Yorumla
Soran+1 yılbu da bi yönden dogru.
... Ayıcıklı jelibon ye !
01 Yorumla
Soran+1 yılçok yerim ben ayıcıklı jelibon..
+1 yılUlaşılmaz kız olunmaz, doğulur.
00 YorumlaHayır demesini bilen kız ulaşılmaz kızdır
00 YorumlaÖyle Bir kız yok...Tabi huri değilsen dünyada...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle kız olmaz olsun çok itici
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat