İnternet & Teknoloji Instagramdan bana dava açılabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Instagram'da dm de birisi ile tartışmıştık bende bi laf atmıştım ve sana dava açacak dedi bende engelledim ve ismimi değiştirdim. Güncellemeler+1 yıl Tm haletik konuyu yanlış anlaşılma olmuş özür diledik birbirimizden biti Instagramdan bana dava açılabilir mi? Cevapla Instagram Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Lavanilya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uğraşmaz kimse ona 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşündüm de bilmiyom zaten adım ve soyadım yazmıyor bide engelledim Yorumla Lavanilya +1 yıl Mesajda mı konuştun orada konuştuysan engellesen bile üstüne tıkladığında kullanıcı adın görünüyo değiştirmen farketmiyo Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 302 cevap paylaştı. Açabilir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açsada adım yazmıyor sadece kulanıcı adım bide engelledim zaten Yorumla CptSimonRiley +1 yıl IP bulabiliyorlar Yorumla
maia1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl O kadar ugraşacaksa açar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Engelledim ve adım soyadım yazmıyor sadece kullanıcı adım açamaz diye düşünüyorum 😅 Yorumla maia1 +1 yıl Açabilir ugraşırsa gayette bulunur engellesen hatta hesabı kapasan bile ama ugraşır mı uğraşmaz Yorumla Soran +1 yıl Yav açıyorsada açsın hahah bide sen nerden biliyon uğraşmayacaşını çokmu zahmetli bir iş Yorumla maia1 +1 yıl Gidipte direkt ögrenemez bi dava vs gerekio Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uğraşmaz kimse ona
Bende öyle düşündüm de bilmiyom zaten adım ve soyadım yazmıyor bide engelledim
Mesajda mı konuştun orada konuştuysan engellesen bile üstüne tıkladığında kullanıcı adın görünüyo değiştirmen farketmiyo
Anladım
Açabilir.
Açsada adım yazmıyor sadece kulanıcı adım bide engelledim zaten
IP bulabiliyorlar
O kadar ugraşacaksa açar
Engelledim ve adım soyadım yazmıyor sadece kullanıcı adım açamaz diye düşünüyorum 😅
Açabilir ugraşırsa gayette bulunur engellesen hatta hesabı kapasan bile ama ugraşır mı uğraşmaz
Yav açıyorsada açsın hahah bide sen nerden biliyon uğraşmayacaşını çokmu zahmetli bir iş
Gidipte direkt ögrenemez bi dava vs gerekio