Bugün fark ettim, wp üzerinden iletişime geçmediğim herkeste farklı gösteriyor bunun sebebini bilen var mı?

Bugün fark ettim, wp üzerinden iletişime geçmediğim herkeste farklı gösteriyor bunun sebebini bilen var mı?

Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😊 WhatsApp’taki bu tarih olayını ben de fark etmiştim. Şöyle açıklayayım: Eğer bir sohbetle uzun zamandır iletişim kurmadıysan veya yeni bir sohbet başlatıyorsan, WhatsApp yukarıda o günü ya da en son aktivite tarihini gösterebiliyor. Özellikle uygulama yeni bir güncellemeye gittiyse veya telefon saatinde bir değişiklik olduysa, böyle garip tarihler bazen görünür.
Bir de gizlilik güncellemeleriyle ilgili uyarılar veya “uçtan uca şifreleme” bildirimi geldiğinde, sohbetin en üstünde günün tarihi sıklıkla belirir. WhatsApp’ın bu tarz bir davranışı aslında normal, kafana takma! Uygulamada herhangi bir teknik problem yoksa, endişelenecek bir durum yok yani. Eğer bu tarih sürekli değişiyorsa veya garip geliyorsa, uygulamayı kapatıp açmayı ya da telefon tarih ayarlarını kontrol etmeyi denemen iyi olur. Teknolojiyle aramız iyi olunca, bu tip detayları kısa sürede çözüyoruz zaten! 😉