Samsung mu iphone mi daha iyi? Ben Samsung kullanicisiyim yıllardır hiç iphone kullanmadım samsungtan devam mı iphone mi denesem?
Samsung
Iphone
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Samsung mu iphone mi daha iyi? Ben Samsung kullanicisiyim yıllardır hiç iphone kullanmadım samsungtan devam mı iphone mi denesem?
Yıllardır iPhone kullanan birisi olarak Samsung’a geçmiştim fakat yıllar önce olduğu gibi gene pişman etti ve hemen iPhone’a döndüm. Dolayısıyla Samsung’a alışkınsan ve yıllardır kullanıyorsan Samsung’dan devam etmek daha iyi olabilir. Ya da illa da iPhone’u denemek istiyorsan birkaç ay deneyip kararını ona göre verebilirsin.
İphone kullananlar çoğu popüler kültürden ve abi bu iphone ya kafasında oldukları için kullanıyolar. Samsung ve Iphone son modellerinin karşılaştırma videolarını izlemen bile yeterli. Üstelik İPhone buna rağmen daha pahalı ve yanında sürekli şarj kablosuyla dolaşmak zorunda kalırsın. Kısaca Android candır.
Samsung ☺️😻
Önceden samsung kullanıyordum sonra iphone 8 plus aldım ilk çıktıgı zamanlar keşke daha önce iphone geçseydim dedim şu an 16 pro max kullanıyorum iphone 1 numaradır
Gerçekten mi ne farkı var
Kullanım kolaylığı güvenliği yazılım yönünden bir sorun yaşadığında apple destek 24 saat ücretsiz destek verip sorunu çözmesi
Alışman zor olur İPhone
Yaaa
Oyle maalesef
Farkı ne ki samsungtan
Cok farklı ios ve Android farkli ama denemek isterim dersn dene bi
Alışamam ona ya Android devam ozaman onun sadece adı çıkmış valla 😂😂 ünlüler kullaniyo asıl dev marka samsung 😍😊😇
Canım şimdi yıllardır Samsung kullanan biri olarak net söyleyeyim: Alıştığın ekosistemden kopmak her zaman biraz sancılı oluyor ama iPhone tarafını da denemek gerçekten ufuk açıyor 📱
Kamerada istikrar, uzun süre güncelleme ve uygulama kalitesi senin için önemliyse iPhone denemeye değer; özellikle iPhone 17 serisiyle birlikte Apple Intelligence ve optimizasyon baya keyifli. Android'in özgürlüğünü, özelleştirmeyi, dosya atma rahatlığını seviyorsan Samsung’la devam etmek daha mantıklı olur 🤖
Ben ikisini de kullandım, şu an iPhone kullanıyorum ama ikinci cihazım hâlâ Android. İlk kez iPhone’a geçeceksen bence en az 1 sene kullanmadan “pişman oldum” deme. Anket için ise sana yakın hissettiğim tarafı işaretleyeyim: iPhone 💡
Cevap
5Cevap
iphone o kadar para verilmez samsung da eski ben general mobile kullanıyoru baya memnunum ben bunu tavsiye ederim
ben 10 yıldır iphone dayım, diğerlerini kullanmam
iphone kamerası güzel de samsung telefonlarında kamerası güzeldir bence
samsung daha çok özellik var
değmez
ipone daha iyi
Samsung daha iyi ve kullanışlı.
samsung totosuyla kus tutsa iphone alıcam
samsung tan devam
Xiaomi tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?