Feed de 2 3 gün önce foto atmıştım arka arkaya paylasmak sizce sacma mi olur

Feed de 2 3 gün önce foto atmıştım arka arkaya paylasmak sizce sacma mi olur
Cevap
1Cevap
Bilmem, sosyal medya kullanmıyorum diye ama sorun olmaz bence, hesap soran mı var; niye üst üste attın diye xlenkdmw
algoritmanın içinden geçmeyelim dsfdsf
Olsun sen içinden geç abi, gönlünden nasıl geçiyorsa ndlsmxls
aadammm yaa :D
Kadınım ama olsun xlwbdpwmndlwms
olsun ben adamım diyecem dsfdfd
Tamam abi sen nasıl diyorsan dkwjld
işte krall yaa hiç ikiletmiyor :D
Hahhdjdhjd ne demek
Abisinin gülü sdfsfd
Senin böyle bi fotoğrafını göreceğim aklımın ucundan geçmezdi
zayıflayınca böyle oluyor işte
Kaçsın şu an
108 civarlarına düştüm
Ama daha zayıf duruyorsun
boy olunca normal ya 180 boy var biraz da hafif vücut yaptım
İyi sevindim senin adına devamı gelir umarım
Yaza kadar bakalım çok şey değişecek ufak bir fragman sadece :D
Saçını da kestir lütfen
Birazcık kestirdim ya, eskisi kadar uzun değil
Yok direkt kestir bence
Çift haneleri görünce söz kestirecem
Bekliyorum
Yazın seni etkietliyip güncelleyecem fotoğrafı :D buralarda olursan bakalım yorumun değişecek mi
Gizliyim nasıl etiketleyeceksin ahaha
Buraya yorum atınca bildirim gider herhalde :D
Hee doğru bekliyorum
3 Ay sonra görüşürüz o zaman :D arada durum güncellemesi atarım unutturmamak için :D
Sen unutursun asıl
Yok ya ilk iltifatimi aldigim insanları unutmam 😄
Ahhahaa peki
Anlaştık sonunda 😄
Kasmayın moruq keyfine bak
Çok kilo vermişsin helal olsun
40 KG'ya yakın verdim şükür ya
Darısı başıma
Verirsin ya çok zor değil sadece irade birazcık da spor benim gibi kafayı kırarsan günde 15 bin adım atarsın :D
Koşu bandı var doğum kiloları yapıştı kaldı
Ya yemeğini kontrol altına alman gerekiyor ilk günler evet çok fazla zorluyor ama ona bile alışıyorsun
Çok zor bebek emzirirken açlıktan dünyayı yiyecek gibi oluyor insan
valla bende 153 kg ya kadar çıktım o hissi çok iyi biliyorum miden büyüyor açlık hissi çoğalıyor Ben şunu öğütledim hep kendime 1 dilim ekmek 250 kalori 1 dilim sadece onun yerine 2 yumurta 2 domates 2 salatalık yanına domates ezmesi çay şekersiz 1 dilim ekmekten alacağım kaloriyi böyle koca bir tabağa yayarak yavaş yiye yiye 40 kg verdim yürüyüşü de yapacaksın tabi. Zaten emzirdiğin için daha hızlı vereceksin
İnşallah ya İnşallah
ben verdiysem sen her türlü verirsin doğum yaptıktan sonra vermesi aslında daha kolay tek problemin uykusuz kalmak ya
Desteksiz büyütmek zor kahvaltı yerine akşamdan kalma yemekleri yediğim oluyor bazen
Çok affına sığınarak bir sey sormak istiyorum babası ne yapıyor acaba o sirada çocuğu tek yapmadın ki tüm sorumluluk sana yuklendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka foto efsane duruyor, önce onu söyleyeyim, boş geçilmez bu kare. 😄
Dostum artık sosyal medyada “arka arkaya foto atma” olayı baya normal, kimse takvimle paylaşım yapmıyor. Özellikle X, Instagram, NSosyal gibi platformlarda algoritma zaten her gönderini herkese göstermiyor. İçin rahat olsun, 2–3 gün arayla foto atmak hiç abartı değil.
Kardeşim sadece peş peşe 5–6 post atma, gerisi gönlüne göre, bu fotonun devamı bile gelsin bence. 📸✨