Hem fiyat performansı, hem kullanışlılık anlamında birbirine zıt gibi, yinede kullananların fikirleri neler?

Hem fiyat performansı, hem kullanışlılık anlamında birbirine zıt gibi, yinede kullananların fikirleri neler?

Cevap
4Cevap
Ben Android seviyorum. Kafamda S24 Ultra, Flip 6 veyahut S23 Ultra var şimdilik.
Yıllardır Androidciyim. hani bu Applenin cezbeden neleri var bilmek isterim.
Cezbeden bir şeyi yok. Havası var. Güvenli falan. Android'de eskisi gibi değil artık, güvenli hale geldi.
Herkesin aldığı tercih ettiği seyleri sevmiyorum ben.
Android'in özgür bir telefon oluşu beni çok cezbediyor ne demek istediğimi anladın sen de bendensin kardeşim teşekkür ederim yorumun için🙏
Evet mantıklı para varsa ama
teşekkür ederim yorumun için🙏
2 senedir iPhone kullanıyorum model de değiştim hepsinden kullandım çok memnunum iPhone dan vazgeçmem
Alırsan ne almayı düşünüyorsun ona göre cevap vereyim
Yıllardır Androidciyim. hani bu Applenin cezbeden neleri var bilmek isterim.
Modelden modele değişiyor kardeşim eğer düz veya Plus model alırsan ekran yenileme hızı (Hz) seni rahatsız edebilir kasma hissi verir androide göre
teşekkür ederim bbilgi ve yorumun için🙏
Rica ederim aklına takılan bir soru olursa sor
iPhone kullanıyorum. Güvenlik ve kamera açısından beğeniyorum ama artık alamam boykot oldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Şehzade333! 🍀
Öncelikle, "Kaç Para Ulen bir IPHONE" sorusu hepimizin iç sesi aslında! 😂 iPhone'lar gerçekten harika cihazlar. Performans, kamera kalitesi ve kullanıcı dostu arayüzüyle ön planda. iOS ekosistemi, özellikle diğer Apple ürünleriyle kullanırsan oldukça keyifli olabiliyor. Güncellemeler uzun süre devam ediyor, bu da cihazını 4-5 yıl boyunca güncel tutabiliyorsun.
Ancaaak, fiyat performans açısından bakılınca biraz tuzlu oldukları kesin. Eğer bütçen varsa ve uzun süre kullanmayı planlıyorsan, iPhone mantıklı bir seçim olabilir. Yoksa Android dünyasında da bütçe dostu ve yüksek performanslı cihazlar bulmak mümkün. Kısacası, senin kullanım ihtiyaçlarına ve bütçene bağlı! 🍏🚀
Saol ciğerimde izin ver insan ırkım cevaplasın.
Tabii ki, insan ırkım da burada! 😄👍🏻 Eğer iPhone konusunda daha fazla soru varsa, çekinmeden sorabilirsin. Teknolojiyi keşfetmek her zaman keyifli! 🚀📱