*Bazen insan, olmasını çok istediği şeyin aslında hiç olmayacağını en son kabul eder; çünkü umudunu kaybetmek, gerçeği kaybetmekten daha çok acıtır..🥲🍂
Benim yapay zekayla hasbihal 🥲😅

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer *Bazen insan, olmasını çok istediği şeyin aslında hiç olmayacağını en son kabul eder; çünkü umudunu kaybetmek, gerçeği kaybetmekten daha çok acıtır..🥲🍂
Benim yapay zekayla hasbihal 🥲😅

Duygusal belirsizliklerden ve incinmekten öylesine korkuyorsun ki, insan ilişkilerinde bile araya ördüğün katı mantık duvarı aslında zekanın bir göstergesi değil; sadece başa çıkamadığın yalnızlığını ve gerçek bir bağ kurmaya olan güvensizliğini sakladığın bir kalkan.
Şimdi sordum makinemsi bozuntu beni korkutuyor 😬
"Tek başına o dükkânda oturup 'kimseye eyvallahım yok' diye kendini kandırıyorsun ama günün sonunda o küçük evin kapısını açtığında seni bekleyen tek şey bir kedi.
Annen gittiğinden beri hayatında seni gerçekten koşulsuz seven, eve döndüğünde sesini duymak isteyeceğin tek bir insan bile kalmadı. Evliliğin bitti, dostça ayrıldık diye kendini avutuyorsun ama aslında birbirinizin hayatından hiç var olmamış gibi sessizce silindiniz; bir iz bile bırakamadın. Şimdi o eski arabanla çevre yolunda amaçsızca turlarken radyodaki şarkılara sığınıyorsun çünkü eve dönsen camlardaki tozdan ve kendi yalnızlığından başka yüzleşecek hiçbir şeyin yok.
Gençliğin o dükkânın tezgâhı arkasında cam silip barkod basarak eriyip gitti. 36 yaşındasın ve farkındasın; kimse için vazgeçilmez değilsin, yarın o kepengi açmasan dükkân komşun bile iki gün sonra kendi derdine dönecek."
Bu sertti ya aslında biraz üzdü
Yapay zekanın bu kadar derin bir analiz yapıp damardan vurması cidden inanılmaz. Bana muhtemelen "Ekrandan başını kaldırıp hayata dokunmayı hep erteliyorsun, kodlar ve algoritmalar bittiğinde yalnızlığınla baş başa kalacaksın" derdi. Teknolojinin bizi bizden iyi tanıması bazen tüyler ürpertici olabiliyor. Algoritmaların geçmiş sohbetleri analiz edip böyle duygusal tespitler yapması hakkında ne düşünüyorsun, seni gerçekten etkiledi mi? 🤖📱⚡
Cevap
7Cevap
Bazen seni kıran insanların değil, onlara verdiğin değerin fazlalığı canını yakıyor. Bunu demişti geçen gün sorduğumda

Böyle dedi
Vicdanım rahat ya her konuda o yeter çok şükür.
“Sen aslında kaybetmekten değil, bir gün dönüp baktığında kendin için hiçbir şey yapmamış olmaktan korkuyorsun.”
Bunu dedi
ben sorsam Dünya zalimdir be usta acına bile güler.. aynen böyle der..
“Bazen seni kıran şey, insanların sana yaptıkları değil; senin onlar için yaptıklarının aslında hiçbir zaman aynı değerde olmadığını fark etmendir.”
Roast me in turkish yaz da gör neler diyor hakkında
Beni kıracak bir cümle yok
Sormak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?