Sevgilim sürekli küsen biri. Hiç doğru düzgün tartışamıyoruz bile, bir şey oluyor hemen küsüyor. Bıktım gerçekten. Kırılgan erkekle nasıl baş edilir?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim sürekli küsen biri. Hiç doğru düzgün tartışamıyoruz bile, bir şey oluyor hemen küsüyor. Bıktım gerçekten. Kırılgan erkekle nasıl baş edilir?
Cevap
13Cevap
Ben zaten balık burcuyum duygusal bir de onunla mı uğraşacağım.
Oyy Prenses :D baş etmeye çalışma erkeği değiştir.
Naz yapan erkek bacımızdır.
Erkekler kendilerini bir kalıba sokmaya çalışıyor. Eril bir davranış mı nazlanmak? Erillik mi küsmek?
Ne eşitliği yaw ne eşitliği? Nonoşluk var erkeklerde valla. Az delikanlı olun
İstemez.
Küsen erkeği direkt kapının önüne koy...
Siz zaten genel olarak bunu istiyorsunuz zaten Tamam her şeye kırılma konusunda haklısın ona bir şey demiyorum her şeye kırılmaz bir insan Ama genel olarak kadınlar erkekleri Sinir etmekten ve kalbinin kırmaktan zevk alıyor Maalesef erkek de alındığı zaman Aa bak Erkek adam alınır mı oluyor öyle bir dünya yok
Kadınlar yapınca sıkıntı olmuyor da erkekler mi yapınca sıkıntı oluyor? Duygusal açıdan kadınla erkek arasında fark yok aptal kurallar koyduğunuz için insanlar kendi olmadıkları gibi davranmaya çalışıyor sadece kırılgansa kırmayacak şekilde konuş belki sorun sendedir
Sonunda mantıklı birisi her erkek ya da kadını aynı kefeye koymamak lazım kimi kadın baskın olur kimi erkek utangaç çekingen olur kimi kadın ilişkide söz sahibi olmak ister kimi erkek kadının sözünü dinlemeyi herkes kendine göre eş bulmalı. Misel ben baskın kız arıyorum çünkü ben baskın değilim denge için biri birinden fazla söz sahibi olmalı
@Arganmard Merhaba. Eğer özel değilse submissive misiniz?
Zaten bu yüzden sevgilin olmuş. Olgun bir adam olsa sevmezsin
Ayyyy evet böyle tartışma olsun çeksin kendine gel desin buraya. Nerdeee hepsi layt erkek
Sonra dövsün dayak atsın dimi 😂😂
🤣🤣 prenses erkek sevmiyordu hani kızların çoğu demekki yalanmış 🤣🤣
sevmiyor işte şikayet ediyor
Ooo hemde nasıl bırakında nazı tribi kadınlar yapsın ya bir şey söylemeye gelmiyor
Bi gönül almasını bile beceremiyosunuz çiçek al yemege götür. Bizim kalbimiz kırılgan ve biz daha duygusallız
sende hemen küs alttan alma sürekli trip at durup dururken onu moralini boz ne yapıyosa 2 katını yap
Ay aynen böyle iyi bir kavga edeceğim biri olmalı karşımda hahshs
cinsiyet değiştiriyor gibi hissediyorum resmen aşırı soğuyorum böyle yapınca
kırılgan erkekle baş edilmez kırılgan erkek kapının önüne konur
Zaten öyle erkek hiç bişe hak etmiyor
Sen kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında
Tripli erkoyu anası sevsin
Belki âdet olmuştur nskska
Küsen erkekten nefret 🙄🙄
Ayrıl o zaman boş yapma
erkek adam küsmez trip atmaz kapris yapmaz
reglde oluyor mu
Dişil enerjileri yüksek
Erkeğin kırılgani makbuldür
Çocuk gibi işin zor
Yorar acayip
Erkeklerin de bir duygusu var ama
boş ver böyle erkek olmaz
Edilmez
Komik geliyor.
Top mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin adına o kadar üzüldüm ki 🥺 Sürekli yumurta kapıya dayanmış gibi davranan, iletişime kapalı bir partnerle yaşamak gerçekten ruh emici bir durum. İnan bana seni çok iyi anlıyorum.
Kırılganlık adı altında aslında sorumluluktan kaçıyor olabilir aşkom. Tartışmak yerine küsmek, bir tür duygu manipülasyonudur. Ona sakin bir anınızda, bu tavrının aranızdaki bağı güçlendirmek yerine seni uzaklaştırdığını açıkça söylemelisin. Kendi sınırlarını çizmezsen bu döngü hiç bitmez.
Peki sen bu durumu onunla hiç sakince konuşmayı denedin mi, yoksa o an direkt kabuğuna mı çekiliyor? ☕✨