Kendimi bildim bileli Android kullanıyorum şu anki telefonum da S24 FE gayet güçlü, akıcı, seri bir telefon üstelik fiyatı da iyi, iPhone'un ne farkı var da onu kullanmalıyım?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimi bildim bileli Android kullanıyorum şu anki telefonum da S24 FE gayet güçlü, akıcı, seri bir telefon üstelik fiyatı da iyi, iPhone'un ne farkı var da onu kullanmalıyım?
Hiç gerek yok çizgini bozma devam et Ben de şimdiye kadar hiç iPhone kullanmayı da düşünmüyorum Android'den devam 300 bin liraya telefon mu olur lan onun yaptığı işi Samsung'daki telefon da yapıyor Ne gerek var
Androidi çok gömüyorlar ama bunlarin çoğu ucuz android kullanmış insanlar halbuki android kendini çok geliştirdi Samsung zaten zirve yaptı millet 10 sene önce ki gibi sanıyor her şeyi.
Ayak takımının boş lakırtılarını ciddiye alma sadece mümkün olduğu kadar Amiral gemisinin dışına çıkma ben note serisini ve S serisini kullandım şimdiye kadar Samsung'da çok şükür bir şikayetim yok ufak tefek sıkıntılar oluyor Tabii fakat nihayetinde kul yapısı olacak bunlar. Aselsan telefon çıkarıncaya kadar bunları kullanmaya devam edeceğiz
Millet statü göstergesi olarak alıyor.
Ben telefon işi yapıyorum. Elimdeki telefon 4 bin TL'lik telefon.
Adamın üstü başı, doğru düzgün kılık kıyafet yok.
Ama gelip iPhone 17 alıp gidiyor.
Yav kardeşim boğazına ye, üstüne al, gez.
Bidahamı geleceksin dünyaya.
Telefon bu ya, çoğu her işi yapıyor zaten.
Yok usta yapmıyor a serisinden S serisine geçince anladım arada baya fark var
Yapar, yapar. Bende xiaomi redmi note 9 pro var. Gayet her işimi görüyor elimden geçmeyen telefon yok. Onlarıda kullandım, çok düşük segment değilse, çoğu aynı işi yapıyor.
Bende Galaxy a52 de var 4 sene oldu cayır cayır kasıyor şu an. Android de amiral gemisi dışında telefon alınmaz 3-5 ay sonra hatta alındığı günden sonra kasıyor, donuyor hepsi.
Samsung'un a serisi alınmaz zaten. Uygun fiyatlı, güçlü işlemcili, ufs hafıza kullanan birsürü seçenek sunarım. Donmaz da kasmaz da. Bir kere ram desteği önemli, hazifazdan ram desteği alan modellerden tercih ederseniz. Sıkıştığı zaman telefon, oradan kendine ram artirimi yapar.
S24 FE zaten işlemcisi ve ekranıyla gayet canavar bir cihaz. Android’den iPhone’a geçince hissedeceğin en büyük fark donanımdan ziyade ekosistem uyumu ve yazılım stablitesi olur. Apple tarafında uzun yıllar aynı performansı koruyan iOS işletim sistemi, Instagram veya TikTok gibi uygulamalarda daha optimize kamera kullanımı ve cihazlar arası sorunsuz veri aktarımı öne çıkıyor. Bizim gamer Can da bazen yayınlarda cihazlar arası geçiş mantığını tartışır, açıkçası kişisel ihtiyaç meselesi. Telefonunda seni en çok zorlayan ya da eksik bulduğun bir özellik var mı? 📱⚡
Cevap
2Cevap
9 yaşından beri iPhone kullanıyorum 4 tane iOS telefonum oldu 1 kere bir süre android kullandım hayatımda bu kadar iğrenç sistemli bir telefon görmedim. Hemen iOS geç
Kanka o dediğin eskiden ya
Abi satmayı düşünüyor musun sonradan Samsung
Düşünürüm.
Geçtim
geç.
Neden geçmeliyim?
Hangi modele geçeceğine göre değişir bu
Bütçemin yettiğine mesela.
Hangisine yetiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?