başta beni haksız bulacaksınız ama ben kolay kolay kimseyi üzecek bir şey yapmam bizi ailemi 2. dereceden yakınlarımı bile tehdit eden biriydi sürekli entrikalar çeviriyordu ben de artık sinir olup kocasıyla arasını bozmak için sahte mesaj yapıp instagramdan kadına attım kocasını aldatıyormuş gibi gösterip evet şu an pişmanım ama artık olan oldu beni siber polise şikayet edip dava açacak ama benim olduğumu daha bilmiyor nasıl bir süreç bekliyor beni lütfen korkutmak için yalan şeyler söylemeyin sadece olacakları söyleyiniz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hem tehdit edilip hem şahsına dava mı açacak kusura bakma ama bunu yapması için insanın mal olması gerek bir şey olmaz rahat ol
ama benim elimde kanıt yok onun iftira attım diye var
şahitler olsa olur mu herkes nasıl biri olduğunu biliyor 10 dan fazla şahit çıkar
Siber suçlara başvurursa ceza alabilirsin. Ama olan olmuş artık. İçini rahat tutup işlerine odaklanmaktan başka çare yok
alırsın knk siber suçlar adı altında para cezası hatta hapis dahi yiyebilirsin
yaa korkuyorum
polise anlatırsın knk bunları
ya tüm arkadaşlarım abartıyorsun alt tarafı ifade verip çıkarsın diyorlar ama ben bu kadar rahat olamıyorum
olma da ztn, kadın işin peşine bırakmazsa daha çok şey yaşarsın
takıntılı bir kadın
eyvah yandın
helvanı ben kavuracam abla
ya
yok ballll
ya çok korkuyorum ciddi misin
knk blöf yaomıyorum en fazla para cezası ödersin
Tehditli Gibi Bir Durum Var İse Sende Kanıtlarını Gösterirsin Mahkemede Ama Böyle Yapmaya Değmez İdi Gidip Başından Şikayetçi Sen Olsaydın Tehdit Ediyor Gibi falan
Noldu merak ettim para cezası mı aldın yoksa takipsizlik mi verildi
Hiç bir şey olmaz
nasıl bu sene üni sınavına giricem çok korkuyorum ders çalışamaz hale geldim stresten özür dilerim ama kusuyorum artık
Stres yapma o kadar seni tehdit ettiyse sende onu onun yaptıklarıyla tehdit et. Ailemden yardım al sağlığın iyi değil
elimizde kanıt yok ama şahit çok işe yarar mı
Evet
edilirsen haber et
Uzlaş
nasıl ilk defa böyle bir şey yapıyorum ne yapmam gerek
Uzlaşmacı arar şikayet ederse
onu nasıl bulucaz
O seni bulur
Etmez zaten blöf yapar
bir şey sorucam kanıt yok ama şahit çok işe yarar mı
Evet
küfür ve tehdit ettiğine dair şahit çok
bu sayede ondan şikayetçi olabilir miyiz ettiği küfürler hafif argo şeyler değil büyük şeyler hayat kadını tarzı en terbiyeli halde yazdım
Şikayet etmemiş zaten takma kafaya
şikayetçi olacak ama o yüzden arıyor
Kimi
kocasıyla arasını bozmaya çalıştığım kadın o çünkü çok küfürbaz ve tehdit eden biri ama elimde kanıt yok şahit var o da beni şikayet etmek için arıyor
Şikayet edecek olsa seni değil polisi arar
zaten polise gitmiş
olay dün oldu akşam
Gitsin bir şey olmaz takma kafaya adam ödürdün sanki bir şey olmaz rahat ol
biliyorum ama hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptım herkes 4 yıl hapis yersin diyor o daha çok korkutuyor beni
Atıyorlar inanma
stresten ders çalışamıyorum bugün normalde tüm gün matematik ve fizik çalışacaktım ama yok yapamıyorum içimde ağrı var
Takma kafaya şikayetçi olsa bile dosya uzlaştırmacıya gider ilk uzlaşmazsa mahkemeye çıkarsın oda 2 3 yıl sonra olur mahkeme ilk suçta ceza vermiyorlar en fazla para cezası ama tekrar aynı suçu işlersen 5 yıl içinde ceza evine gidersiniz bir şey olmaz yani
yok asla ilk ve sondu daha asla yapmam böyle bir şey
Takma o zaman kafaya hayata devam et
Şikayet ederse tabi