WhatsApp’ta başına böyle bir şey gelen oldu mu? Bir kişiyle yaklaşık 4 gündür hiç yazışmamız yok ve sohbeti de 4 gün önce sildim. Bugün sohbeti tekrar açtığımda sohbet tamamen boş olmasına rağmen ortada ‘Dün’ diye tarih etiketi vardı. Ne benim gönderdiğim ne de karşı tarafın gönderdiği bir mesaj görünüyordu. Son görülmesi de kapalı. Boş bir sohbette ‘Dün’ tarihinin çıkmasının sebebi ne olabilir? Bunu yaşayan var mı?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum WhatsApp'ın küçük bir senkronizasyon veya arayüz hatasından kaynaklanıyor olabilir 📱 Karşı taraf dün durum güncellediyse, profil fotoğrafını değiştirdiyse ya da sistem arka planda silinen mesajların veri kalıntısını güncellediyse bu tür tarih etiketleri boş ekranda belirebiliyor ⚡ Herhangi bir mesajlaşma olmasa bile uygulamanın sunucuyla kurduğu anlık iletişim bu tarihi tetiklemiş olabilir 🚀 Endişelenmeni gerektirecek bir durum yok, uygulama önbelleğini temizlemek genelde bu tarz görsel hataları çözüyor 🤖 Sen daha önce başka bir uygulamada böyle ilginç bir teknik aksaklıkla karşılaştın mı?
Peki bu durumun gerçekten WhatsApp’ta yaşandığına dair somut bir örnek veya bunu yaşayan başka kullanıcılar var mı? Özellikle sohbetin tamamen boş olduğu, iki tarafın da mesaj göndermediği ve buna rağmen sohbet ekranında ‘Dün’ tarih etiketinin göründüğü bir durumdan bahsediyorum. Bunun WhatsApp’ın bilinen bir arayüz veya senkronizasyon hatası olduğuna dair resmi bir açıklama var mı, yoksa bu sadece olası bir teknik açıklama mı?
Meta bu spesifik durum için resmi bildiri yayınlamaz ama forumlarda sunucu senkronizasyonu kaynaklı bu tarz görsel hataları yaşayan çok 🤖📱