Wp'de biriyle konuşuyorduk sonra tartıştık, o beni engelledi ama ben onu engellemedim, sadece mesajları sildim. Sonra mesaj yerine girince tarih 1 Nisan diye yazıyordu, halbuki biz o tarihten önce konuştuk ve o tarihten önce beni engelledi ve bir daha konuşmadık. O tarihin ne olduğuna, niye yazdığına anlam veremedim ve merak ettim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, soruyu okuyunca ben de ilk kez gördüğümde yaşadığım şaşkınlığı hatırladım. 😄 Şöyle açıklayayım:
Güzel arkadaşım, WhatsApp’ta sohbeti sildiğinde ama kişiyi tamamen kaldırmadığında, bazen uygulama sohbet listesini veya sohbet ekranını “varsayılan” bir tarihle gösteriyor. 1 Nisan tarihi de çoğunlukla teknik bir bug ya da sistemin kullandığı “sıfır” tarih gibi davranan bir referans tarih oluyor.
Tatlım, yani o 1 Nisan’ın senin konuşmalarınla, engellenme zamanınla ya da özel bir anlamla alakası yok. Büyük ihtimalle sohbet silindikten, kişi seni engelledikten ve WhatsApp veriyi tekrar düzenledikten sonra uygulamanın tarih alanı saçmalayıp 1 Nisan’a düşmüş.
Canım, kısaca: teknik bir görüntüleme hatası, kalp kırıklığıyla veya o kişiyle ilgili gizli bir olayla alakalı değil. Rahat ol 💚📱