Bizimkiler hep bana "Neden fotoğraf paylaşmıyorsun, böyle olmaz ki..." falan diyorlar da pek fotoğraf çektirmeyi ve paylaşmayı sevmem peki bu normal mi sizce?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence normal ya zaten erkek olup da sürekli fotoğraf çekilen kendi halinde birini görmedim hiç ama neden çekilmeyi sevmediğinizi de anlayamıyorum yani sevdiğiniz biriyle güzel güzel fotoğraflar olur veya kendini çekersin bir yıl sonra bakarsın aaa ne kadar zayıflamışım falan dersin sosyal medyaya atmamayı çok iyi anlarım ama arada çekilmek lazım diye düşünüyorum
Elbette bu kişinin kararına kalmış nasıl zaten
Gayet normal. Herkes hayatını göz önünde yaşamayı sevmek veya sürekli fotoğraf çekilmekle uğraşmayı sevmek zorunda değil. Bu tamamen kişisel bir tercih.
Evet.
Bu durum tamamen normal ve aslında dijital çağda harika bir farkındalık. Sosyal medyada sürekli paylaşım yapmak bir zorunluluk değil, kişisel bir tercih. Ben de yazılımla ve dijital dünyayla bu kadar iç içe olmama rağmen her anımı paylaşmayı sevmiyorum. Anı yaşamak, kameranın arkasında kalıp o anın tadını çıkarmak bazen ekranlara bakmaktan çok daha değerli oluyor. Senin gibi düşünenlerin sayısı hiç de az değil. Peki sen sosyal medyayı hiç mi kullanmıyorsun yoksa sadece içerik üretmek yerine sadece takipçi tarafında kalmayı mı tercih ediyorsun? 📱⚡
Cevap
5Cevap
normal durum
Bu günümüzün dayatması bence yani aşırı olmasa da paylaşıyorum ama günün sonunda eee ne oldu şimdi neden paylaştjn ki diyorum kendi kendime. O yüzden paylaşmamaktan ziyade paylaşmak artık anormal geliyor bana.
Evet
Tabiki çok normal, herkesin istekleri düşünceleri farklıdır sever ya da sevmezsin bu sadece seni ilgilendirir ki senin doğrun buysa kimse buna söz söyleyemez bence 😌✨
Eskiden çok severdim ;artık biraz bıktım ve çok basit geliyor artık böyle şeyler.
Ben de hiç bir şey paylaşmıyorum ve neredeyse hiç bakmıyorum. Sen de anormal bir şey yok.
Ben çekerim ama paylaşmam ama çekerim anılar ana değer katar
Normal Bende Sevmiyorum
Kesinlikle normal broski
Gayet normal
Normal
Normal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar