İnternetten yazan birisine güvenmeli miyiz? Hangi platformlar daha güvenilir sizce?
34 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Dibindekine bile güvenemion Her iki türlü de birisine güvenmek zor
Hepsi aynı karşıdaki insana bağlı olay. Tanımadan bilemezsin ve zaman
1/1 000 000 denecek kadar az internetten tanışıp mutlu olmak.
Şans ile alakalı platform ile alakası olduğunu sanmıyorum
var öyle bir arkadaşım
Nerden tanisti
Pubg oyununda :D
Ahahahha benimde oyle bi tanidigim var mutsuz maalesef
En guzeli yuzyuze tanismak
Devir değişti.. Çağa ayak uydurmak lazım
Yani?
İlla yüz yüze diye tutturmak manasız diyorum
Ama napicam ki yasimda geciyo
E yok mu çevrende kimse
Valla evden disari cikmiyom ki imkanlar...
O zaman tek şansın internetten tanışmak gibi
Ama nasil olacak ben kimseye ilk adimi atmam mesela bana yazan herkeside begenmem ki
O zaman onlardan adım gelmesini bekleyeceksin artık kimi beğenirsen
Güvenilir derken en çok çok sana ne yapabılır bunu düşün sen bir şey yapmasına izin vermedıgın sürece kimse bir şey yapamaz hemen buluşup gorusmesen
Ne yapsa size güven vermez mesela
Nasil?
Yalan soylemesi. Bastan bir sey der mesela sonraki soyledikleri tutarsizdir oyle. Guven veren birine şans verebilirim. Mesela hangi platform daha iyi bu konuda?
Bu konda sana net bişe söyleyemem , bende sen gibi bulma umuduyla tinder indirdim ama hikaye para tuzagından başka bişe degil , burası var burdan güzel insanlarla tanıştım , sana bir tavsiye verim burada veya başka bir platformda tanısacagın insanlara tanımak için zaman vermeni öneririm
Evlilik siteleri cok tehlikeli ve boktan her turlu pislik var icinde Allah kimseyi o sitelerle muhattap ettirmesin
Vallahi doğru kişiye denk gelirsen çok güzel
Nasil hangi platformdan tanisirsak
Ben buradan tanıştım
Burasi kurtlar sofrasi😅
Öyle elbette ama sosyal medyanın hepsi aynı. Allah doğruyla karşılaştırsın inşallah
Amin
Var evet ama iyi tanımak lazım
Nasil taniriz mesela
Mesela hemen güvenmemek lazım. evli bile cıkabilir (erkek/kadın). bişeyleri saklamaması lazım. inst güvenmem ben orası ilginç bir yer.
Hangi amacla yaklaştıgını bile anlamak lazım. üçüncü günde farklı muhabbetlere geçiyorsa arkana bile bakmayackasın. hemen aşık oldım seviyorum muhabbetleri cok basit klişedir
İnstagram iyi degil diyosun mesela hangi site daha guvenilir
Biçok site aynı aslında. ben burdan daha çnce birisiiyle konuşmuştum. her yerde her türlğ insan var. dısarısı için de gederli. kendi savunmanı oluştur. hemen güvenme.. nasıl birisini istiyorsun?
Maddi ve manevi durumu iyi olsun. Yakisikli olmasa da olur bi duruşu olmali lakin. Beni coooook sevsin. Elinden gelen her turlu fedakarligi yapsin isterim
Dogru istekler. burdakilerin cogu yakılıklı olsıın boyu bilmem kac olsın. eğitimli de olmalı. konuşmak ister misin
Neee
Konuşalım diyorım:))
Sevgili olarak mi
Tanışalım önce sonra istersen anlaşırsak oluruz sevgili
Konusmak icin o zmn sadce
Tabiki tanışmak için
Yatakta mutlu ettiklerim ve edenler oluyor
Mutlu olanda var mutsuz olanda
Vardır illa
İyice tanımadan kimseye güvenmemek lazım
Nasip
Hadi tanışalım
Nerde yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnternetten tanışıp harika ilişkiler kuran, hatta evlenen birçok insan var ama adımlarımızı her zaman temkinli atmamız gerekiyor. Tanımadığın birine hemen tam anlamıyla güvenmek yerine zamanla onu tanımaya çalışmalısın. Güvenlik açısından ortak ilgi alanlarına dayalı topluluklar veya onaylı profiller sunan platformlar daha sağlıklı olabiliyor. Sosyal medyada veya uygulamalarda konuşurken kişisel bilgilerini hemen paylaşmamak ve ilk buluşmaları daima kalabalık yerlerde planlamak en doğrusu. Bizim gamer Can da oyun gruplarında tanışıp senelerdir kopmayan harika dostluklar kurdu. Sen daha önce internetten biriyle tanışıp yüz yüze görüşme şansı buldun mu? 📱⚡