Arkadaşlar sizce babam bana kızmakta haklı mı?

Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum ben 21 yaşındayım şimdi konuya gelecek olursak biliyorsunuz ki 15 Ağustos'ta Türksat 3A uydusu kapandı yerine Türksat 5B diye başka bir uyduya geçildi tabii böyle olunca bütün TV kanallarının frekansları değişti bizde de eski nesil SD uydu alıcısı vardı bizdeki tüm kanallar da gitti yaklaşık 1 aydır falan bu televizyon yüzünden ben neler çekiyorum babamın televizyonsuz canı sıkılıyor ve bana sürekli kanalları sildirip yeniden aramamı söylüyor ben de günde en az 10 defa falan öyle yapıyorum ama kanallar gelmiyor sadece TRT kanalları NTV sonra TGRT Haber ve birkaç tane Arapça kanal çıkıyor televizyonda diğer kanallar yok şimdi bu yüzden babam bana dün kızdı sebebi ise biz dün babamla birlikte uyduyu alıp bizim yukarı mahallede bir televizyon tamircisi varmış oraya gittik 20-21 yaşında falan benim yaşlarımda genç bir çocuk dükkana bakıyordu sonra babam ona uyduyu gösterdi sonra o çocuk babama amca bu uydular artık çöplük olmuş baksana bunlar eski nesil uydu alıcısı yani SD girişli bunlar tüplü televizyonlar için yani artık bunların ömürleri doldu bunlar çöp oldu benim de elimde 450 tane böyle uydu alıcısı vardı ama ben hepsini çöpe attım sonra babam peki biz şimdi ne yapacağız dedi sonra çocuk babama yeni bir uydu alıcısı almanız gerekiyor dedi sonra bize yeni nesil uydu alıcıları gösterdi sonra babam fiyatını sordu çocuk bize fiyatları 2500-3000 TL arasında değişiyor sonra babam çok pahalı ben televizyonsuz kalsam da yine alamam benim o kadar param yok dedi sonra çocuk ama bunlar hem HD uydu alıcıları hem de Wi-Fi destekli yani isterseniz bununla internete de bağlanabilirsiniz dedi ama babam biraz sinirlendi yok canım ya ne olmuş bir uydu alıcısı 2500-3000 lira olur mu sanki dünyanın sonu mu gelmiş de bizim mi haberimiz yok diye söylendi sonra biz de almadık eski uydu alıcısını da alıp dükkandan çıktık sonra yolda gelirken babam bana biraz söylendi mesela bir ara aniden bana patladı sonra benim 25 yaşında bir abim de var galiba ikimizi de kastederek siz bu dünyanın insanları değilsiniz siz niye bu kadar pasifsiniz ya siz niye bu kadar çekingensiniz ya biraz girişken olun bak görmüyor musun o dükkana bakan çocuk senin yaşındaydı dükkana bakıyordu cin gibiydi falan falan dedi öyle durduk yere yani babam neden böyle bir şey dedi hâlâ anlamış değilim herhalde benim televizyonu yapamadığım için sinirlendi babam bana sen uğraşsan kafanı iyicene versen yaparsın diyor yani dün uydu alıcısı yüzünden babamdan yemediğim azar kalmadı mesela babam dün bir ara aniden bana patladı sonra benim 25 yaşında bir abim de var galiba ikimizi de kastederek siz bu dünyanın insanları değilsiniz siz niye bu kadar pasifsiniz ya siz niye bu kadar çekingensiniz ya biraz girişken olun sonra beni o dükkana bakan çocukla kıyasladı ve bana bak sen o çocuğu görmedin mi senin yaşındaydı dükkana bakıyordu dedi yani baya söylendi. Arkadaşlar sizce babam bana kızmakta haklı mı?

Arkadaşlar sizce babam bana kızmakta haklı mı?