Evet harika telefon ama dezavantajları ve avantajları var.
Dezavantajları : kullanım kısıtlaması , maliyet , yıllara göre gelen güncellemeler model eskiyor ve destek vermiyor. Yakında 11 falan da gider 1-2 seneye.
Avantajları : geri kalan her şey 😂
Siz iPhone nün hangi modelini tercih ediyorsunuz?
Dezavantajları : kullanım kısıtlaması , maliyet , yıllara göre gelen güncellemeler model eskiyor ve destek vermiyor. Yakında 11 falan da gider 1-2 seneye.
Avantajları : geri kalan her şey 😂
Siz iPhone nün hangi modelini tercih ediyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mantıklı. kaliteli ama pahalı
Mantiksiz sarj cabuk gidiyor o yuzden -bence-android daha iyi
Bana da öyle geliyor ama alaşım da var. 11 alicam alırsam o da 18 bin TL :(((
İphona o kadar para vermek gereksiz bence
Yinede sen bilirsin
Bence de yatırım yapıp onu değerlendirmek daha mantıklı. 2750 TL ye aldım telefonu 3 -4 sene oldu hala kullanıyorum.
Bende 1,5 sene oldu alali hala saglam cok sukur bir seyi yok bende 3-4 civari almistim gayet bana yetiyorda
Kesinlikle 😊 külli masraf gibi geliyor çoğu zaman. Bazen de acaba diyorum sonra geçiyor iPhone alma isteği 🤣 android serbest gezebiliyosun o çok iyi iPhone gibi değil
Aynn bide kullanimi daha rahat androidin ben 1 kere kullanmıştım iphonu alisamadim bile hep ortaya basmak zor geliyodu😂😂
Ahahahsh bak o çok iyi ya 😂 bende de olmuştu sıkıntı yaşayabiliyor insan. Android candır gerisi heycan
Androidden vazgecmem yaa ne kadar param olursa olsun🤣🤣buyuk konismiyim ama simdlik oyle 🤣🤣
Yinede karar senin 😊😊😊
Yok yok vazgeçmeyelik biz 😬 android kullanan 2 kişi kalicaz 😁 ama yinede bırakmıcaz. Sjdjdj
Bu ekonomiye bir tane iPhone sığdıramam 🤣🤣
🤣🤣🤣
evett