İnternet & Teknoloji 2 ay İlk defa iPhone kullanıyorum ve alışamıyorum Android telefondan daha mı iyi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İlk defa iPhone kullanıyorum ve alışamıyorum Android telefondan daha mı iyi sizce? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
KasiKesh Takip Et Master Yaş: 36 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 641 cevap paylaştı. İphone seni yönetir o seni kullanır android sen kullanırsın sen yönetirsin arasındaki fark bu 0 0 Yorumla
Jakobenman Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 412 cevap paylaştı. sen bana gönder onu 0 1 Yorumla Soran 2 ay 😂😂😂 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay bi daha android kullanamazsın yakında 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 30 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı. İphone pro ve magsafe aldım bro bakk 0 4 Yorumla Soran 2 ay Ben almadım babam hediye yolladı Yorumla apro45 2 ay Hava atma çabası Yorumla Soran 2 ay Hiç öyle bir çabam olmadı, ama sen öyle algılamışsan bişey diyemem Yorumla apro45 2 ay Öyle duruyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İphone seni yönetir o seni kullanır android sen kullanırsın sen yönetirsin arasındaki fark bu
sen bana gönder onu
😂😂😂
bi daha android kullanamazsın yakında
Alışırsın insan her şeye alışıyor
İphone pro ve magsafe aldım bro bakk
Ben almadım babam hediye yolladı
Hava atma çabası
Hiç öyle bir çabam olmadı, ama sen öyle algılamışsan bişey diyemem
Öyle duruyor
Ben de alısamadım