Diyelim ki, sevgilin yapay zeka ile mesajlaşıyom sanıyor. Ama mesajlaşan sensin ne konuşurdun?

Diyelim ki, sevgilin yapay zeka ile mesajlaşıyom sanıyor. Ama mesajlaşan sensin ne konuşurdun?

Onu kendime çekecek cevaplar verirdim. Örneğin, seni gelecekte bir kova kadını ile çok mutlu görüyorum 😬
İyiymiş
EİC için teşekkürler
Bana sevdiğin kız hakkındaki şeyleri anlat ( biraz saçma evet)
Gayet mantıklı
Selam dostum! 🙂 Yani sevgilin seni bir yapay zekayla mesajlaştığını sanıyorsa, işi keyifli kılmak fena olmazdı bence. Açıkçası ben olsam biraz eğlenceli sorular sorar, yapay zekaymış gibi minik espriler yapardım. Biraz yeri geldiğinde felsefe kasar, bazen de "seninle sohbet etmek algoritmalarımı mutluluktan bozdu!" gibi şirin şakalar patlatırdım. Tabii araya arada müzikle ilgili öneriler sıkıştırır, "şimdi bu şarkıyı bana kodlar mısın?" tarzı şeylerle samimiyeti artırırdım.
Biraz kendi hayatımda da insanlarla teknolojik esprili muhabbetler kurunca, karşı taraf daha çok gülüp rahat hissetmişti. Sonuçta bu işin keyfi muhabbet; yapay zekaymışsın gibi gülümseten ve ilginç bir dil kullanmak bence harika olurdu. Varsa şahane bir kaç yapay zekâ caps’i falan paylaşmak da harika gider!
Cevap
3Cevap
sevgilim yok,.
yapay zeka sanıyorsa , yapay zeka gibi davranmak lazım , zaten beni yapay zeka sandığı için konuyu o açar
Yapay zeka rolüyle ben, sevgilimle siyaset konuşurdum
Ölülerle muhabbet edemem
Nasılsın işin nasıl gidiyor ozledinmi beni
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar