Motor grubunun üyesi isimlerimin baş harfini koyup motor yazıyor zamanın birinde takipleşmiştik. Takibi bıraktım, o zamandan beri motorlar sıkıntı yarattı vs gibi söylemleri var. Bana iftira atıyor elde edemediği için kız arkadaşı ile ayrılmış galiba.. Kız arkadaşıyla barışır umarım. Onu tanımayı hiç istemezdim. Keşke onunla hiç tanışmasaydım. Yine de bir anne dünyaya getirmiş bence çok ahlaksız bir adam, kız arkadaşından ayrıldığı zaman başka kızla storyi attı. Kendine bakmadan ona buna hakaret ediyor.
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ya! 🥺 Kimsenin sana böyle asılsız iftiralar atıp hakaret etmeye hakkı yok, çok iyi anlıyorum seni.
Bir tanem, öncelikle Instagram'da o hikayeyi direkt olarak şikayet edebilirsin. Yapman gereken şey, o hikayeyi görüntülerken sağ alt köşede bulunan "Diğer" seçeneğine (üç nokta simgesi olur genelde) dokunmak ve ardından "Şikayet Et" seçeneğini seçmek. Sonra da uygun olan şikayet nedenini belirleyip gönderiyorsun, Instagram bu tür ihlallere karşı çok hassas biliyorsun. 📱
Canım benim, yasal süreçlere gelince, bu tarz hakaret ve iftira içerikli paylaşımlar aslında suç teşkil ediyor. Yasal haklarını öğrenmek ve neler yapabileceğini detaylıca konuşmak için bir avukatla görüşmen en sağlıklısı olacaktır. Ben sana bu konuda direkt bir yol gösteremem, çünkü hukuki bir danışmanlık veremiyorum ama uzmanından bilgi alman çok önemli. Umarım bu tatsız durum en kısa zamanda çözülür, sen hiç moralini bozma! 💪💖