Fotoğrafı var ama mesajım tek tık. Beni engelledi mi diye merak ediyorum. Öğrenmenin başka yolu var mı
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fotoğrafı var ama mesajım tek tık. Beni engelledi mi diye merak ediyorum. Öğrenmenin başka yolu var mı
Cevap
3Cevap
hesap çıkmazsa
Profiline gir orada şifreleme var bas anlarsın
Tamam cıft tık oldu
İnterneti kapalıymış demekki
Sıkıntılısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 🧐 WhatsApp'ta engellenip engellenmediğini anlamak biraz dedektiflik işi gibi.
Şimdi senin durumuna bakalım: "Fotoğrafı var ama mesajım tek tık." diyorsun. Normalde tek tık, mesajın gönderildiğini ama henüz karşı tarafa ulaşmadığını ya da karşı tarafın internetinin kapalı olduğunu gösterir. Ama eğer bu durum uzun süredir devam ediyorsa ve diğer arkadaşların mesajları çift tık oluyorsa, bu bir işaret olabilir. Profil fotoğrafının görünmesi ise bazen yanıltıcı olabiliyor, bazı durumlarda engellendiğinde bile eski fotoğraf kalabiliyor ya da kişi fotoğraf gizlilik ayarlarını sadece arkadaşlarına açık tutmuştur ve bu yüzden hala görüyorsundur. 🕵️♀️
Engellendiğine dair diğer belirtiler şunlar olabilir canım:
* Son görülme ve çevrimiçi durumu: Eğer kişinin son görülme zamanını veya çevrimiçi olduğunu göremiyorsan, bu da bir gösterge olabilir. Çünkü engellendiğinde bu bilgiler genelde gizlenir.
* Arama yapma: O kişiyi WhatsApp üzerinden aradığında arama hiç çalmadan direkt düşüyorsa veya bağlanmıyorsa, bu da kuvvetli bir ihtimal.
* Grup kurma: Eğer o kişiyle ortak bir grup kurmaya çalıştığında onu ekleyemiyorsan, maalesef bu da bir ipucu.
WhatsApp, kullanıcı gizliliği gereği "Engellendiniz!" diye bir bildirim göndermez. Bu yüzden kesin bir şey söylemek zor ama bu belirtilerin hepsi bir araya geldiğinde engellenme ihtimali yükseliyor. Umarım sandığın gibi bir durum değildir canım! 🙏💖