Önceden İphone kullanıpta sonradan Androide geçenler beni çok iyi anlar. Asgari ücretle çalışan birisi için taksitle yeni bir iphone almak sizce ne derece mantıklı?
İyi kullanırsan senerlece seni idare eder, öyle düşün. Android bir telefon alıp 2 sene sonra kasmalarla donmalarla uğraşmak yerine iPhone alıp en az 5 sene rahat kullanılabilir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok haklısın çünkü telefonu o kadar temiz kullanırım ki gerçekten de uzun yıllar gidiyor ben 5-6 sene kullandıktan sonra şu anda da annem kullanıyor znwhznw
yanii aman aman bi farkları yok ama farkı olan özellikleride var zamanında 11'e 7K çok diye almadım sonra 13'e 16K diye almadım aklıma tüküreyim. ama işte almışken yeni alayım bayaa bi gitsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi kullanırsan senerlece seni idare eder, öyle düşün. Android bir telefon alıp 2 sene sonra kasmalarla donmalarla uğraşmak yerine iPhone alıp en az 5 sene rahat kullanılabilir.
çok haklısın çünkü telefonu o kadar temiz kullanırım ki gerçekten de uzun yıllar gidiyor ben 5-6 sene kullandıktan sonra şu anda da annem kullanıyor znwhznw
Ya iPhone kalitedir. İstersen eski modellerimi al farketmez?
kankaa üzerinden bayaa geçti 13 alıcaktım şu anda da 14 serisinden birisini düşündüm ama emin olamadım
Yaa bi şey söyleyim mi? Asgari ücret ile ise o kadar para verme. 11 veya 12 al zaten hiç bi farkı yok emin ol.
yanii aman aman bi farkları yok ama farkı olan özellikleride var zamanında 11'e 7K çok diye almadım sonra 13'e 16K diye almadım aklıma tüküreyim. ama işte almışken yeni alayım bayaa bi gitsin
Ben 11 i 7k ya almıştım mesela. Abim 13 pro almıştı 20k ya. Kamerası hariç hiç bi fark yoktu.
ya şimdi şöyle teknoloji ile aran nasıl bilmiyorum ama mesela 14 ile 14pro'nun işlemcileri farklı bunun gibi ufak tefek farklar var
asgari ücretle çalışıp iphone almak saçmalık. hem açız diye yetmiyoer diye bagırmak hemde iphone almak? çelişki var
Daha iyi seçenekler vardır mutlaka
Mantıklı mı? Tamamen canım
Mantıksız